Johanna pulkkinen bb v runo

johanna pulkkinen bb v runo

Esiintymiset noin 30 min seteissä klo Settien pituudet noin 30 min. Tule tutustumaan kevään uutuuksiin sekä tekemään hyviä löytöjä. Tarjolla kahvia ja suklaata sekä päivän aikana arvonta! Pomppulinnan löydät FAFA's -ravintolan vierestä päähissien edustalta. Pomppulinnassa valvoja, mutta lapset leikkivät vanhempien vastuulla. Palloja jaossa klo 15 asti, tai niin kauan kuin palloja riittää.

Ensimmäinen laajennusosa avautui vuosi sitten maaliskuussa , jolloin kauppakeskuksessa avautui muun muassa Stockmann uusi tavaratalo ja 20 muuta ravintolaa ja erikoisliikettä.

Vauhdikkaampaa menoa tarjoileva Apulanta saapuu Tapiolasaliin la Apulanta-yhtye pysähtyy kevään konserttisalikiertueellaan myös Tapiolassa. Konsertin nimi Älä usko lauluihin on lainaus Apulannan kultaa striimanneen Valot pimeyksien reunoilla -kappaleen sanoituksista. Konsertin ohjelma sisältää toinen toistaan upeampia sovituksia Apulannan hittikappaleista vuosien varrelta tähän päivään.

Lavalla nähdään Apulannan jäsenten lisäksi maamme parhaimpiin soittajiin lukeutuvia muusikoita sekä näyttäviä visuaalisia elementtejä. Maalismarkkinoilta löydät niin alkutuottajat, käsityöläiset, kuin erikoistuotteiden myyjät. Myös maistuvat ruokaherkut ja mielenkiintoiset ja uniikit tuotteet kuuluvat näille perinteisille markkinoille. Tapiolan Maalismarkkinoilla tekemistä ja näkemistä löytyy jokaiselle ikään ja sukupuoleen katsomatta.

Tule tutustumaan ihaniin tuotteisiin ja herkulliseen ruokatarjontaan ja nauttimaan markkinatunnelmasta koko perheen voimin! Tapiola Sinfonietta saa vuotisjuhlakonsertissa kokemuksen syvä rintaääni ja nuoruuden into kohtaavat, kun esiintyjinä ovat suomalaisen kapellimestari-ihmeen luoja Jorma Panula ja viulutaituri Tami Pohjola.

Konsertissa luodataan suomalaisen musiikin monia maailmoja Sibeliuksesta Klamin, Fougstedtin ja Rautavaaran kautta Sallisen viulukonserton tummaan tunneväreilyyn. Jorma Panula , kapellimestari. Tami Pohjola , viulu. Avoin kenraaliharjoitus Tapiolasalissa klo Juha Ahonen pitää konserttiesittelyn klo Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali Kulttuuriaukio 2 Espoo. Kuoro perustettiin, kun moni opiskeluaikanaan akateemisessa kuorossa laulanut etsi itselleen uutta kuorolaulumahdollisuutta Espoossa noin 40 vuotta sitten.

Espoon Mieslaulajat juhlistavat perinteistä naistenpäivää serenadikonsertilla. Mukana Porolahden peruskoulun 6M-luokan kuoro, johtajanaan Lotte Lehikoinen. Suomen menestyneimpiin naislaulajiin lukeutuva Katri Helena juhlistaa vuotista taiteilijauraansa Tapiolasalissa la 3. Vuonna "Puhelinlangat laulaa" -kappaleella läpimurtonsa tehnyt iskelmätähti esittää konsertissa niin tunnetuimpia laulujaan kuin myös palasen uutta. Näyttelytilassa on nähtävillä mm.

Eurooppalainen Kulttuuriyhdistys on vuotisen olemassaolonsa aikana toteuttanut suuria ja pieniä asioita. Poikkitaiteellisesti toimivan yhdistyksen kontaktit yltävät laajalle sekä kotimaassa että ulkomailla. Nyt yhdistys juhlii toimintaansa vuotisnäyttelyllä Espoon kulttuurikeskuksessa. Näyttelytilassa on nähtävillä erilaisilla tekniikoilla maalattuja maalauksia, pronssiveistoksia ja kiviveistoksia.

Tervetuloa Ystäväluistelun pariin lauantaina Tapiolan Jääpuutarha täyttyy luistelijoista, kun Tapiola Sinfoniettan konsertti Espoon kulttuurikeskuksesta lähetetään tapahtumassa suorana valtavalta näytöltä. Ystäväluistelu on uniikki talvitapahtuma, josta voi nauttia niin konsertissa Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa kuin Tapiolan Jääpuutarhan luistelukentällä. Tapiola Sinfoniettan konsertissa kuullaan rakastettuja klassikoita muun muassa My Fair Ladysta ja Viulunsoittaja katolla -musikaaleista.

Tapiola Sinfonietta saa solisteikseen Taideyliopiston musiikkiteatterilaulajat. Orkesteria Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa johtaa Markku Luuppala.

Tapiolan Jäääpuutarhassa nähdään upeita taidonnäytteitä Espoon Jäätaitureilta, Espoon Taitoluisteluklubilta ja Olarin voimistelijoilta. Esitysten jälkeen kaikki ovat tervetulleita luistelemaan jäälle suurelta näytöltä suorana esitettävän musikaalikonsertin tahtiin.

Tapiolan Jääpuutarhaan on vapaa pääsy koko illan ajan. Suomen suurin pienoisrautatie saapuu Tapiolaan, Heikintorille. Näyttely on avoinna tiettyinä päivinä helmikuun ja maaliskuun ajan. Näyttelyn pääsymaksu on vapaaehtoinen. ModelExpopalkinnon saanut Suomen suurin pienoisrautatie on  helmikuussa ja maaliskuussa avoinna yleisölle. Pienoisrautatiessä on piirteitä kaikista alppimaista, mutta radalla saattaa nähdä kulkemassa myös pohjoismaisia, hollantilaisia tai unkarilaisia junia. Laaja rautatiemaisema liikkuvine junineen on mieleen jäävä kokemus niin lapsille kuin aikuisille.

Näyttelyn pääsymaksu on vapaaehtoinen ja kertyvistä pääsymaksuvaroista tuetaan espoolaista lastenkotia sekä partiolaisten toimintaa Lions-klubien kautta. Koko perheen tapahtuma Tapiolan Talvirieha järjestetään tänä vuonna jo Tapiolan keskus on lauantaina Tapiolan Talviriehan järjestää alueen yrittäjäyhdistys Tapiola Toimii ry yhdessä alueen Lions-klubien kanssa.

Croquis-piirustusta Galleria Aarnissa  10—16 Karjalan Apu —vaatekeräyspiste, sisäänkäynnin edustalla. Tapahtumassa muun muassa koiraesityksiä, lelukoirien match show, pallomeri, kuvaus-studio ja paljon muuta! Juontajana Satu Aarnio ja mukana myös Leo-koira, 1. Jylhäkallion jellona tulee vierailemaan pikkuväen iloksi ja tarjolla naposteltavaa. Liukureita jaossa Clas Ohlson —myymälässä M-tasolla la Länsimetron valokuvanäyttely Espoon kulttuurikeskuksen näyttelytilassa esittelee valokuvia Länsimetrosta nykyisiltä ja tulevilta asemilta.

Länsimetron oma valokuvanäyttely on avattu Espoon kulttuurikeskuksen näyttelytilassa Kulttuuriaukio 2, Espoo. Näyttelyssä pääsee kurkistamaan länsimetron Matinkylä-Kivenlahti — vaiheen tunneleihin sekä Ruoholahti-Matinkylä-vaiheen valmiisiin asemiin ja niiden ympäristöön. Näyttely on avoinna sunnuntaihin 4. Tummanpuhuvista helsinkiläistarinoistaan parhaiten tunnettu runonlaulaja esittää muitakin puolia laajasta tuotannostaan pelkistetyssä ja väkevässä alkumuodossaan.

Helvetin ja taivaan välissä on kuin lauluista koostuva mutkainen matka, jota myös elämäksi kutsutaan. Jokaisen pienen ihmisen on kuljettava se läpi, ja säilyäkseen järjissään on etsittävä elämän tarkoitusta sekä maailman ääristä että oman päänsä sisältä.

Café Louhen ovet avataan klo Esteetön sisäänkäynti Louhisaliin, salissa kahvilapalvelut. Kulttuuriaukio 2 Espoo. Vuosittaisen, espoolaisten kamerakerhojen välisen kilpailun parhaat teokset ovat esillä Espoon kulttuurikeskuksen näyttelytilassa 9.

Kilpailun teemana on "Kauneutta kaupungissa". Hän ei kaihda keinoja yrittäessään kivuta ylöspäin sosiaalisella ja taloudellisella arvoasteikolla. Kun tämä manipuloinnin mestari saapuu edesmenneen puolisonsa suvun tiluksille, alkaa sana lesken kevytkenkäisyydestä nopeasti levitä ja kyseenalaisessa maineessa olevan Lady Susanin läsnäolo sähköistää hetkessä kunniallisen yhteisön. Lady Susan aikoo nimittäin järjestää aviomiehen sekä itselleen että vastahakoiselle teini-ikäiselle tyttärelleen.

Asiat mutkistuvat entisestään, kun paikalle saapuvat tolkuttoman komea ja naimaton nuorimies sekä höpsö, mutta sikarikas aatelisherra. Club For Fiven rakastettu Jouluna-konsertti tuo tänäkin vuonna joulun tuhansille suomalaisille. Vuoden odotetuimmassa joulukonsertissa lauluyhtye valloittaa sydämet kauniilla tulkinnoillaan monista klassikoista ja välillä sukeltaa tonttumusiikin hyväntuuliseen maailmaan.

Tämä virtuoosimainen viisikko osaa aina koskettaa ja yllättää! Luvassa on brassisoittimien äänenvärejä ja sävyjä pasuunalla, bassopasuunalla ja tuuballa. Matalat, tummat äänet ei kuitenkaan tarkoita että musiikki olisi synkkää, vaan monipuolista ja myös hauskaa! Konsertissa kuullaan versioita jazzstandardeista ja vapaata improvisointia.

Jazz for Kids on tasokkaiden jazzkonserttien sarja, johon kaikki vauvasta vaariin ovat tervetulleita. Ammattimuusikot tarjoilevat täysipainoisen jazzkonsertin, jonka ohjelmisto koostuu kunkin taiteilijan oman tuotannon parhaista paloista taidokkaina ja volyymiltaan lapsiystävällisinä duoversioina. Kulttuurikeskuksen Flyygeliaulaan pääsee helposti lasten kanssa ja tarvittaessa vaikka kesken konsertin. Ovet Kulttuurikeskuksen Louhisaliin avataan klo Satu Sopanen ja Tuttiorkesteri loihtivat ilmoille niin tutut kuin uudemmatkin jouluiset sävelet.

Tule mukaan leikkimään, laulamaan ja seuraamaan Tonttulan iloista vilskettä! Tapiola on täynnä Jouluntaikaa — tuttuun tapaan aina Joulunavauksesta Jouluaattoon asti. Lauletaan, leikitään ja tanssitaan yhdessä! Kierrä Joulupolun tapahtumapisteissä ja kerää salainen sana ohjelmaesitteen karttaan - ja voit osallistua arvontaan, jossa paljon upeita palkintoja!

Joulupolkuun voit osallistua vain tulemalla paikanpäälle, ohjelmaesitteen kupongilla. Salilla esillä myös Espoon Taidelainaamon teoksia. Training Centerilla, Kauppamiehentie 6: Varaa paikkasi ajanvarauskalenterin kautta osoitteesta www.

Osallistu arvontaan, jossa palkintona hohtokeilailua! Joulupolkuun osallistuneiden kesken arvotaan vkolla Hurjaa Black Friday -viikonloppua vietetään Tapiolan keskuksen liikkeissä Tapiola on pullollaan paljon pimeitä tarjouksia perjantaista sunnuntaihin! Tutustu tästä Black Fridayn tarjouspoimintoihin! Etu on voimassa Tutustu tästä uskomattoman pimeisiin tarjouksiin! Kauan odotettu metroliikenne käynnistyy lauantaina Tapiolan 7 a-musiikkiluokan sekä Ebelin Secasa Trio viihdyttävät matkustajia lempeällä musiikilla metron sisänkäyntitasolla klo Myös ulkoalueella opastetaan sekä jaetaan Tapiolan uudistushankkeen lehteä, josta löytyy kätevä palvelu- ja opaskartta Tapiolan keskuksen alueelta.

Tapiolan keskuksen alueella tapahtuu lauantaina Tapiolan asemaa kutsutaan syystäkin länsimetron kulttuuriasemaksi. Kivenheiton päässä asemasta on tarjolla niin taidetta, musiikkia, teatteria kuin elokuvateatteria ja paljon upeita kulttuuritapahtumia mm. Se sisältää väriä sykkivän asuintalon, Espoon viidennen Valolinnan osoitteessa Kaupinkalliontie 1.

Sen takana olevassa metsikössä on pimeyttä kaipaileva polku, jota pitkin voi kulkea katsomaan henkilöautoista muokattuja teoksia Tapiolan Keskustornin läheisyydessä. Espoon kulttuurikeskuksen julkisivu valaistaan oranssilla värillä metron avauspäivästä lauantaista Valot syttyvät päivittäin illan hämärtyessä. Emma-hahmo esiintyy myös digitaalisina videoina Tapiolan keskuksen näytöissä värittäen ympäristöään uusin värein.

Emma edustaa löytämisen ja oivaltamisen iloa, rohkeaa ja uteliasta asennetta maailmaan. Emman kädenjälki ja videoissa seikkaileva hahmo johdattaa taiteen luo, taidemuseo EMMAan ja Tapiolaan. Rut Brykin ja Tapio Wirkkalan luovaa perintöä esittelevä katseluvarasto ja näyttelytila Aukio.

Tapiolan Eurokankaassa suorien verhojen ylä- ja alakäänteet ommellaan ilmaiseksi ja pöytäliinan kaikki suorat sivut ommellaan ilmaiseksi. Viksu ja Viiksi -kissojen seikkailut jatkuvat jälleen lokakuussa! Kutitus-festivaali juhlii tänä vuonna 4.

Työpajoissa kokeillaan virtuaalitodellisuutta, koodaamista ja robottien ohjaamista ja paljon muuta. Viikonloppuna juhlitaan koko perheen voimin lasten avaruusdiskossa, ja Kutituksessa on muutakin ilmaista oheisohjelmaa, jokaiselle jotakin! Kutitus on Espoon kulttuurikeskuksen, Tapiola Sinfonietan, Tapiolan kirjaston ja Espoon musiikkiopiston yhteinen festivaali.

Espoon kulttuurikeskus järjestää yhdessä Espoo Cinén kanssa kuukauden leffa-sarjaa. Kesän opetusohjelma Espoon kulttuurikeskuksen ulkoilmanäyttämö Amfilla, Tapiolan Keskusaltaan äärellä:. Mukaan tanssimaan voi tulla ilman ennakkotaitoja, ennakkoilmoittautumista tai paria. Opetuksesta vastaavat koulutetut tanssinopettajat. Kaupunkitansseihin on vapaa pääsy. Tutut tasahintatarjoukset, Street Food -ruokarekat sekä uutuutena Pienpanimoalue tuo huurteisen lisän tapahtumaan.

Street Food Carnival -ruokarekat valtaavat Tapiolan keskuksen — laajemmalla kattauksella kuin koskaan! Paljon Espoo-päivän ohjelmaa sekä tunnelmallinen Illallinen Tapiolan taivaan alla kutsuvat nauttimaan yhdessäolosta.

Tuttuun tapaan ulkoalueelle tuodaan pitkiä ruokapöytiä, joissa voit nauttia katuruokaherkkuja mukavasti istuen. Lisäksi tapahtumassa ensimmäistä kertaa mukana Pienpanimoalue, josta saa kylmiä huurteisia herkkujen kyytipojaksi! Street Food Carnivalin ruokarekat: Tapiolan keskuksen omat herkkukojut kävelyalueelle tuo: Lisäksi alueella myös Punnitse ja Säästä - liikkeen herkkuteltta, Gelatterian jädeauto sekä Kahvi-Ollin makkaragrilli on kuumana!

Lisäksi muissa liikkeissä huipputarjouksia! Espoo on nyt myös olutkaupunki! Maisteltavana pari tusinaa erilaista olutta! Lisäksi juuri aloittaneen Espoon Oman Panimon ensimmäiset oluet!

Eikä enää tarvitse mennä merta edemmäs olviretkelle, kun Viron oluet saapuvat Tapiolaan! Pienpanimoalue K sijaitsee Tuulikinsillalla, ravintola Sandron kupeessa. Alueelle on vapaa pääsy. Tule noutamaan Teresan resepti! Voit myös itse osallistua ja kokeilla jättikuplisten tekoa.

Kurkista kulisseihin ja tee löytöjä sekä maistiaisia syksyn ohjelmistosta. Nonstop liikuntatunteja ja kädentaito-näytöksiä. Espoo-päivän konsertin järjestää Espoon kulttuurikeskus. Lähtö Tapiolan keskustornilta, päättyen WeeGeelle.

Tule seuraamaan näyteikkunassa tapahtuvaa rapuillallista. Lisäksi alueella ruokailijoita viihdyttää katusoittajat Valtteri sekä Jouni! Lataa molemmat sovellukset etukäteen, ennen parkkihalliin sisäänajoa. Tule mukaan Espoo-päivän yhteiselle illalliselle. Paikkana toimii Tapiolan torialue Keskustornin juurella, josta upeat näkymät Keskusaltaalle! Tunnelmavaloin koristeltu telttakatos kutsuu illallispiknikille liinoitettujen pöytien ääreen. Nautitaan yhdessä tunnelmasta, keskusaltaan maisemista ja kesämusiikista.

Illallinen järjestetään yhdessä Espoon kulttuurikeskuksen kanssa, osana Espoo-päivää. Lasin taika tutuksi ja yhteistyötaidot testiin! Millaista on työ lasitehtaassa? K uka tehtaalainen sinä olisit? Toiminnallinen omatoimitutustuminen näyttelyyn oppaan johdolla. Opastus sisältyy Näyttelykeskus WeeGeen pääsylipun hintaan. April Jazz Festival on pääkaupunkiseudun suurin vuotuinen jazz- ja rytmimusiikin tapahtuma ja sen pääasiallisena konserttipaikkana toimii Espoon kulttuurikeskus.

Espoon Puhallinorkesterin kevätkonsertti liittyy Suomen itsenäisyyden juhlavuoden viettoon. Ohjelma on rakennettu Suomen historian ja eri aikakausiin liittyvän musiikin avulla. Konsertissa soitetaan lävitse Suomi-valtion syntyhistorian ja kerrotaan miten kansallinen identiteetti ja sen muodostuminen heijastuu musiikissa. Kesto 1 h 40 min väliaika Aika Su Tenavakino on sarja, jossa nähdään elokuvia päivähoitoikäisille ja esikoululaisille ympäri Espoota Espoon kulttuuritaloissa sekä Finnkino Omenassa.

Kevään ohjelmassa nähdään uusi saksalaisanimaatio Pikku Korppi ja suuri kilpa-ajo, Pulpettikino-sarjan ihastuttavia lyhytelokuvia sekä kaikille tutun Myyrä-hahmon seikkailuja. Esityksiin on vapaa pääsy. Marzi Nyman , kitara ja laulu Yllätysesiintyjiä Tule ja tutustu luvun taidemusiikin sykähdyttäviin klassikoihin. Tuttuun tapaan mukana on myös Marzi Nymanin sovituksia populaarimusiikin parhaista paloista. Ovet avautuvat klo 9, liikkeissä mahtavia avajaistarjouksia!

Ulkolavalla klo 13—16 Musiikista vastaa DJ Lenno klo Tapahtumaan on vapaa pääsy! Keskustornin juurella ja Jääpuutarhassa 12—13 Espoon Ringeten tapahtumapiste Jääpuutarhassa 13— Lisäksi Otavaeltajien letunpaistopiste Jääpuutarha avoinna koko päivän!

Luistimet mukaan ja jäälle! Nooa Säästöpankin edustalla 11—14 Poniajelua ja -ratsastusta 11—14 Nooa Säästöpankin avoimet ovet tapahtuma: Osmo-tatuointeja lapsille, sekä tarjolla mehua ja pullaa 11—14 My Fit avoimet ovet -tapahtumassa mm. Mene maksuautomaatille ennen ajoa. Kuittaa pysäköintimaksusi Delux Clean -pesulasta saadulla arvolipulla syöttämällä arvolippu maksuautomaattiin.

Mikäli portti ei aukea, syötä automaatista saatu lippu portilla olevaan automaattiin. Vuonna perustetun Ammuu! Tämän mukaansatempaavan matkan aikana tutustutaan monenkirjaviin metsän asukkaisiin. Luvassa on riemukkaita hetkiä, lauluja ja leikkejä metsän siimeksessä sekä ripaus taikaa. Pieni ja Soma klo 12— Tässä moniaistillisessa konsertissa vauvat ja taaperot pääsevät kuuntelemaan, köröttelemään, jumppaamaan, tanssimaan ja keinuttelemaan.

Tule tutustumaan Piippolan vaariin ja eläimiin sekä leikkimään heidän kanssaan kaikkein pienimpien leikkejä! Lapset istuvat ja leikkivät konsertissa aikuisen sylissä. Tapiola Sinfonietta avaa Espoon Suomi -juhlavuoden upealla wieniläiskonsertillaan, josta pääsee nauttimaan samanaikaisesti myös jääpuutarhassa klo 18 alkaen.

Suomi -luistelujuhla alkaa lauantaina Tapiola Sinfoniettan upea wieniläiskonsertti avaa juhlavuoden Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa. Konsertissa kuullaan lennokkaita wieniläisvalsseja ja rakastettuja operettisävelmiä, joissa solistina on sopraano Vilja Riutamaa. Orkesteria johtaa kapellimestari Ralf Kircher. Konsertista voi salin lisäksi nauttia samanaikaisesti myös Tapiolan Jääpuutarhassa, jossa konsertti esitetään samanaikaisesti suorana. Kaikki on kutsuttu luistelemaan jäälle sekä seuraamaan espoolaisten luisteluseurojen Espoon Jäätaitureiden, Espoon Taitoluisteluklubin sekä Olarin voimistelijoiden  sykähdyttäviä esityksiä orkesterin soittaessa taustalla isolla screenillä.

Tapahtuman juontaa Anna-Liisa Tilus. Lippuja myydään Lippupisteessä 1. Konsertti esitetään suorana lähtetyksenä osoitteessa espoo. Tapahtuman tekevät yhdessä Espoon liikuntapalvelut Espoon kulttuuripalvelut Suomi Espoo. Maija Barić Lavastus ja puvut: Lue lisää joulunajan tapahtumista ja joulun parhaista lahjavinkeistä: Tapiolan perinteistä Joulunavausta vietetään lauantaina Maksuton karuselli avoinna klo 17 asti.

Tapiolan koulun 7 A -luokan Tiernapojat esiintyvät: Lisäksi Onni Orava kiertelee keskuksen alueella klo 11— Lasten leikkihuone on nyt avoinna! Joulupukki vierailee uudessa leikkihuoneessa klo 12—13 ja 16 17, 3. Suklaakalentereita jaossa perheen pienimmille Heikintorin erikoisliikkeissä. Kuvaa lapsesi Joulukorttikuvaamossa, urheiluosastolla. Maksuton pysäköinti uudessa Tapiola Parkissa joulunavauksen ajan la Black Friday valtaa Tapiolan keskuksen perjantaina Pimeitä hintoja, toinen toistaan mahtavampia tarjouksia ja osa liikkeistä auki jopa klo 22 asti!

Liikkeiden Black Friday -tarjoukset julkaistaan keskiviikkona Espoon Pelastakaa Lapset ry on perustettu vuonna ja se on valtakunnallisen Pelastakaa Lapset ry: Yhdistyksen yhtenä päämääränä on edistää erityisesti vähävaraisten lasten hyvinvointia. Yhdistyksen toiminnan painopiste on Espoon lasten tukitoiminnassa. Nyt on hyvä aika rakastaa!

Älä anna kiireen ja turhien huolien estää lämmintä läheisyyttä, kiehtovaa vetovoimaa ja elämänvoimaista seksuaalisuutta. Voi hyvin -yhteisöluento Espoon kulttuurikeskuksen Tapiolasalissa 8. Maailmanlaajuisestikin uniikki kokoonpano on muutaman vuoden olemassaolonsa aikana pyyhkäissyt myrskyn lailla yli Suomen valloittaen musadiggareiden ja -kriitikoiden sydämet.

Espoon kulttuurikeskus, Louhisali Aika: Illan aikana konsertissa kuullaan koskettavia lauluja Vaiheet —albumilta, Samulin isoimmat pop-hitit lähes 25 vuoden ajalta sekä myös tuoretta materiaalia loppuvuodesta julkaistavalta uudelta albumilta. Samulin jäljittelemätön tulkinta ja voimakas läsnäolo lavalla luovat konserttiin ainutlaatuisen tunnelman.

Espoon kulttuurikeskus, Tapiolasali Aika: Espoon musiikkiopiston oppilaskonsertissa kuullaan solisteja ja kamarimusiikkia. Tanssitaiteilija  Hanna Brotherus   pitää Johannes Brotheruksen  säestämänä Herätysliikettä  -kehon avauksen. Virkistävän ja piristävän herätysliikkeen jälkeen WeeGeen valtaa Novellikoukku , jossa kirjailija- muusikko Claes Andersson  ilahduttaa yleisöään runoillaan ja pianon soitollaan. Juhlavieraiden on mahdollista tehdä omia neuletöitä tai ihan vain kuunnella ääneen luettuja runoja.

Aamupäivän kruunaa WeeGee tarjoamat iltapäiväkahvit. Vapaa pääsy aulan ohjelmaan. Kellomuseon perusnäyttely täydentyy WeeGee vuotisjuhlaviikon kunniaksi uudella äänimaailmalla. Miltä kuulostaa tornikello, käkikello tai vaikkapa vanha herätyskello? Tule kokemaan näyttely uudella tavalla! Hetki lyö -avoinna koko viikon. Klo 10 KAMU Käsitöitä ajalta ennen virkkuukoukkuja Lasin aika -näyttelyssä pääsee tutustumaan maalattuun lasiin ja kokeilemaan koristelua Kauklahden lasin mallien mukaan.

Vapaa pääsy KAMUun klo 10 Työpaja sisältyy pääsylipun hintaan. Klo 13 WeeGee Highlights Tour Kierros vie sinut jokaiseen museoon kurkistukselle suomeksi tai englanniksi, osallistujien mukaan.

Klo 13 EMMA-klubilaisten kokemusopastukset. Tule askartelemaan hauska synttärikakku Pippuridinon tyyliin. Tule jututtamaan, halaamaan tai vaikka vain moikkaamaan! Pippuridino Teatteri Hevosenkengän  klassikko  Pippuridino  kertoo ystävyydestä ja ennakkoluuloista.

Erja Alanderin ,  Eero Ahreen  ja  Patrik Drak en käsikirjoittamassa ja Ahreen ohjaamassa tarinassa on luvassa iloisia lauluja sekä naurua kaikenikäisille kolmesta vuodesta ylöspäin. Esitykseen mahtuu mukaan paikan päälle ensiksi saapuneet. Vapaa pääsy Pippuridino esitykseen. Vapaa pääsy WeeGeelle koko päivän! Klo 18 — 20 ohjelmaa koko perheelle. Klo 20 — 23 kaikenikäisille aikuisille. Näyttelykeskus WeeGeen virallisena syntymäpäivänä juhlahumu on huipussaan.

Alkuillasta  Salsanamia  viihdyttää salsarytmeillä, ja museoissa on lapsille suunnattua ohjelmaa. Klo 20  Elias Gould  keinuttaa yleisöä sulosoinnuillaan. EMMAssa koko illan  Silent Disco  — nappaa luurit päähän ja anna nostalgisten ysärihittien ottaa valta. M  -kollektiivin  DJ Taija Mannila. Juhlavierailla mahdollisuus katsella popcornin tuoksuisessa salakinossa kotimaisia lyhytelokuvia, herkutella  Salados  -baarissa tai käydä koristautumassa  Ruffle  Armyn glittertatuointipajassa.

EMMAn kokoelmia yhdistävää uudistunutta Makumaisemat -konseptia pääsee kokeilemaan avoimessa taidepajassa. Kuka tehtaalainen sinä olisit?

Pienimmät vieraat aikuisten seurassa. Klo 20 — 23 EMMA Silent disco Näyttelytilassa on täysin hiljaista, mutta kaikki tanssivat kuulokkeista kuuluvan musiikin tahtiin. Ainutlaatuinen tilaisuus juhlia taiteen keskellä! Illan aikana tutustutaan uusiin ihmisiin ja keskustellaan Kosketus -näyttelyn  lempiteoksista ja suhteesta taiteeseen. Suomen somen suosituimmaksi sinkuksi useasti nimetty, huippusuositun Mielikuvituspoikaystävän kirjailija,   Henriikka Rönkkönen  live-bloggaa tapahtumassa.

Lavalla  Iida Niinin  flirttailevat folksävelet sekä ote   Valtteri Raekallion  duetosta Mihin valoa katoaa? WeeGee toivottaa kaikki sinkut lämpimästi tervetulleiksi kohtaamaan mielenkiintoisia ihmisiä taiteen äärellä! Uskallatko kuulla Espoon menneisyyden hirvittävimmät tarinat? Klo 18 — 21 KAMU Maalaamo työpaja Katso mallia Kauklahden lasin — luvun muotiesineistä ja koristele tuikkukippo pimeneviin syysiltoihin joko itselle tai kaverille.

Simpanssi Anssin sirkusseikkailu  — museoteatteriesitys klo Ilo on irti, kun vatsastapuhuja  Sari Aalto nukkeystävineen valtaa Lelumuseon Sirkuksen magiaa -näyttelyn.

Soveltuu lapsille 3-vuotiaasta ylöspäin. Anna älypuhelimellesi päivä lepoa ja hyppää Super Marion, Donkey Kongin ja kumppaneiden kanssa seikkailulle! Tervetuloa pelaamaan ja tekemään löytöjä peli- ja lelumyyjäisiin. Voit tuoda myös omat pelisi mukaan tapahtumaan. Vapaa pääsy aulan tapahtumaan. Tampereella oli tuolloin jokin Blockfest, ja jo telttapaikkaa alueelta etsiessämme minulla tuli mitta täyteen kaljoittelevista, mölyävistä ja musiikkia soittavista teineistä, joista suurin osa ei edes ollut vielä majoittunut.

Rahat takaisin, menimme muualle. Opin tästä sen, että kannattaa tarkistaa etukäteen, onko kaupungissa jotain hippoja meneillään ennen menee sinne menettämään hermonsa. Täysin aiheen vierestä, tiedän. D meiän porukka käyttäyty kuitenki asiallisesti! D onkoha noi krepattu vai tyylii jollai permanentil laitettu: Oho, onpa paljon tukkaa.

Donkoha noi krepattu vai tyylii jollai permanentil laitettu: DDD kerro vaa kaveri: Toi on ollu samassa koulussa kun mä. Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin - TV ja leffat - Espanja pelasti yli siirtolaista Välimereltä - Ulkomaan uutiset - Salahin telominen ei ollut ainoa koiruus Ramosilta - iski Liverpool-maalivahtia törkeällä tavalla - Mestarien liiga - Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen - Viihdeuutiset - Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa - Ulkomaan uutiset - Makwan Amirkhanin keskisormi on taktiikkaa - Kamppailulajit - Imarteleva juhla-asu ja kesän kaunein mekko - nappaa asuinspiraatiota viikon tyylikkäimmiltä pukeutujilta - Streetstyle - Maakuntavaalit lykkääntyvät - Politiikka - Kolme ukrainalaissotilasta kuoli lauantaina - Sota Ukrainassa jatkuu viidettä vuotta - Ulkomaan uutiset - Sampo Kaulanen suivaantui pelifirmoihin liittyvistä mainostamis-syytöksistä: Pesäpalloilija Sara-Ella Kemppaisella on rituaali, josta hän ei kentällä luovu - tuoreella ylioppilaalla siintää haaveissa SM-mitali - Pesäpallo - Mika Häkkinen puhuu elämästään Monacossa: Kaj, 68, poltti tupakkaa kolme askia päivässä - sitten tuli kauppareissu, joka muutti hänen elämänsä - Terveysuutiset - Kuopiossa poltettiin 10 historiallista venevajaa - poliisi pyytää vihjeitä tuhopolttajasta - Kotimaan uutiset - Venäjän hallinto ja tarkkailujärjestö antavat ristiriitaisia tietoja menehtyneiden venäläissotilaiden määrästä Syyriassa - Ulkomaan uutiset - Duudsonit-Jukan poika on kuin ilmetty isänsä, poseeraavat lähes identtisissä vaatteissa: Tulevaisuudessa hän saa olla mikä haluaa - Viihdeuutiset - Ferrarin auto osoittautui sääntöjen mukaiseksi - Mercedes sai FIA-pomolta sapiskaa syytöksistään - Formulat - Englantilaiselta alasarjaseuralta tyly pila Liverpoolin maalivahdista: Vihreät haluaa äänioikeuden jo vuotiaille ja päivähoito-oikeuden kaikille lapsille - Politiikka - Amerikkalaisäiti kyllästyi kotona - ryhtyi somekuvaajaksi, kuvilla jo yli seuraajaa - Viihdeuutiset - Hugo Engbom aneli vaimoaan myymään kaiken, minkä irti saa, jotta hän selviäisi sisällissodan pahimmasta vankileirihelvetistä - turhaan - Kotimaan uutiset - Likaista ja härskiä touhua: Joukkueellinen moukarimiehiä on kärähtänyt suomalaismestarin uran aikana: Suomalaisyritys kehitti jotain, mitä muut eivät olleet keksineet: Uuden Netflix-sarjan tähti suututti Donald Trumpin: Joudutko pitämään puheen kesän juhlissa?

Älä panikoi - näin selviydyt siitä - Pinnalla - Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa - Asumisartikkelit - Linda Line -laivayhtiö konkurssiin - Katamaraaniyhteys Helsingin ja Tallinnan välillä loppui jo marraskuussa - Ulkomaan uutiset - Pasi Rautiainen haukkui Liverpoolin itkevän maalivahdin täysin lyttyyn: Loppuunmyytyä spektaakkelia tullaan katsomaan Pariisista asti - Aalto-yliopiston muotinäytös on isompi juttu kuin luuletkaan - Muoti - Kylpyläparatiisi Viron pisimmällä rannalla - Viro - Kun uusi alkoholilaki tuli voimaan, suomalaiset joivat miljoonia litroja enemmän kuin edelliskuussa - lonkeron myynti suorastaan räjähti - Kotimaan uutiset - Näyttelijä Russell Brand pitää perheenisänä olemista raskaampana kuin vanhaa huumeiden täyttämää bile- elämäänsä - Viihdeuutiset - Ida, 33, jätti sokerin - ulkonäkö muuttui kokonaan - Terveysuutiset - Puukkomiehen pakomatka herätti kauhua idyllisessä lähiössä - varasti lapion ja pakeni pihojen poikki: Armoton arvio Makwan Amirkhanin edellisestä esityksestä: Levottomuudet Gazan kaistaleella jatkuvat - Jälleen kuolonuhreja Palestiinan puolella - Ulkomaan uutiset - Lukijat kertovat, miten he pääsivät eroon muurahaisista: Vesantojärvestä löytyi vainaja - kyseessä kadonneeksi ilmoitettu vesantolaismies - Kotimaan uutiset - Muistatko tätä vuosikymmenten takaista Jukka Rasilan tekemää hämmentävää sketsiä?

Suomea rajumpi aktiivimalli, työaika pitenee ja potkut saa entistä helpommin - Politiikka - Alberto-myrsky lähestyy Yhdysvaltoja - Viranomaiset kehottavat alueen asukkaita varautumaan rankkasateisiin ja tulviin - Ulkomaan uutiset - Aloitin aamuni kossunaukulla ja lääkkeillä - miksi kukaan ei auttanut?

Minna Kuukka muistelee karua puhelua kesken lähetyksen: Espoolainen Markus, 24, menetti näkönsä mystisesti muutamassa vuodessa: Ravintoloiden tehovalvonta Pohjois-Savossa paljasti huumeiden katukauppaa ja pimeää työvoimaa - Kotimaan uutiset - Ei voi olla totta! Ihmissalakuljettajat tulittivat pakenevia siirtolaisia Libyassa - Ulkomaan uutiset - Selviytyjien rankin kausi alkaa tänään - TV ja leffat - Nainen yritti saada mustamaalaamalla hoitajat toistensa kimppuun - puhui omasta kuolleesta äidistään rujosti - Kotimaan uutiset - Kohuotsikot saivat Susanna Kosken ärsyyntymään: Todellakin maailman helpoin kakku - suklaan ja popcornin ydistelmä ei voi olla huono - Ruoka-artikkelit - Asuntosijoittaja voi nostaa vuokratuloja jopa verottomasti - verokarhu hyväksyy - Kotimaan uutiset - Räppärin 72 euron levynkansikuva on Whitney Houstonin kotoa - esittää kuolleen tähden huumehelvettiä - Viihdeuutiset - Hollannissa kasvatetaan laitonta kannabista 2,3 miljardilla eurolla oletettua enemmän - voi korottaa maan EU-jäsenmaksua - Ulkomaan uutiset - Mies jäi takapuolestaan jumiin leikkipuiston keinuun Englannissa - palokunta joutui irrottamaan.

Imarteleva juhla-asu ja kesän kaunein mekko - nappaa asuinspiraatiota viikon tyylikkäimmiltä pukeutujilta. Suomen lippu täyttää sata vuotta - tänään liputetaan koko maassa Baari-illan jälkeiset jatkot lahtelaisasunnossa päättyivät karmealla tavalla - mies raiskasi nukkuvan naisen Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin Kimi Räikkösen hymy levisi korviin - julkaisi kuvan maailmantähden rinnalla Emilia Clarken nolo Chewbacca-imitaatio sai talk show-isäntä Jimmy Fallonin repeämään Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta Hulvaton välikohtaus F1-palkintojenjaossa - ruhtinatar Charlene hörppi samppanjaa pullon suusta, ruhtinas Albert muikeana vieressä Suomalainen Joona, 17, voitti kansainvälisen rallipelin maailmanmestaruuden - finaalipaikka irtosi yli 20 osallistujan joukosta Joukosta löytyi selvä voittaja Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa Lähetti tallenteen miehen työkaverille Haasta kaverisi tai muut Iltalehden lukijat.

Käytämme Alma Median sivustoilla evästeitä. Jatkamalla sivuston selaamista hyväksyt evästeiden käytön. Sallimalla saat sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, säätiedot ja mainontaa. Sijaintitiedot voidaan yhdistää Alma Median palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin. Sallitko, että Alma Media käyttää sijaintitietoasi? Alma Media voi tarjota sijaintiisi perustuen kohdennettua sisältöä, mainontaa ja säätietoja. Sijaintitiedot voidaan yhdistää palveluiden käytöstä kerättyihin tietoihin.

Helsinki ylin 20° alin 11°. Tampere ylin 24° alin 4°. Kuopio ylin 22° alin 7°. Oulu ylin 22° alin 6°. Näin tuotanto vastaa MTV: BB-pari erotettiin - Hempeilivät aidan raosta Seiska: Sinkkuna on helpompaa Anu Saagim kokemuksestaan BB: Kahdelle BB-asukkaalle vakava varoitus BB: Tämä asukas sai lähtöpassit talosta MTV: Johanna haluaa oikoa lehtiväitteitä.

Lothar kehuu Johannaa "huipuksi". Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta 3. Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin 4.

johanna pulkkinen bb v runo

Johanna pulkkinen bb v runo -

Tulevana kesänä Suurmarkkinat kiertävät ympäri Suomea 13 paikkakunnalla ja Tapiola on Espoon ainoa Suurmarkkinoiden järjestämispaikka. Vietä EMMAssa koko viikko, tai valitse mieleisesi ohjelmapäivä. Tapahtumia ja tunnelmaa on luvassa myös lapsiperheille, lisäksi Espoo Päivän päättää suosittu Illallinen Tapiolan Taivaan alla - tapahtuma joka kokoaa ihmiset liinoitettujen, pitkien pöytien ääreen, nauttimaan ja syömään yhdessä taivaan alla! Ihmissalakuljettajat tulittivat pakenevia siirtolaisia Libyassa - Ulkomaan uutiset - FI, viite Kaikki huomionosoitukset ohjataan yksinäisten vanhusten hoitoon.

Etusivu » Keskustelut » Oma planeetta » kuka tää tyttö on? Näin hänet blockeilla ja rakastuin hänen tyyliinsä!! Rakastuin niiiiin paljon hänen tyyliin, upitus! Olin ollut pitkällä automatkalla, ja käännyimme majoitusta etsiessämme Härmälän leirintäalueen puoleen. Tampereella oli tuolloin jokin Blockfest, ja jo telttapaikkaa alueelta etsiessämme minulla tuli mitta täyteen kaljoittelevista, mölyävistä ja musiikkia soittavista teineistä, joista suurin osa ei edes ollut vielä majoittunut.

Rahat takaisin, menimme muualle. Opin tästä sen, että kannattaa tarkistaa etukäteen, onko kaupungissa jotain hippoja meneillään ennen menee sinne menettämään hermonsa. Täysin aiheen vierestä, tiedän. D meiän porukka käyttäyty kuitenki asiallisesti! D onkoha noi krepattu vai tyylii jollai permanentil laitettu: Syytteen saanut hissiyhtiön toimitusjohtaja Jouni Palosaari Kittilä-vyyhdistä: Opettajalta tyly vastaus Trumpille - palautti kirjeen virheet korjattuna.

Hallitusneuvotteluiden kariutuminen aiheutti poliittisen kriisin Italiassa - populistijohtaja vaatii presidentille virkarikossyytettä. Joukosta löytyi selvä voittaja. Amirkhani kertoi jäätelöepisodista vastustajan kanssa ottelupäivänä: Viisi asiaa, joita automyyjä ei haluaisi sinun tietävän.

Yllätysvoiton ottanut Makwan Amirkhani kertoi suorassa lähetyksessä ystävänsä sekopäisestä tempusta: Makwan Amirkhani lyötiin nyrkillä kaksi kertaa mattoon - latasi melkoisen kommentin: Yhdysvaltain vuotias ex-presidentti George H.

Bush joutui takaisin sairaalahoitoon - kärsii alhaisesta verenpaineesta. Nainen ymmärsi tärkeän asian siskonsa kuolinvuoteella: Nämä kysymykset paljastavat, minkälainen työnhakija on - osaatko vastata oikein? Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu.

Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa. Suomen lippu täyttää sata vuotta - tänään liputetaan koko maassa. Kotiyleisön suosikki voitti UFC-illan pääottelun, Amirkhani sai uran neljännen päänahan. Mies vaati kaupalta rahoja takaisin käytetyistä naisten sandaaleista Venäjällä - suuttui myyjän vastauksesta ja hakkasi henkihieveriin. Kodin paikat, jotka pitäisi tarkistaa edes kerran vuodessa. Suomalainen Joona, 17, voitti kansainvälisen rallipelin maailmanmestaruuden - finaalipaikka irtosi yli 20 osallistujan joukosta.

Orpo löysi varatien pois hallituksesta. Kaj, 68, poltti tupakkaa kolme askia päivässä - sitten tuli kauppareissu, joka muutti hänen elämänsä.

Meneekö tämä jo yli? Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa. Jaa mielipiteesi aiheesta Iltalehden keskustelufoorumilla! Upea Kylie Minogue täyttää tänään 50 vuotta - näin hän on muuttunut!

Suomen lippu täyttää sata vuotta - tänään liputetaan koko maassa - Kotimaan uutiset - Horoskooppi - Horoskooppi - Hallitusneuvotteluiden kariutuminen aiheutti poliittisen kriisin Italiassa - populistijohtaja vaatii presidentille virkarikossyytettä - Ulkomaan uutiset - Bush joutui takaisin sairaalahoitoon - kärsii alhaisesta verenpaineesta - Ulkomaan uutiset - Emilia Clarken nolo Chewbacca-imitaatio sai talk show-isäntä Jimmy Fallonin repeämään - Viihdeuutiset - Liverpool-maalivahdin kohtalo särkee sydämet - joukkue jätti täysin yksin - Mestarien liiga - Travis Scottilla ja Kylie Jennerillä erimielisyyksiä äitiydestä - rap-artisti pelkää Kylien palaavan vanhaan elämäntapaan - Viihdeuutiset - Kotiyleisön suosikki voitti UFC-illan pääottelun, Amirkhani sai uran neljännen päänahan - Kamppailulajit - Daniel Craig tienaa törkeän summan tulevasta Bond-leffasta - palkka euroa minuutilta - Viihdeuutiset - Kimi Räikkösen hymy levisi korviin - julkaisi kuvan maailmantähden rinnalla - Formulat - Hulvaton välikohtaus F1-palkintojenjaossa - ruhtinatar Charlene hörppi samppanjaa pullon suusta, ruhtinas Albert muikeana vieressä - Kuninkaalliset - Kimi Räikkönen palkitsi kannattajiensa odotuksen Monacossa - ja menetti lippiksensä kaikkien tuntemalle superfanille - Formulat - Suomalainen Joona, 17, voitti kansainvälisen rallipelin maailmanmestaruuden - finaalipaikka irtosi yli 20 osallistujan joukosta - Digiuutiset - Monacon GP on maailman tehokkain unilääke - legendaarinen F1-kisa petti taas ne vähäisetkin odotukset - Formulat - Baari-illan jälkeiset jatkot lahtelaisasunnossa päättyivät karmealla tavalla - mies raiskasi nukkuvan naisen - Kotimaan uutiset - Mies jäi takapuolestaan jumiin leikkipuiston keinuun Englannissa - palokunta joutui irrottamaan - Ulkomaan uutiset - Bottaksen paine ei saanut Jäämiestä sulamaan - Räikkönen kertoi kruisailleensa maaliin: Mies vaati kaupalta rahoja takaisin käytetyistä naisten sandaaleista Venäjällä - suuttui myyjän vastauksesta ja hakkasi henkihieveriin - Ulkomaan uutiset - Meghanin ja prinssi Harryn häät koristavat uima-asuja - kuva hääsuudelmasta intiimissä paikassa - Viihdeuutiset - Chris Froome polki Italian ympäriajon voittoon - Muut lajit - Keihään superlupaus Oliver Helander loksautti leuat - Tero Pitkämäki katsoi videoita ja teki huiman arvion: Joukosta löytyi selvä voittaja - Digiuutiset - Sähköpyörällä ajetaan punaisia päin ja joudutaan onnettomuuksiin - tankokaahari on hyvin koulutettu nelikymppinen - Terveysuutiset - Nähdäänkö Salah sittenkin MM-kisoissa?

Lääkäri optimistinen diagnoosin jälkeen - Jalkapallo - Orpo löysi varatien pois hallituksesta - Pääkirjoitus - Mäntyharjun kemikaalivuodon ympäristötuhoista uutta tietoa - ennuste: Kremlin tiedottaja kertoo näkevänsä painajaisia Putinista: Ricciardo voitti Monacon trillerin - Räikkönen ja Bottas jäivät palkintopallin ulkopuolelle - Formulat - Kyyneliin murtunut Liverpool-maalivahti julkaisi riipaisevan viestin: Norsunluurannikko järjesti Miss Vamma -kilpailun: Taistelee vammaisiin kohdistuvia ennakkoluuloja vastaan - Ulkomaan uutiset - Hölynpölyä, pääministeri Sipilä - Politiikka - Hotellihuoneen likaisimmat kohdat - viisi vaaranpaikkaa - Matkajutut - Ranskan avoimet alkoi yllätyksellä: Venus Williams putosi heti avauskierroksella - Muut lajit - Kimi Räikkönen oli täysin tympääntynyt C Moren haastattelussa: Avaimenperän ja asun avulla vihjeitä pyytänyt poliisi kiittää - nainen on nyt tunnistettu - Kotimaan uutiset - Daniel Ricciardo toisti iljettävän temppunsa Monacon ruhtinaan nenän edessä - Formulat - Tuoreet lomakuvat hämmentävät - Viihdeuutiset - Saksan valtavasta huvipuistopalosta miljoonavahingot - laitteita rikki, Skandinavia-alue suljettu, palomiehiä loukkaantui - Ulkomaan uutiset - Maastopalot roihuavat ympäri Suomea - 10 hehtaaria metsää paloi Mynämäessä - Kotimaan uutiset - Unohtakaa maakuntavaalit - SDP valmis eduskuntavaaleihin, jos sote ja hallitus kaatuvat perustuslakivaliokunnan lausuntoon - Politiikka - Kruununprinsessa Maryn tyrmäävä paljettiluomus varasti huomion kuninkaallisia vilisevissä juhlissa: Älykaiutin kuunteli avioparin yksityiskeskustelun: Lähetti tallenteen miehen työkaverille - Digiuutiset - IL seurasi Monacon GP: Raju törmäys viimeisillä kierroksilla - Ricciardo voitti suvereenisti, Kimi Räikkönen neljäs - Formulat - Itävallan liittokansleri haluaa, että laittomat siirtolaiset pysäytetään jo Pohjois-Afrikassa - Ulkomaan uutiset - Tubetähti Mike Bäck aikoo keskittyä ylioppilasjuhlissa sukulaisten lohduttamiseen: Humalainen mies jätti pienet lapsensa yöllä yksin kotiin, yksi kuumeessa ja toinen toipui leikkauksesta - päätyi itsekin yöllä sairaalaan - Kotimaan uutiset - Harva ulkomailla opiskeleva haluaa palata Suomeen: Räikkönen piiskasi radiossa vauhtia talliinsa - Ferrari vitkutteli varikkopysähdyksen kanssa: Orlando Bloomin nakuilu sekoitti internetin vuonna - nyt tekee sen taas: Jalkapalloilijan epäillään ampuneen itsensä ja ex-tyttöystävänsä - Jalkapallo - Oletko nähnyt tätä avaimenperää tai asua?

Poliisi pyytää apua noin vuotiaan naisen tunnistamiseen Lapualla - Kotimaan uutiset - Osallistujan paavi-vastaus saa Twitter-kansan sekaisin - TV ja leffat - Espanja pelasti yli siirtolaista Välimereltä - Ulkomaan uutiset - Salahin telominen ei ollut ainoa koiruus Ramosilta - iski Liverpool-maalivahtia törkeällä tavalla - Mestarien liiga - Baba Lybeck paljastaa Uutisvuotomuiston, josta on vaiennut - Vieraana ollut Elastinen keskeytti yllättäen nauhoituksen - Viihdeuutiset - Kuusi työpaikaltaan siepattua naista löytyi Meksikossa kuolleena - ruumiit moottoritien varressa - Ulkomaan uutiset - Makwan Amirkhanin keskisormi on taktiikkaa - Kamppailulajit - Imarteleva juhla-asu ja kesän kaunein mekko - nappaa asuinspiraatiota viikon tyylikkäimmiltä pukeutujilta - Streetstyle - Maakuntavaalit lykkääntyvät - Politiikka - Kolme ukrainalaissotilasta kuoli lauantaina - Sota Ukrainassa jatkuu viidettä vuotta - Ulkomaan uutiset - Sampo Kaulanen suivaantui pelifirmoihin liittyvistä mainostamis-syytöksistä: Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt.

Tuhansia evakuoitu Alberto-myrskyn tieltä Yhdysvalloissa — tulva pyyhki asuinaluetta Baltimoressa. Automaattiaseen äänet säikäyttivät asukkaat Espoossa — alkuperäksi paljastui jääkärien sotaharjoitus. Kolumbiassa presidentinvaalit etenevät toiselle kierrokselle. Viiden tähden liikkeen puheenjohtaja haluaa Italian presidentille virkarikossyytteet. Bush joutui takaisin sairaalaan. Ylipainoisten pitäisi saada tulla tuntia myöhemmin töihin. Juuri nyt Päivä Viikko 1. Sara Forsbergin rankka paluu Suomeen — ei yhtään keikkaa koko kesänä Ylipainoisten pitäisi saada tulla tuntia myöhemmin töihin 0: Makwan Amirkhanilta upea paluuottelu UFC: Mitä rinnoille käy ilman liivejä?

: Johanna pulkkinen bb v runo

Kuinka saada nainen ejakuloimaan isoja kyrpiä Paikka Espoon kulttuurikeskus, flyygeliaula 1. Kymmenpäiväisen festivaalin aikana esitetään runsaat sata pitkää elokuvaa ja muutamia kymmeniä lyhytelokuvia. Ohjelmisto nojautuu be bop -perinteeseen modernein maustein. Futuro-taloon pääsee tutustumaan Imarteleva juhla-asu ja kesän kaunein mekko - nappaa asuinspiraatiota viikon tyylikkäimmiltä pukeutujilta.
Johanna pulkkinen bb v runo 785
Johanna pulkkinen bb v runo 417
Johanna pulkkinen bb v runo 983
Johanna kilpaili Viidakon tähtösissä. Tule tutustumaan kevään uutuuksiin sekä tekemään hyviä löytöjä. Tapiolan kansainväliset Suurmarkkinat järjestetään ajalla 3. Tervetuloa laulamaan yhdessä kesäisiä ja unohtumattomia lauluja! Emma edustaa löytämisen ja oivaltamisen iloa, rohkeaa ja uteliasta asennetta maailmaan. Soveltuu lapsille 3-vuotiaasta ylöspäin. Mukana on yli 20 lyhytelokuvaa, joita näytetään kpl jokaisessa näytöksessä.

0 thoughts on “Johanna pulkkinen bb v runo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *