Tallinna mitä tehdä live video

tallinna mitä tehdä live video

Varhaisella keskiajalla perustettu Tallinna on nykyisin jännittävä sekoitus uutta ja vanhaa. Koska pääkohteet sijaitsevat lähellä toisiaan, ennätät nähdä paljon jo yhden viikonlopun aikana ja nauttia kaupungista lyhyilläkin kävelyretkillä.

Tallinnan vanhakaupunki on maailman parhaiten säilyneitä hansakaupunkeja. Vain kivenheiton päässä sijaitsee liikekeskusta nykyaikaisine tornirakennuksineen ja ylellisine hotelleineen; ympärillä trendikkäät lähiöt ja avarat ostoskeskukset. Tallinnan viehättävä ranta-alue kävelyteineen ja hiekkarantoineen on erityisen houkutteleva kesäisin, mutta tarjoaa vuoden ympäri upeita näkymiä maalaukselliseen kaupunkimaisemaan. Tallinna on useimmille vierailijoille portti, jonka kautta saavutaan Viroon.

Saavuitpa lentäen, junalla, linja-autolla tai laivalla, kestää matka Tallinnan keskustaan aina enintään varttitunnin ja pääset heti sukeltamaan suoraan kaupungin elämään. Eesti Siidrimaja on Pohjoismaissa ja Euroopassa harvinainen siideritalo, Baltiassa ainoa laatuaan. Black Nights -elokuvafestivaali ja muita mukaansatempaavia sisältöjä nähtäväksi ja tehtäväksi pimeiden pohjoisten öiden aikaan Virossa.

Viron korkeimmassa rakennuksessa Tallinnan televisiotornissa voi muun muassa kokeilla itse olla tv-tähti tai kävellä reunalla! Jatkamalla sivuston käyttämistä, hyväksyt evästeet.

Kirjoita hakusana tai valitse kategoria: Artikkelit Tapahtumat Tutustumiskierrokset Luontomatkailu Aktiivi- ja seikkailulomat Historia ja kulttuuri Ruokailu ja yöelämä Terveys ja hyvinvointi Ostokset Majoitus Venesatamat Seminaaritilat Matkailuneuvonta Erikoistarjoukset ja paketit. Matkailutietoa Virosta Faktatietoa e-Viro Viron historia ja kulttuuri. Tänne voi siis huoletta purjehtia juomille, jos muuten rokahtavampi meno kiinnostaa vaikka ei hc-hevari olisikaan.

Alakerrassakaan ei ollut sen kummemmin moitittavaa, lava oli tietysti aika pieni ja samoin sen edusta, joten voisin kuvitella suositumpien bändien kohdalla tulevan pienimuotoista ruuhkaa. Olivat meille tietysti taas aika nevahööd bändejä, mutta parasta matkoilla hevikeikoille menemisessä onkin se, kun näkee ja kuulee jotain ihan uutta musaa. Edellisenä iltana klubilla oli ollut esiintymässä Stoned Jesus, joka on viime aikoina niittänyt jos jonkinmoista suosiota stoner metal -piireissä.

No, en tee sen syvällisempää analyysiä paikan musiikkitarjonnasta, mutta keikkojen perusteella voidaan päätellä, että paljon erilaista tarjontaa löytyy. Maalis-huhtikuussa järjestettävän Tallinn Music Weekin aikana paikassa on luonnollisesti myös ohjelmaa. Kaksi muuta illan pumppua olivat omasta mielestäni aika roskaa, mutta nämähän ovat makuasioita, kuten totesi kissa persettään nuollessaan. Viimeistä bändiä emme jääneet kuuntelemaan loppuun asti, mutta paikalle saapuneesta teinityttölaumasta päätellen kyseessä taisi olla illan suosituin esiintyjä!

Juomatarjoilut eivät ehkä olleet ihan Tallinnan edullisimmasta päästä, mutta eivät kuitenkaan yltäneet Helsingin tasolle. Veronkorotukset ovat kuulemma vaikuttaneet alkoholin hintaan, joka on tietysti närkästyttänyt paikallisia. Jututimme hyvän tovin baaritiskillä naispuolista työntekijää, joka avasi meille vähän Tallinnan ja Viron metalliskeneä — kuulemma hevi on menossa pois muodista, nuoria kiinnostaa tätä nykyä lähinnä EDM — tämä on valitettava totuus ja harmittaa tietysti hevikansaa, koska tarjonta katoaa.

Juuri muita metallikansan mestoja ei kuitenkaan ole. Vaikka meillä oli mukava ilta, jotain siitä puuttui. Tallinnan hevikansa vaikutti jostain syystä myös hyvin sisäänpäinkääntyneeltä — emme juuri saaneet jutun juurta ihmisten kanssa aikaiseksi, joten tyydyimme nauttimaan lähinnä toistemme seurasta. Toisaalta meno oli hyvin painottunut vasta aamuyön pikkutunneille — katutason Woodstock on kuulemma aamukuuteen asti auki, joten siellä sopii ryystää juomia ja seurustella vielä sitten, kun alakerrasta loppuu soitto.

Lähdimme takaisin hotellin suuntaan jo joskus puoli yhden aikaan, koska seuraavana päivänä oli paljon ohjelmaa tiedossa. Kotimatkalla vanha kaupunki oli niin täynnä porukkaa, että päättelimme nuorison Tallinnassa lähtevän liikenteeseen vasta siihen aikaan, kun tämmöiset eläkeläiset jo lopettelevat iltaansa. Annamme Tallinnan metalliskenelle vielä toisen mahdollisuuden jossain vaiheessa, kun silmään sattuu hyvä keikka tai muu tapahtuma.

Tällä kertaa myös esimerkiksi kaupungin alternative-kaupat jäivät kokonaan koluamatta, vaikka googlettelun perusteella ei niidenkään määrässä hirveästi juhlimista ole. Vaikka baaripuolella Tallinna ei ehkä ole hevarin paratiisi, tarjoaa kaupunki meille synkistelijöille onneksi muita mielenkiintoisia juttuja, kuten tuskaturismin kohteita. Rockclub Tapper  — Pärnu mnt. Is there metal in Tallinn? Yes — and no. The metal scene in the city is nothing to brag about, yet still somehow..

Couple of local bands and one from Latvia performed that night — they were OK, yet nothing mind-blowing. First band was Abandoned Elysium, which we liked the most. Seems like even though the metal scene is quite small, there is live music and bands playing quite often — although for bigger gigs, you should definitely head to Tapper, which is a big live venue on the other side of the town. Also, they serve food. However, for a decent metal scene with bars, shops, restaurants and live houses, you might want to take the 2-hour ferry trip to Hellsinki, the northern metal capital of the world.

Vuosi ehti jo vaihtua, mutta vielä ehtii palata nopeasti viime vuoden matkailujuttuihin. Viime viikonloppuna pakkasin reissurepun, vein koiran hoitoon ja lennähdin yhdeksi yöksi toiselle puolelle Puolaa, Wrocławiin.

Tallinna mitä tehdä live video -

Suomalaisia seksikohtauksia hierontahuone mari euron maksulla pääset kiipeämään vanhalle muurin pätkälle. Rataskaevu 16   xx Sara. Tekemistä Virossa pimeiden öiden aikaan Black Nights -elokuvafestivaali ja muita mukaansatempaavia sisältöjä nähtäväksi ja tehtäväksi pimeiden pohjoisten öiden aikaan Virossa. Solaris-kauppakeskus on omaan ostosmakuuni aika tylsä ja turha paikka, mutta siellä voi hyvinkin piipahtaa sushin, leffan ja Kohvik Komeetin perässä. Olen opastettujen kävelykierrosten evankelista, ja suosittelen sellaista Talllinnassakin. Jotenkin se ruokakulttuuri on tuolla niin erilaista ja ah niin hyvää: Me kävimme Ghost Walking Tourilla kuulemassa historian synkemmästä puolesta.

Viron korkeimmassa rakennuksessa Tallinnan televisiotornissa voi muun muassa kokeilla itse olla tv-tähti tai kävellä reunalla!

Jatkamalla sivuston käyttämistä, hyväksyt evästeet. Kirjoita hakusana tai valitse kategoria: Artikkelit Tapahtumat Tutustumiskierrokset Luontomatkailu Aktiivi- ja seikkailulomat Historia ja kulttuuri Ruokailu ja yöelämä Terveys ja hyvinvointi Ostokset Majoitus Venesatamat Seminaaritilat Matkailuneuvonta Erikoistarjoukset ja paketit. Matkailutietoa Virosta Faktatietoa e-Viro Viron historia ja kulttuuri. Nyt se koittaa, suurin juhla Aitoa ruokaa - herkuttelijan Viro Viron kielen pikakurssi Hoitokylpylät Lue kaikki artikkelit.

TOP virolaiset ravintolat jotka tarjoavat perinne Viro vuotta, vietetään yhdessä itsenäisyyttä! Tapahtumat Festivaalit Urheilu Musiikki Kaikki tapahtumat.

Ostokset Käsitöitä ja matkamuistoja Paikallinen muotoilu ja putiikit Kauppakeskukset. Matkan tyyppi Perhe Budjetti Vihreä matkailu. Viron satavuotista- pahtumia Suomessa Viron parhaimmat museot ja näyttelyt Virolainen perinnekulttuuri Katso kiertueita kaikkialla Virossa. Ympäristöystä-vällistä majoitusta keskellä luontoa Perheystävälliset hotellit Pärnu on herkkujen kaupunki - hotellien TOP 5 Etsi majoitusta.

Ensimmäinen maininta Tallinnasta on peräisin vuodelta Viehättävät vessat pääkaupungin huippupaikoissa Huomioita Tallinnan kahviloiden ja ravintoloiden yllätyksellisesti sisustetuista vessatiloista. Virolainen taidemaalari renessanssiajan Euroopan hoveissa Vabaõhumuuseumi tee 12,Tallinn Rocca al Mare.

Narva mnt 95,Tallinn Kadriorg. Tallinnan tv-tornin syntymäpäivä Raekoja plats 1,Tallinn Vanhakaupunki. Poska, Mäekalda, Narva mnt ,Tallinn Kadriorg. Kansainvälinen urkumusiikin festivaal Merivälja tee 18,Tallinn Pirita. Viro — kesän suuri juhlaviikko Tallinnan tornit -festivaali Konrad Mäen taidenäyttely Estonia pst 4,Tallinn Keskusta.

Sulkapallon nuorten EM-kilpailut Festivaali Designin yö Keltaisen valon orkesteri World Cleanup Day — Maailman siivouspäivä Valo kulkee Kadriorgissa Paavi Franciscuksen Viron vierailu Tütarlaps kuldsest läänest, G. Kultainen naamio —festivaali Symbolismi Baltian maiden taiteessa Estonia pst 9,Tallinn Keskusta.

Tallinna mitä tehdä live video -

Coolimpaa kahvilarakennusta on vaikea löytää. Kurkista uutiskirjeeseen Peruuta tilaus. World Cleanup Day — Maailman siivouspäivä Uusia ravintoloita ilmestyy tiheään tahtiin ja urbaaneita vaateputiikkeja on siellä täällä.

0 thoughts on “Tallinna mitä tehdä live video

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *