Eurooppa viro fistaus

Nyt alkanut puheenjohtajuuskausi on uuden puheenjohtajakolmikon eli niin kutsutun trion ensimmäinen. Viron kanssa kolmikon muodostavat Bulgaria ja Itävalta. Edellisen trion muodostivat Alankomaat, Slovakia ja Malta , jonka kausi päättyi Viron ottaessa uuden kolmikon vetovastuun.

Trio tekee tiivistä  yhteistyötä 18 kuukauden ajan ja laatii yhdessä aiheet, pitkän aikavälin tavoitteet sekä ohjelman. Tämän pohjalta jokainen maa laati yksityiskohtaisemman puolivuotissuunnitelmansa. Viro korostaa ohjelmassaan että Euroopalla on paljon yhteistä, joka mahdollistaa haasteista selviytymisen ja mahdollisuuksien hyödyntämisen yhdessä.

Ohjelmassa korostetaan myös Viron roolia tasapainon löytämisessä jäsenmaiden eri näkökantojen, perinteiden ja kiinnostusten välillä. Tavoitteena on paras mahdollinen ratkaisu jäsenmaiden kansalaisille. Tarina perheestä ja sen mutikkaista ihmissuhteista. Maria Jotunin novelliin pohjautuva tv-näytelmä Martinin rikos on kertomus perheestä, jossa jokainen sukupolvi on tehnyt vääriä valintoja. Julkisivu ja porvarilliset kulissit on pidettävä pystyssä, vaikka hinta on kova. Kolme Herra Heinämäki -sarjaa vuosilta , ja Herra Heinämäki -lastenohjelmasarjassa seurataan Herra Heinämäen elämää maatilalla ja kuullaan maanviljelijän stressiä lievittävää Lato-orkesterin musiikkia.

Sarja pohjautuu Heikki Salon ja Janne Louhivuoren vuonna julkaistuun Omskista-lastenmusiikkilevyyn. Vuosina , ja valmistuneet tv-sarjat ovat käsikirjoittaneet Heikki Salo ja Timo Kahilainen ja ohjannut Matti Grönberg. Yle Tunnuksen käyttöehdot muuttuvat Hyväksyn käyttöehdot Hyväksyn myöhemmin.

Arsi   Alenius Yle. Uusimmat artikkelit Luetuimmat Aiheeseen liittyvää. Televisioteatterin Prinsessa Ruusunen valloittaa myös valokuvin kerrottuna Tv-elokuvasta taltioitiin myös upeita valokuvia Saamelainen Inga Näkkäläjärvi omisti elämänsä paimentolaisuudelle Ahkku - Isoäiti kertoo saamelaisen poropaimenen elämästä.

Rauman Lukko mestaruuskeväänään Näyte raumalaisseura pelistä vuodelta Kirjakuunnelmia kesän korvalle Klassikkoteoksia kuunnelmasovituksina. Muistatko vielä Patakakkosen tai Makupalat?

Äänestä ruokaohjelmia Elävään arkistoon Kaksi eniten ääniä saanutta julkaistaan elokuussa. Linnanmäen vuoristoradan avajaiset Puisesta vuoristoradasta tuli huvipuiston ylpeys. Köyhä Eurooppa Euroopassa miljoonaa ihmistä uhkaa köyhyys. Ihmissalakuljettajat — Miten pyörii maailman suurin matkatoimisto? Rodeo — Viron villit vuodet Tarina pääministeri Mart Laarin vaikeasta ajasta. Schengen-sopimuksen tavoitteena oli turvallinen ja vapaasti liikkuva Eurooppa Schengen-sopimus poisti rajatarkastukset vaiheittain Pienen luxemburgilaisen Schengenin kylän mukaan nimetty sopimus allekirjoitettiin vuonna Flera nyhetsmediers, nöjesproducenters och spels internetsidor ligger nere i Europa - GDPR är "boven" i dramat Många amerikanska sajter är inte beredda på nya lagen.

Metoo i centrum i estnisk regeringskris: Baltikum minns hundra år av självständighet Mycket firande på gräsrotsnivå under jubileumsåret.

Estniska företag tvingas betala sina arbetare i Finland mer: Uusimmat sisällöt - Elävä arkisto. Sirkka Hämäläinen — lasikattoja rikkova talousjohtaja Hämäläinen oli Suomen Pankin ensimmäinen naispääjohtaja. Oke Jokinen "kirjoitti äänellään" puolen vuosisadan uran sivutyönään Oke Jokisen ääni tuli tutuksi etenkin radiossa Tämän artikkelin pääosassa on toimittaja Oke Jokinen, mies, joka ei varsinaiselta työltään ollut toimittaja lainkaan.

Eemeli ja Repe puhelivat radiossa pehmoisia Parivaljakon unohtuneita sketsejä arkistojen uumenista. Boordeja, pyökkiä ja persikkaa — Kodin kääntöpiiri uudisti suomalaiskodit vuosituhannen vaihteen estetiikalla Kymmenen kotia muutoksessa vuonna Kodin kääntöpiiri oli luvun alun sarja sisustussuunnittelusta, remonteista ja kotien asukkaista. Opiskelijakapina — kansakuntien toivot barrikadeilla "Hullu vuosi" toi ylioppilaat kaduille kautta maailman.

Martinin rikos on tv-näytelmä valheesta, vihasta ja rakkaudesta Tarina perheestä ja sen mutikkaista ihmissuhteista Maria Jotunin novelliin pohjautuva tv-näytelmä Martinin rikos on kertomus perheestä, jossa jokainen sukupolvi on tehnyt vääriä valintoja.

Herra Heinämäki ja Lato-orkesteri lastenohjelmasarjoissa Kolme Herra Heinämäki -sarjaa vuosilta , ja Herra Heinämäki -lastenohjelmasarjassa seurataan Herra Heinämäen elämää maatilalla ja kuullaan maanviljelijän stressiä lievittävää Lato-orkesterin musiikkia. Toimitus Ohjeet Yle Arkivet. Tuamas Ässät 44,0 PtG Ilves 44,0 Arnold Ässät 40,5 FC Peltirumpu KooKoo 34,0 U2 Tappara 27,5 Tykki Ässät 27,0 Mwandishi Kärpät 20,5 Evil HIFK 18,5 Boomhauer HIFK 18,5 Manic Jokerit 18,0 Kurt Angle KooKoo 17,0 MusanMake Ässät 8,0 Työnjuhlat sotkevat nyt vähän aikatauluja, joten en uskalla luvata seuraavaa osaa tälle viikolle.

Mutta saattepahan tekin rauhassa simapäissänne sitten miettiä vastauksia. Kuka on esittänyt hittejä yhteistyössä mm. Kopperossa, asunnossa, jossa voi nukkua ja kylpeä, oon siitä hyvin ylpeä. On puhtaita molemmat neliöt, ei viihdy siellä loiseliöt.

Minkä suositun suomalaisen yhtyeen nokkamies on keikkaillut Tokyo Night Mate -nimellä? Janne asaloma aa getu close tu me. Laik a fyrtsyri käts on tö shanana sgveer"? Marraskuussa maan suosituimman rap-yhtyeen, jonka nimi vapaasti käännettynä on kutakuinkin "Nai mutsias", kaksi nokkahahmoa sai parin kuukauden linnatuomiot ja puolen vuoden esiintymiskiellon kerrottuaan lavalla suorasanaisesti mielipiteitään maan poliisista ja oikeusjärjestelmästä.

Missä Euroopan maassa tämä tapahtui? Minkä yhtyeen rumpali oli niin kova fani, että vaihtoi sukunimensä Bondiksi? Mikä syö muut ja miksi?

Depeche Mode- Otti nimensä omasta biisistään. Kraftwerk- Ydinkaksikkona lääkärin ja arkkitehdin pojat. Manowar - Etsi keikoillaan yleisöstä Metallica-paitaisia jannuja, jotka kutsui sitten nolattavaksi lavalle ennen kuin pukivat "oikean metalliyhtyeen" asusteeseen.

Mariah Carey - Kiekujan isä oli lentokonemekaanikko ja äiti oopperalaulaja. Megadeth - Aiemmin kovasanaisestikin uskontoa kritisoineita kappaleita tehnyt nokkamies tuli itse uskoon vähän sen jälkeen, kun oli meinannut kuolla yliannostukseen. Nightwish - Esiintynyt salanimellä End Of Innocence. Radiohead- Kotoisin Basildon-nimiseltä pikkupaikkakunnalta. Yngwie Malmsteen - Teki videon Conan Barbaarin lavasteissa.

Manowar- Teki videon Conan Barbaarin lavasteissa. Mariah Carey- Kotoisin Basildon-nimiseltä pikkupaikkakunnalta. Megadeth- Etsi keikoillaan yleisöstä Metallica-paitaisia jannuja, jotka kutsui sitten nolattavaksi lavalle ennen kuin pukivat "oikean metalliyhtyeen" asusteeseen.

Nightwish- Esiintynyt salanimellä End Of Innocence. Red Carpet- Yhtyeen toisena kitaristi-laulajana toimi YleX: Yngwie Malmsteen- Kiekujan isä oli lentokonemekaanikko ja äiti oopperalaulaja. Jaa-a, varmaan jotain punk-levyjähän nuo, ei vaan bändistä oo mitään hajua tähän hätään. Tuo Deke liittyy jotenkin Elvikseen, samoin Pacer Burton.

Muutkin varmaan sitten jollain lailla. Joku tässä sanoo että tää pitäs tietää, toisaalta ei harmainta aavistusta mikä tää on. Vittu mä oon näissä kuvatehtävissä aina ihan ulalla.

Varmaan jonkun vändin nimi on polarbear ja siksi syö nuo muut? Depeche Mode- Aiemmin kovasanaisestikin uskontoa kritisoineita kappaleita tehnyt nokkamies tuli itse uskoon vähän sen jälkeen, kun oli meinannut kuolla yliannostukseen. Egotrippi- Yhtyeen toisena kitaristi-laulajana toimi YleX: Mariah Carey- Kiekujan isä oli lentokonemekaanikko ja äiti oopperalaulaja. Nightwish- Otti nimensä omasta biisistään. Kyllä se wasp taitaa orkesteri olla 5.

Friduna skiduna tms - Hullu-Jussi 9. Egotrippi - Otti nimensä omasta biisistään. Kraftwerk - Ydinkaksikkona lääkärin ja arkkitehdin pojat. Radiohead - Kotoisin Basildon-nimiseltä pikkupaikkakunnalta.

Red Carpet - Yhtyeen toisena kitaristi-laulajana toimi YleX: Voikilossa, tilaa parketissa 4. Vittu että tuli sitten luettua tuo yks kysymys huolella, hohhoijaa. No kun tyhmyyttä on annettu sitä pitää myös käyttää. Jutta Grahnin mies, Else-Maj Pontoppidan. Manowar - Teki videon Conan Barbaarin lavasteissa. Megadeth - Etsi keikoillaan yleisöstä Metallica-paitaisia jannuja, jotka kutsui sitten nolattavaksi lavalle ennen kuin pukivat "oikean metalliyhtyeen" asusteeseen.

Yngwie Malmsteen - Kotoisin Basildon-nimiseltä pikkupaikkakunnalta. Voikilossa, , parketissa 4. Samuli Putro , Zen Café 6. Muodostava Tokyo Hotel orkesterin 7. Dog eat Dog D:

Sitä paitsi keulavisiiri ja myrskyteoriat ovat vain peitetarina, koska ei haluttu saada ihmisiä pelkäämään laivamatkustusta! Se on hukkuneiden kunniakas hauta, jonka rauhaa ei pidä häiritä. On selkeät tosiasiat, mutta niitä väännellään ja käännellään ja pienestä olettamuksesta tehdään koko jutun kattava selitys. Ja jos se täällä kertoo, ei se enää ole salainen. Isokenkäisten paras suojakeino on aina ollut naureskella niille, jotka ovat osuneet epäilyissään epämiellyttävän lähelle totuutta.

Hän tulee tilapäisesti vastaamaan digitaalitalouteen ja -yhteiskuntaan liittyvistä asioista. Virolla on 6 edustajaa Euroopan talous- ja sosiaalikomiteassa. Komitea on neuvoa-antava elin, joka edustaa työnantajia, työntekijöitä ja muita intressiryhmiä. Se antaa lausuntoja EU: Virolla on 6 edustajaa Euroopan alueiden komiteassa , joka on EU: Komitea on neuvoa-antava elin, joka antaa lausuntoja EU: Viro pitää yhteyttä EU: Edustusto on verrattavissa suurlähetystöön, jonka päätehtävänä on ajaa maan etuja ja toimintalinjoja EU: Kukin EU-maa osallistuu EU: Mitä suurempi maan kansantalous on, sitä enemmän se maksaa.

Lisätietoa EU-rahoituksesta jäsenmaissa myös Virossa. Skip to main content. Maatalous, kalastus ja elintarvikkeet Maatalous Elintarviketurvallisuus Meri- ja kalastusasiat.

Kilpailu Yritykset Sisämarkkinat Kauppa. Audiovisuaaliala ja media Kulttuuri Koulutus ja nuoriso Monikielisyys. Kehitysyhteistyö Humanitaarinen apu ja pelastuspalvelu Ihmisoikeudet. Talousarvio Talous- ja raha-asiat Petostentorjunta. Tärkeä dokumenttielokuva - vaeltaja Homoliittojen siunaamiseen pappien kannatus lisääntynyt - Kalle af.

Kirkoissa kaksinaismoralismia - vaeltaja Homoavioliitto - Meidän kaikkien yhteinen ilomme - iiz. Nuortenryhmä - Laura L. Mormonit saavat nyt maistaa tuloksia omista asenteistaan - JuhaniV.

Mardna pyytää anteeksi - vaeltaja Homopariskunnalle sama sukunimi - Pora-liike. Päivä homppelitta - JuhaniV. Focus on the Family on ajatunut talousvaikeuksiin - JuhaniV. Valtion hyvitettävä homojen kärsimykset - vaeltaja Seksuaalivähemmistöt eivät mahdu kirkon toiseus-näyttelyyn - JuhaniV.

Homot eivät vaarana armeijalle - Public eye. I'm Gay, and I'm Happy! Sana 'gay' on pornografiaa - Public eye. Avataanko avioliitto viidessä osavaltiossa? Palin - Classy Rascal. Miksi pitäisi olla ylpeä homoudesta - vaeltaja Kulttuuritaistelu homoliitoista - JuhaniV. Homomiehet tienaavat vähemmän kuin heteromiehet - Pora-liike. Ryysis homoavioliittoon - JuhaniV. Vaalikampanjassa homokysymys on jäänyt odotettua vähemmälle huomiolle - JuhaniV.

Homopareilla oikeus avioliittoon - JuhaniV. YO-talo; ohjelma - Oedipus. Lesbo päätoimittaja hyväksytään hyvin Lapissa - Frankieboy. Sä olet B-tason homo. Kooste paljastuksista - JuhaniV.

Paavin sekava kuolema - vaeltaja Seksuaalisuus - mystiikkaa ja faktaa - JuhaniV. Kardinaali Newman ei ollut homo - vaeltaja Ronaldon kalenteri on heteromiehelle vaarallinen - vaeltaja YO-talo Tre - matias. Kansanlehden videovieraana - vaeltaja Homofestivaali loukkaa uskonnollisia tunteita - vaeltaja Queer-festivaali hyökkäksen kohteena - vaeltaja HLBTI-vanhuksia syrjitään - vaeltaja Kysy homoseksuaalisuudesta - arkadas. Leather Europe - peter. Jumala itkee - JuhaniV. Homotaikuri hakattiin - SaintJudy.

Siunaus on kaikkien etuoikeus - JuhaniV. Ulkoinen adoptio avattava samaa sukupuolta oleville pareille - JuhaniV.

Siunaus vei viran - vaeltaja Homoseksuaalisuuden alkuperä ei selvä - Tero Kankaanperä. Homofobiasta vapaita vyöhykkeitä - Pora-liike. Raamattu ja seksuaalivähemmstöt - Pora-liike. Parisuhdelaki etenee - JuhaniV. Epätoivon merkkejä konservatiivien puolella - JuhaniV. Vanhemmat samaa sukupuolta - Statisti. Homoille kuolemantuomio vai ei? EI prostituoiduille - vaeltaja Homoparien siunaukselle tukea körttiteologiast - Tero Kankaanperä.

Koraani ei kiellä homoseksuaalisuutta - Jukka. Kun avioeroa ei myönnetä - vaeltaja Osa 3 "It ain't necessarily so"- Homose - Vikkari. Intialaisprinssi kunniavieraana - vaeltaja Joko taas hetero republikaani homostelemassa?

Homomies sai syrjinnästä korvauksen - JuhaniV. Homoliittolaki viivästyy - vaeltaja Äiti jätti lapsensa polttavaan aurinkoon Perheen sisäinen adoptio sallittava - Liáina. Ääriuskovaiset häviämässä kulttuurisodan - JuhaniV. Kumpi on parempi - JuhaniV. Konservatiivit yrittävät estää parisuhdelakia - JuhaniV. Homoliittoja saa syrjiä - vaeltaja Gay Day Disney Worldissä Orlandossa - kesäpoika. Armeijan irtisanomiset oikeudessa - vaeltaja Verenluovutuskielto loppuu - vaeltaja Gay Pride järjetön - jumjum.

Puheenjohtajaehdokkaiden adoptiokanta - jumjum. Pride estettiin väkivalloin - vaeltaja Rooman kaupunginjohtaja avaisi Gay Priden - vaeltaja Kunniatohtorius suututti sateenkaari-ihmiset - JuhaniV. Silence-mielenosoitus kielletty - AAA. Evankelikaalista tapahtumaa vastustetaan - vaeltaja Ken Livingstone putosi - vaeltaja Syrjintäsuoja säilyi Wells Fargol -pankilla - JuhaniV. Homopusu sai äärioikeistolaiset takajaloilleen - JuhaniV. Kavallus jopa euroa - Maurice.

Day of Silence - nonconformist. Pride-marssi aidan taakse - vaeltaja Nuoret kaupunkilaishomot perheorientoituneita - JuhaniV. Jos Obamasta tulee presidentti - vaeltaja Lapsi on homo - vaeltaja Homous hyvä syy turvapaikanhakuun YLE - martin2. Poliisin väkivalta pöyristyttää - vaeltaja Kunniaton vanhuus - vaeltaja Homoparit hakevat jo adoptiota - JuhaniV. Ohjelma homparien adoptio-oikeudesta - JuhaniV. Clarke kuoli 90 vuoden iässä - vaeltaja Laki perheen sisäisestä adoptiosta valmisteluun - Public eye.

Obamalla mainoksia homolehdissä - vaeltaja Teiniseksiä shoppailun takia - millikan. Mardi Gras paraati Sydenyssä - JuhaniV.

Homoeroottinen taulu Kaarinan ylpeys - vaeltaja Kennelin omistaja sai sakot syrjinnästä - JuhaniV. Edgar Hoover - vaeltaja Hengenpelastajahomot - Public eye.

Kun rakkaus oli rikos-J. Hentilän haastattelu - JuhaniV. Homo ei kelvannut poikamieshuutokauppaan - JuhaniV. Tämän pohjalta jokainen maa laati yksityiskohtaisemman puolivuotissuunnitelmansa. Viro korostaa ohjelmassaan että Euroopalla on paljon yhteistä, joka mahdollistaa haasteista selviytymisen ja mahdollisuuksien hyödyntämisen yhdessä. Ohjelmassa korostetaan myös Viron roolia tasapainon löytämisessä jäsenmaiden eri näkökantojen, perinteiden ja kiinnostusten välillä.

Tavoitteena on paras mahdollinen ratkaisu jäsenmaiden kansalaisille. Viro on määritellyt ohjelmassaan neljä prioriteettia, joihin sen puheenjohtajakaudella keskitytään:. Brexit eli Iso-Britannian päätös EU: Alunperin Iso-Britannian oli tarkoitus aloittaa puheenjohtajakautensa Viron paikalla, mutta brexitin myötä puheenjohtajuuskausia aikaistettiin puolella vuodella. Sen seurauksena Viro aloittaa aikaistetun puheenjohtajuuskautensa nyt heinäkuussa.

0 thoughts on “Eurooppa viro fistaus

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *