Parhaat seksikokemukset sokkotreffit netissä

Nyt kiinnostaa muiden kokemukset. Oletteko saaneet mihinkään johtamattomia flirttejä tai onko kyseisellä palstalla ylipäätään botteja?

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Nettideittailu Kamalimmat treffit? Mitkä ovat mielestänne pahimpia mokia, mihin treffeillä nettideitin kanssa voi sortua? Entä minkälaisia ikäviä yllätyksiä teille on tullut, kun olette tavanneet nettideittinne livenä? Onko kellään muulla samanlaisia horror-kokemuksia treffeiltä kuin minulla? Kuinka paljon olette käyneet treffeillä nettideittailun myötä ja missä ajassa?

Olihan se kamalaa treffata lelmänpaskalle haiieva mies. Ei nyt sentään työhaalareissa, mutta ei paljon muutakaan. Jossain toisessa ketjussa tämän kokemukseni aiemmin kertonut, mutta laitetaan tännekin.

Lähtökohta oli itseäni jokusen vuoden nuorempi mies. Kertoi olevansa aika puhelias ja toivoi minunkin tykkäävän keskustella enemmin kuin vain kuunnella hiljaa. Olinhan minä ihan keskustelutaitoinen, enkä miksikään tuppisuuksi luokittele itseäni, joten totesi, että varmasti saamme keskuselua aikaan.

Minun ei tarvinnut niiden tuntien aikana, jotka tapaamisemme kesti, puhua oikeastaan yhtään mitään. Riitti pään nyökyttely ja muutaman sanan kommentointia tyyliina "ahaa" ja " aivan". Tuosta miehestä suoltui ulos niin paljon tekstiä, että minuakin ihan hengästytti. Hän puhui taukoamatta, ilman minkäänlaisia katkoksia existä ja siitä, miten epäoikeudenmukaista elämä on, mutta miten hän on kuitenkin selvinnyt.

Jossain vaiheessa tilasin ja maksoin meille juomat, kun ajattelin hänen suunsa ihan kuivuvan moisesta puheripulista. En sitten tiedä, antoiko ulkonäköni tai jokin muu ominaisuus minussa viestin "epäpätevää psykologipalvelua - puhu, minä kuuntelen": Vähän samantyylinen homma kävi mullekkin.

Profiilissa luki että on aluksi ujo mutta tutustuessaan hyvinkin puhelias. Ensimmäisen 10 minuutin aikana itse puhuin mitä olin viikolla tehnyt ja kuvittelin hänen olevan hiljaisempi tapaus. Mutta sitten sillä alkoi puheripuli joka kesti useamman tunnin ajan. Ei siinä muuten mitään mutta kun jutut oli lähinnä hänen työpaikastaan kertovia.

Ja sain sanottua vain joo ja niin väliin. Silloin harvoin kun sain itse puheenvuoron niin oikein näin miten toinen sinnitteli että olisi 10 sekuntia hiljaa ja alkoi puhua sitten päälle. Sanoisin itseäni keskivertoa hiljaisemmaksi ihmiseksi, parhaat keskustelut olen saanut myös vähän hiljaisempien miesten kanssa.

Äijä kiljuu kuin sumusireeni koko ravintolaväen iloksi omasta erinomaisuudestaan ja on valmis vielä illan päätteeksi hakkaamaan jonku täysin randomtyypin joka ei edes puhunut meille mitään, vaan istui kuulemma liian lähellä meidän pöytää sympatiat sitäki tyyppiä kohtaan, sillä valitettavasti pöydät eivät olleet liikutettavaa mallia. Ja kaikki tämä yhdestä ja samasta miekkosesta.

Eipä tullu toiste lähettyä hänen kanssa ulos vaikka ihmettelikin suureen ääneen et mikä ihme muka meni vikaan.. Omaa tyhmyyttäni sovin ensimmäiset treffit miehen kotiin koska olin töissä hänen asuinpaikkakunnalla. Mies tuli minua vastaan parkkipaikalle ja haisi kaljalle. Oli vasta iltapäivä ja hän selitti minulle kuinka on ottanut muutaman kaljan koska hänellä on ollut rasittava päivä oli työtön.

Hän pyysi minua kahville ja ajattelin että samapa tuo on mennä kun kerran olin paikalle vaivautunut. Kun pääsimme sisään asuntoon mies kävi heti minuun käsiksi ja ilmoitti että kyllä tätä on jo odotettu että päästään sänkyyn peuhaamaan.

Sanoin hänelle että meillä on aivan erilaiset odotukset ja nämä treffit loppuvat tähän. Lähdin kotiin ja mies laitteli vielä perään viestiä että kait me tapaamme uudelleen kun oli niin kivaa yhdessä Ei ikinä kannata sopia ekoja treffejä miehen kotiin. Jotkut vähemmän fiksut kun pitävät sitä lupauksena seksistä. Ja periaatteessa jotain pahempaakin voisi sattua.

Ekat treffit aina ihmisten ilmoille julkiselle paikalle. Voiko tuollaista idioottia ollakaan? Hävettää meidän miesten puolesta.

Minä olisin ollut sinulle kiltti ja tullut siistinä ja hyväntuoksuisena paikalle. Nainen olikin 2cm liian lyhyt. Ei myöskään ollut statukseltaan sellainen että olisin voinut sillä kavereille kehua.

Kamalinta oli kuitenkin se, että nainen ei puhunut tauotta, vaan oli välillä hiljaa! Ihan hirveet ollut nää treffit!!! Mullakin ikävimmät treffit ovat olleet naisen kanssa, joka ei meinannut saada sanaa suustaan. Kiva siinä sitten yrittää keskustella ja tutustua, kun toinen vain tuijottaa käsiinsä ja vastaa korkeintaan "joo" tai "jaa"..

DDDD hanki kuule itelles barbie jos täydellisyyttä haluat. Menikö idiootilla sarkasmi ohi? Mun treffeille ilmestyi mies, jonka henki haisi tosi pahalle pöydänkin yli ja joka yritti jo heti kätellessä ruveta kaulailemaan ja tekemään lähempää fyysistä tuttavuutta, siis ventovieraaseen tyyppiin. Hermostuin mielessäni, että ei tässä nyt mistään escort-palvelusta olla. Puhui tosi kummallisia juttuja. Yritti lähteä seuraavaan mua kotiin kielloistani huolimatta, mutta yhdessä kadunkulmassa lähdin karkuun.

Tytsyllä ei ollu "pitkät päällä" joten turn off tuli! Säälittää kyl sen mimmin puolesta Kerro nyt alkajaisiksi omista horror-kokemuksista! Kirjoiteltiin pari viestiä ja vaihdettiin kuvat. Mies soitti mulle ja sovimme, että hän tulee hakemaan mua autolla kotitaloni luota. Hyppäsin autoon ja ajattelin, että ajetaan johonkin kahville. Ennen kuin ehdin laittaa turvavyöni kiinni, mies sanoi, että jutellaan nyt tässä hetki. Mies esitti muutaman kysymyksen, tyyliin tässäkö asut ja onko sulla lemmikkieläimiä.

Tilanne oli todella kankea. Sit mies vaan sano, että "ei tää oo mun juttu". Mä sanoin moi sitten ja nousin autosta. Meni varmaan minuuttia näihin treffeihin. Sinulla oli sitten vääränlainen lemmikki. No oli törkeä, mistä noita mulkkuja riittää????? Pidemmät treffit sentään kuin omat ensimmäiseni luvulla. Ne kestivät ehkä 2 minuuttia. Ei ekoilla treffeillä kenenkään kotio tai edes kodin pihalle, vaan omalla kyydillä julkiselle paikalle.

Nainen sanoi puhelimessa että on aika paljon Demi Mooren näköinen. Ajattelin että sittenhän se voi olla mukavan näköinen tytsy. Mutta sitten treffeille tulikin tämä nainen: No millainen Tuksu oli? Saitko nauttia hänen ihanasata eroottisesta tanssistaan ihan privaatisti? Miksipä niitä kuvia vaihtamaan kun voi vaan vertailla itseään johonkin filmitähteen ja toinen pöljä vielä uskoo sen.

Kylkiluut meni murskaksi, nyt pystyy jo puhumaan. Älkää ikinä sanoko sille " sit on my face". Minua luultiin kerran Malesiassa Jane Seymouriksi.

Paitsi että hän on 12 vuotta minua vanhempi. Luulis että sä olet vanhempi kun sua näin katsoo Kauan kauan aikaa sitten tutustuin netissä fiksuun naiseen. Hän vaikutti tosi kiinnostavalta ja sovimme treffit myöhäisen iltavuoroni päätteeksi - klo Tämä sopi hänelle, sillä hänellä oli tuparit sinä iltana, ja oli muutenkin liikkeellä. Hän oli sovittuna aikana paikalla - ja että oli nätti.

Lahkeessani värähti, mutta kummeksuin sitä että hän oli ilman päällystakkia marraskuussa - ja selkeästi humalassa. Kävimme yhdellä, ja ajoin hänet kotiinsa. Myöhemmin kuulin että hän oli juonut illan mittaan kolme 3 pulloa viiniä. Meille syntyi hyvin fyysinen suhde, joka kariutui 1,5 kk myöhemmin osin hänen alkoholin käyttöönsä. Kului vuosia ja koska en saanut häntä mielestäni, otin häneen uudestaan yhteyttä. Hän oli edennyt urallaan, mutta alkoholi oli ollut seuralaisena - hän oli lihonut melkoisesti ja enää ei pikkuveijari värähtänyt hänet kohdatessani.

Sääli, sillä hänessä oli sitä jotain Hoikka, pitkä, äärimmäisen fiksu. Niin, naisethan katsovat ulkonäön lisäksi lompakon paksuuteen.

Kivan olonen mutta kuvan perusteella ei ihan mun tyyppinen tyttö ehdotti että nähtäs. Oltiin siis tutustuttu netissä. Kun kohdattiin, tartuin tyttöä kädestä kiinni, esittelin itseni, tyttö esitteli itsensä. Heti perään irrottamatta kädestä jatkoin: Mä luulen ettei tää tuu skulaamaan. Treffit kesti arviolta 10 sekuntia. Kerran iski deitti melansa tiskiin ja sanoi "pieni se on mutta kyllä minä sillä itseni tyydytän".

Meni kahvi väärään kurkkuun ja naurunpuuskan jälkeen talsimme kohti hotellia. Tuo nyt ei ollut mitenkään karmeeta. Sellainen oli kun tapaamiseen tuli mies jonka persvako näkyi ja napa näkyi liian kireästä paidasta. Yleensä kuvat tuntuu valehtelevan aika paljon Mies olikin täysin erilainen mitä netissä, en saanut hänen puheestaan mitään selvää, meillä ei ollut mitään yhteistä ja lisäksi minulla oli koko ajan tosi kiusaantunut olo, aivan kuin olisin ollut lapsen kanssa kahvilla kun hän oli niin pieni.

Kaksikymmentä minuuttia meni järjettömän hitaasti, yritin keksiä koko ajan jotain puhuttavaa, mutta mieheltä ei saanut muuta irti kuin "jooo Kaiken kruunasi se, että noin 5 min treffien jälkeen mieheltä tuli viesti: Ja varmasti sait taas itsetuntosi nousuun kuvitellessasi olevasi jotenkin parempi ihminen kuin se mies?

Tapasin varmaan saman miehen! Aivan saman kuuloinen tarina nimittäin: Tekisi mieli varoittaa muitakin, jotka kyseisen miehen profiiliin lankeavat, koska hän on aivan muuta todellisuudessa kuin netin välityksellä! En vain kehtaa nimimerkkiä tuoda julkisuuteen: Sovin vähän vastahakoisesti treffit itseni ikäisen, normaalipainoisen naisen kanssa, kun nainen niin kovasti halusi tavata. Treffeille ilmestyi huomattavan ylipainoinen ja itseäni toistakymmentä vuotta vanhempi nainen kamalassa toppatakissaan.

Yritin jututtaa naista, mutta hän pääasiassa tuijotti silmiini anovan näköisenä. Illalla puhelimeeni tuli viesti: Ikänsä, painonsa ja pituutensa valehdelleita, kuva jostain 10 vuoden takaa, ääni on jotenkin outo kiekuva, tai puheesta ei meinaa saada selvää, totisia tuppisuita, ja viimesimmällä olikin sit toisilla treffeillä unohtunu sormus sormeen Usein miehet jähmettyvät minut nähdessään eivätkä saa koko illan aikana sanaa suustaan.

Joudun yksin hoitamaan puhumisen ja laittaa syöttiä kyselemällä. Vastaukset ovat sellaisia, että keskustelu tyssää. Joudun kokoajan huomioimaan toisen. Kommentteja on tullut sellaisia, että ovat nolona ja ihan punaisia varmasti, minä olen niin nätti ja he eivät ole mitään jne. Ujous on söpöä, mutta tuo menee jo sairaalloiseksi. Nämä tyypit yleensä flirttailevat ja ovat rempseitä tekstareissa tai netissä, mutta todellisuus iskee naamaan ja lujaa.

Koitin kerran yhden yön juttua tällaisen ujon miehen kanssa ja en edes kehtaa kertoa lopputulosta. Toinen ääripää on komeat miehet, jotka rakastavat omaa ääntään ja pullistelevat koko treffien ajan. Hei nää on hyviä! Pakko kertoa oma ihan ensimmäinen nettitreffikokemukseni kokonaisuudessaan, hyvin pitkä tarina mutta ei aukea lyhempänä..

Että jos joku sattumalta muistaa mm Yksi oli hyvin aktiivinen kirjoittelemaan mutta kuvaansa ei halunnut lähettää. Hän oli hyvin seksuaalinen jutuissaan alusta asti, olisi halunnut viestittelyseksiä.

Kieltäydyin koska en pitänyt mitenkään kiihottavana koko ajatusta. Puhui myös fantasioistaan heti mistä olin vähän ihmeissäni. Kuva minulla oli profiilissani, mutta hän ei kuvaa halunnut lähettää. Syyksi hän kertoi viikon viestittelyn jälkeen että oli kerran laittanut kuvan jollekin miehelle ja tämä kuva oli päätynyt manipuloituna jonnekin pornosivulle. Nainen kertoi mielellään muodoistaan mitä en siis ollut nähnyt edes kuvassa koska minulla ei ollut kuvaa.. Muutama viikko meni näin, mitään ei tapahtunut.

Sitten aloin pikku hiljaa hermostumaan, että joku tässä on outoa, en tiedä mikä. Sanoin että antaapi olla, niin nainenhan kimmastui. Että meidän on pakko tavata! No tavataan, sopii se minulle.

Sovittiin paikaksi eräs kaupungin ravintola perjantain-iltana. Minä innoissani muutaman rohkaisun jälkeen sinne taksilla nämä oli siis elämäni ekat netti-ihmisen kanssa sopimani treffit. Tuttu baari mutta ei sopinut tuntomerkkeihin kukaan, lopulta rohkaisin mieleni ja menin kahdelta naiselta baaritiskillä kysymään, että anteeksi onko jompikumpi teistä tämä neiti xxxxx?

Naiset olivat että mitä ihmettä? Kerroin että olin sopinut treffit ja vähän taustoja ja tuntomerkkejä. Olin tosi hölmönä, että häh? Hetken päästä tuli kännykkään viesti että soriiiii hänen piti lähteä viemään kaverinsa kotiin autollaan kun kaveri oli niin huonossa kunnossa.. No eipä siinä mitään.. Noniin elämä jatkui, ja viestejä satoi.

Olin aika kylmä tätä kohtaan, mutta nainen pommitti viesteillä. Viikon parin päästä ehdotteli kovasti tapaamista, minä jarruttelin kunnes taas joku perjantai-ilta ajattelin että kyllä tämä on nähtävä. Hyppäsin taksiin ja kaupungille, matkalla laitoin viestin että tulossa ollaan. Eipä näkynyt naista baarissa. Sitten tuli viestiä että olen pahoillani, tuli kaverin mustasukkainen ex-mies paikalle ja oli pakko lähteä karkuun!!!!

Seuraavana päivänä tuli 40 valehtelematta!!! Soittoyrityksiä oli myös monta mutta en vastannut. Sitä seuraavana päivänä päätin antaa tälle vielä yhden mahdollisuuden. Sanoin että sano aika ja paikka niin nähdään. Sovittiin tapaaminen ja menin paikalle ko. Astuin sisään, ja näin ovelta että salin toiselta reunalta minua tuijottaa äärimmäisen tällätty n. Meinasin räjähtää nauruun mutta kun olen herrasmies niin hain kahvikupin ja menin istumaan hänen pöytäänsä. Siinä sitten katselin tätä hyvin rumaa ihmistä joka yritti parhaansa mukaan näyttää hyvältä itse olin ihan normaalipainoinen , oli tosiaan isot tursuavat rinnat, rakennekynnet ja tekoripset.

Oli tuonnut minulle lahjankin, joku cd se oli. Juteltiin siinä hyvin vaivautuneena niitä näitä, yleensä en ole vaivautunut vieraassa seurassa mutta korpesi niin kovasti se kaikki valhe. Sanoin kuitenkin kupin juotuani että tämä oli sitten tässä. Hän kysyi hyvin möreällä äänellään: Teki mieli huutaa ihan täysillä: Olen kokenut senkin, että mies otti tokille treffeille mukaan kaikki kaverinsa ja keskittyi koko illan heidän kanssaan jutteluun.

Asia oli minun suuntaan vain ilmoitusluontoinen: Ei ollut suuri yllätys, että poistuin paikalta vaivihkaa Tytöllä oli punainen mekko. Oli puhetta mustista vaatteista. Tämä tapahtui muutama vuosi sitten, kun olin ihan vihreä nettritreffeissä: Viestittelin mukavan tuntuisen naisen kanssa, kuvia vaihdeltiin ja puhelimessa puhuttiin ja treffattiinkin muutamaan kertaan, mutta ilmoitin sitten hänelle, että ei vaan kolahda, josta hän sitten vähän suutahti ja lähti ovet paukkuen ja siihen jäi.

En olisi kuulemma kelvannut hänellekkään. Mutta reilun kuukauden päästä löysin toisen mielenkiintoisen naisen, kirjoiteltiin, ja sovittiin aika pikaisesti treffit ja yllätys oli, että treffeille tuli vartin myöhässä sama nainen!.

Hän kun oli näppäränä tyttönä luonut toisen profiilin lue: No, hän päätti ripustautua minuun, ja lupaili niitä ja näitä. Kun en vieläkään lämmennyt hänelle, lähetteli aneluja ja uhkauksia tekstiviestejäkin tuli, kun oli säästänyt numeron vielä useamman viikon ja kirjoitteli sikamaisuuksia vierakirjaani, kunnes sitten ilmeisesti löysi uuden uhrin.

Mulla myös kaikkein ikävimmät kokemukset ovat niitä joissa odotukset murskaantuu tavalla tai toisella täysin. Minäkään en ole itse mikään huippukuntoinen superatleetti, normaalipainoinen ja painoideksikäyrissä sen normaalipainon ylärajoilla.

Enkä odota toiseltakaan mitään "ihmeellistä". Mutta jos on niin, että toinen on kertonut olevansa hoikka, tai urheilullinen ja treffeille käveleekin sitten hieman pyöreä tai vaikka vähän enemmänkin niin pettymys on aika kova. Tilanne olisi täysin toisenlainen jos hän olisi sanonut olevansa hieman pyöreä tai sopusuhtainen. Kerran oli treffit naisen kanssa joka oli kuvannut olevansa normaalivartaloinen.

Kun on tottunut miltei mihin vaan niin vastaan kun kävelikin ilmestys jolla oli uskomaton kroppa niin jopa häkellyin. No, muuten ei natsannut, elämäntilaneet oli loppujenlopuksi niin erilaiset. Ensitöikseen tyyppi halus käydä ruokakaupassa sai ostoksille autokyydin kotiin. Menimme yhdessä aika täyteen baariin katsomaan lätkäpeliä. Minä etsin vapaat paikat ja mies haki oluet. Hän tyytyikin vain ojentamaan oluen minulle, meni eri pöytään ja pelin ajan lähetteli minulle tekstiviestejä, vilkaisematta kertaakaan minuun Pelin päätyttyä häivyin paikalta ja tyyppi ahdisteli kiukkuisilla tekstiviesteillä kun olin jättänyt hänet kävelemään kotiin enkä toiminutkaan taksina.

Tämä tapahtui varhaisemmassa aikuisuudessa, mutta päädyimme ajelemaan koko illan kaupunkia ympäri miehenklopin autolla, eikä mies puhunut sanaakaan koko aikana. Lopulta mies pysäytti auton ja sanoi, että on lähdettävä ostamaan lisää polttoainetta. Jostain syystä en halunnut tavata häntä enää toista kertaa. Foord escort , Nooo - mies haki minut kotiinsa huom treffeihin ei sisältybyt seksiä Seuraavana aamuna ensitreffit jatkuivat pihatalkoilla - miehen äiti, kolme siskoa, yksi veli - kaikkien lapsia, koiria jne Talkoiden päätyttyä - miehen kans keskusteluiltaa viettämään - kunnes keskenkaiken tupakalla käynnin jälkeen - mies painuikin makariin puuhailemaan.

Minä uteliaana jonkin ajan kuluttua menin perässä - ja siellähän tämä Mies surffaili netissä deittipalstalla. Mun mielestä jokseenkin vielä tylympää ensi treffeillä kui tekstareiden lähettely Siihen loppui meikäläisen innostus asiaan. Ja tarinan mies on nelikymppinen Herne nenässä , Menin turvallisesti nettideitin kanssa ulos kävelylle, ukko halus heti ekalle puistonpenkille istumaan ja kähmimään.

Valitin kiireistä aikatauluani ja pääsin pakenemaan siististi paikalta. Myöhemmin en enää vastaillut sähköposteihin ja sainkin sit kiukkuisen viestin, että ""oisit sanonut jos ei kiinnostanu"". Vastasin että mulla on nyt vähän vaikeuksia kotona lasten kanssa, masentaa, enkä pysty keskittymään muuhun mikä oli totta.

Mies vastas että hänellä on ollut aiemmin pahasti mielenterveysongelmainen vaimo joka teki sitten sairaalassa itsemurhan ja aina kun hänen vaimollaan aikoinaan oli ""paha mieli"" ja vaikeita aikoja niin sillä toimi kuulemma kunnon seksi ja hän ehdottaisi mulle samaa lääkettä. Olin vaihdellut tekstareita yhden miehen kanssa joka ei oikeasti edes saanut mussa vipinää aikaan, kunhan jauhoimme jenkkiautoista kun sattui olemaan yhteinen harrastus..

Mies ilmoitti vain yhtenä päivänä että oli tulossa luokseni. Oli jo alle sadan km päässä välimatkaa meillä oli km. No ei auttanut kun keittää kahvit Tyyppi joi kahvinsa ja olimme vaivautuneina hiljaa. En edes tarjonnut toista kupillista kun ajattelin että lähteepä nopeemmin Mies istui meillä kaikenkaikkiaan 6 tuntia!!! Keittiössä ja samassa penkissä. Loppujen lopuksi sanoin että nyt menen nukkumaan, sen se tajusi Emme edes koskettaneet kertaakaan koko aikana, joten en varmaan antanut kauheen lämmintä kuvaa itsestäni.

Tapaamisen jälkeen tuli tekstareita, että ""on jo ikävä"" ja ""sä olet ihana"".. Seuraavana aamuna soitti aikaseen ja sanoin sitten että ei nyt taida oikeen mua innostaa.. Noh, viestejä tuli päivittäin vielä pitkään. Jokin aika eteenpäin mies lähetti valokuvia autostaan ja itsestään. Puoli vuotta myöhemmin soitti jouluaattona Voi apua mitä tyyppejä! Jotenkin ei ihmetytä lainkaan, että ovat vielä sinkkuja. Olin itse 25 ja menin kaverin mulle järkkäämille sokkotreffeille 36 vuotiaan miehen kanssa joka oli kuulemma hyvin säilynyt.

Mua vastassa ollut tyyppi oli pukeutunut mannevillatakkiin ja mannehousuihin ja hänellä oli vaalea, erittäin paljon päälaelta ohentunut kuohkeaksi föönätty tukka. Ei tarjonnut mulle mitään vaikka oli tavallaan aloitteentekijä koko treffihommassa. Istuttiin muutama tunti ja lähdettiin sitten tapaamaan yhteisiä kavereita toiseen paikkaan.

Lukijoista 51 prosenttia on käynyt nettitreffeillä. Kyselyyn vastasi kävijää. Olen tavannut muutamia miehiä netissä ja nyt seurustelen onnellisesti miehen kanssa, jonka tapasin netissä. Minun kiinnostukseni saa ainakin lopahtamaan jo siinä vaiheessa, jos ilmoituksessa lukee että kriteerinä on heti ulkonäköasiat. Mielestäni tärkeää on persoona. Jos on kirjoittanut persoonallisen tekstin itsestään, eikä sellaista valmistekstiversiota, se ainakin kiinnittää minun huomion.

Mainos Teksti jatkuu alla. Moni sairastaa psoriasista tietämättään —. Psoriasista voi olla vaikea erottaa muista iho- ja nivelsairauksista. Jenna Salo odotti oikeaa diagnoosia yli kymmenen vuotta. Kommentit Näytä lisää Kommentointi on päättynyt.

: Parhaat seksikokemukset sokkotreffit netissä

Parhaat seksikokemukset sokkotreffit netissä Irstas pano sihteeriop
Sex chat finland mtv gay chat Pillun nuoleminen video karvainen porno
Tiukka pimppi pillu auki 553
Parhaat seksikokemukset sokkotreffit netissä Totuuden nimissä meinäsin saada sydärin, äijä kailotti vielä kovaan ääneen kuinka nätti olen ja kuinka kiva kun vihdoin tavattiin ja siveli kättä. No, muuten ei natsannut, elämäntilaneet oli loppujenlopuksi niin erilaiset. Tosta on sen verran aikaa, että rakel liekki fuck rallivanteet näppärää vois taas ollakkin. Jutut muuttuivat aina vain mahdottomammaksi ja juotavaakin olisi pitänyt kantaa aina vain ennemmän hänen eteensä. Missä te muut käytte ekoilla treffeillä? Kerran iski deitti melansa tiskiin ja sanoi "pieni se on mutta kyllä minä sillä itseni tyydytän".
Joo, eihän se jännittävää ole kun ei tupakoi, enkä juo. Koiranulkoiluttajien ja lenkkeilijöiden keskellä. Kerro nyt alkajaisiksi omista horror-kokemuksista! Naiset kehuvat etteivät välitä rahasta, mutta kuitenkin tuodaan esille se kaikki roina ja Volvo mikä sillä entisellä ukolla oli. Noh, viestejä tuli päivittäin vielä pitkään. Tällä hetkellä ei kontakteja millään muotoa.

Bush joutui takaisin sairaalaan. Ylipainoisten pitäisi saada tulla tuntia myöhemmin töihin. Erokouluttaja antaa 6 parasta vinkkiään Juuri nyt Päivä Viikko 1. Sara Forsbergin rankka paluu Suomeen — ei yhtään keikkaa koko kesänä Ylipainoisten pitäisi saada tulla tuntia myöhemmin töihin 0: Mitä rinnoille käy ilman liivejä? Ricciardo voittoon, Räikkönen 4: Liverpoolin maalivahti aneli kyynelsilmin anteeksipyyntöä faneilta — paljasti mitä pukukopissa tapahtui ottelun jälkeen Noora ihmetteli yhtäkkiä ilmestyneitä punaisia näppylöitä — lääkäri tunnisti yleisen vaivan heti Suvin postiluukusta kolahti tyly heippalappu: I am 18 years In English.

Klikkaamalla itsesi sisään seksitreffit -sivuille vakuutat, että olet täysi-ikäinen: Tarkemmat ohjeet   Kaikki kuvissa ja videoissa esiintyvät henkilöt ovat vähintään vuotiaita. I am 18 years In English Seksi treffit! In English In English.

Vain videoklipin valikoima. SeksiKamera K18 Suomalaiset webkamerat - kotiesiintyjät. Pokechat kännykällä K18 Pokechat - sms chatti myös tyttöjen kuvilla. Vuokravideoita K18 Vuokravideoita, suomalaisia ja ulkomaisia.

Vuokraa ja maksa Suomeksi. Aikuisvideo ulkomaiset K18 Turvallinen ulkomainen videovuokraamo, tajuton valikoima. Puhelinseksiä 09 suuntanumeroon K18 Rohkea puhelinseksiä ja ihan tavalliseen puhelinnumeroon, soitonestot ei aiheuta estoja. Puhelinseksiä suomeksi K18 Rohkeat ja kuumat tytöt odottavat sinua. Videopuhelu K18 Soitappa kuumana käyvälle tytölle videopuhelu - siis jos uskallat K18 Suomalainen Suomessa toimiva luotettava seksilelujen ostopaikka.

Hän oli oikein fiksu ja jutut olivat ihan kivoja joten meillä oli hauskaa, tanssimme ja nauroimme kaikenlaisille asioille. Ilta oli oikein mukava ja niinpä ennen lähtöäni hän kysyi, että voisiko laittaa viestiä? Ja niinpä sainkin heti seuraavana aamuna hyvän huomenen toivotuksen ja pitkin päivää tulikin sitten seksivitsejä. Ensin ajattelin, että eihän siinä mitään. Olen huumorintajuinen ja tykkään vitseistä mutta kun sitten niitä samoja jo tuli neljättä päivää niin alkoi jo tympiä.

Kävimme kuitenkin leffassa jouduin maksamaan oman lippuni kun hän kutsui minut ja sitten lasilliselle läheiseen baariin maksoin itse. Taas meni jonkun aikaa ja joitakin kertoja tavattuamme ajattelin, että ehkäpä nyt voin kutsua hänet kotiini iltaa istumaan. Niinpä hän tuli ja katsoimme erään leffan ja tarjosin juotavaa tietenkin kun minut on kasvatettu, että vieraille tarjotaan jotakin.

Mutta leffaa katseltuamme sen parisen tuntia, hän raapi itseään koko ajan niin paljon, että se häiritsi jopa leffan juonen seurantaa. En tiedä miksi minua häiritsi se raapiminen niin kamalasti mutta kysyin sitten, että onko hän allerginen vai mikä on syynä raapimiseen.

Kyllä, hänellä oli kuiva iho. MUTTA olisi voinut rasvata sen edes sinä iltana. Meni jotenkin maku koko ihmiseen. Se vaan häiritsi niin paljon. Kaveri yritti siinä sitten kehitellä jotain ohjelmaa illaksi ja ehdotti baaria. Kundi marssi pankkiautomaatille, nosti rahaa ja kääntyi sitten kaveriini päin ja ärjähti: Sun takia mä nyt jouduin vielä nostamaan viimesen kakskymppisenikin! Jostain kumman syystä kaveri lähti vielä tän kundin mukaan baariin ja kun herra oli oman kakskymppisensä juonut niin alkoi luukuttaminen tyyliin sähän tänne halusit joten maksa myös mun juomat Mikähän noista olis pahin?

Sukkahousuissa ja hatussa kävelevä itseään raapiva nörtti? No nyt tuntui oma mieselämä aika tavalla ihanalta, kovin kauheita juttuja tässä. On niin pikkumainen olo, että pistän yhden kivan, varmaan löytyy varastosta, muistista sata samanlaista, mutta tässä alkaa: Mies, jonka kanssa olin seurustellut muutamia viikkoja, ilmoitti meidän menevän kihloihin ja naimisiin. Iloissaan sitoutumisestaan, hän kertoi ylpeänä kuinka hän oli laskenut ilmat pumpattavasta barbarastaan ja ojensi minulle seksilelunukkensa alusvaatteet pidettäväksi, hymysuin.

Olin yllättynyt, mutta järkyttävintä tässä on se, että pistin ne alushousut jalkaani, olin täysin tuon miehen henkisen väkivallan alainen, ja täystoope miellyttämishaluinen. Kun kysyin häneltä miltä kuminukke tuntui verrattuna aitoon reikään, hän tuumasi, ettei eroa ole Aika kurjia miehiä sitä on. Mutta olen itsekin ollut varmaan tosi kauhea, mutta tässähän kysyttiin mieskokemuksista. Ihminen minäkin , En ole kovin kokenut deittailija koska olen suurimman osan aikuisiästäni ollut suhteessa, mutta pari kuukautta sitten uskaltauduin nettitutun kanssa treffeille.

Oli perjantai-ilta ja näimme ravintolassa. Kaveri tarjosi kyllä koko illan, mutta sitä vastaan sain sitten kuunnella kuinka on hienoa että hänellä on rahaa ja uusi Audi ja prätkä ja hän on matkustellut siellä täällä ja olivatpa veljensä kanssa pohtineet että kuinka hyvät olot heillä joskus on kun perivät vanhempansa Ja kun totesin että olen ihan onnellinen elämääni vähän vähemmälläkin rahalla niin kaveri totesi: Niin, kyllähän sitä varmaan on kun ei tiedä paremmasta!

En sitten kuitenkaan tavoitellut parempaa elämää enkä tavannut häntä toistamiseen vaikka hän sitä ehdottikin Jamppa kertoi olevansa lähempänä Ilmoitti olevansa komea ja pitkä, tumma hiuksinen ja sitä sun tätä. Sovittiin sitten tärskyt, kundi tai ukko odotteli mua sovitussa paikassa. Ensin ajattelin että ei helvetti ei se voi olla toi, mutta kauhukseni todellakin oli.

Pidin heppua hiukan outona mutta ajattelin että what to hell tavataan: Tonteille pamahti herra jolla oli, stetsoni, farkut, paitis jossa oli kaiken maailman krimaluuria ja vyös jossa oli ukkoa suurempi solki.

Totuuden nimissä meinäsin saada sydärin, äijä kailotti vielä kovaan ääneen kuinka nätti olen ja kuinka kiva kun vihdoin tavattiin ja siveli kättä. Keräsin kamani ja totesin jälleen:

0 thoughts on “Parhaat seksikokemukset sokkotreffit netissä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *