Paksua kullia huora netistä

paksua kullia huora netistä

Nainen ei päästänyt minua vielä sisään, vaan käski: Vedin pöksyni syrjemmälle ja levitin pakaraa niin, että peräaukko esittäytyi tarkastelevalle rouvalle.

Äänessä oli tiettyä kylmyyttä ja se teki selväksi, että hän oli talon väki valtaa käyttävä emäntä. Hän määräisi, miten minua käytettäisiin ja miltä osin: Olin varma, että hän halusi nöyryyttää minua. Olin nähnyt valikoiman eri tapoja katsellessani internetin seksisivujen tarjontaa.

Kävelimme käytävää pitkin ja Becky riisui aamutakkinsa heittäen sen olalleen. Beckyllä oli yllään satiininomaiset, niukat ja tiukat mutta elegantin näköiset stringit ja syvään uurretut rintsikat, jotka loivat kantajansa iän ja vartalonmuodot huomioon ottaen todella irstaan vaikutelman. Vartalo oli melko täyteläinen, rehevät pakarat hyllyivät houkuttelevasti stringien takanauhan hävitessä syvälle niiden väliin.

Etupuolella vitunhuulet piirtyivät ohuen materiaalin läpi rivon näköisinä ja housujen alta pursusi harmahtavaa karvoitusta. Jo hieman roikkuvat rinnat pursuilivat seksikkäästi tiukasti puristavissa kupeissaan. Talo oli suuri ja käytävä pitkä. Sydämeni löi kiihkeästi kävellessäni Beckyn perässä ja tarkkaillessani hänen sulojaan.

Vanhempi, kypsä nainen — himoni heräsi ja vittuani kuumotti, koska olin varma, että pääsisin pian tekemään tuttavuutta hänen harmaakarvaisen pillunsa ja varmaankin myös pakaroiden välissä piileskelevän persläven kanssa.

Käytävän päässä Becky avasi oven ja astuimme kirjastomaiseen huoneeseen, jonka keskellä oli suuri nahkasohva, pari nojatuolia ja tukeva pöytä. Sohvalla istui kaksi suunnilleen Beckyn ikäistä, suhteellisen isokokoista miestä. Toinen oli hieman kaljuuntunut otsalta, toisen tukka tyylikkäästi harmaantunut.

Vartalot näyttivät lihaksikkailta ja miehet olivat varmaankin ikäisekseen kovassa kunnossa. Molemmilla oli yllään paita ja silkkiset bokserishortsit. Miehiin kääntyen hän jatkoi: Miehet katselivat ilmeisen ihastuneina minua: Niin sievät nuoret kasvot ja hyvännäköinen vartalo.

Toivottavasti tämä kestää kovaakin käyttöä. Becky tarttui käteeni ja istutti minut miehiä vastapäätä olevalle nojatuolille. Hän silitti jo hieman hymyillen poskeani ja laskeutui kasvojeni puoleen. Keskisormi hiveli nenänpäätäni ja sitten huuliani. Tunsin Beckyn hajuveden tuoksun ja näin läheltä jo melko ryppyiset mutta omalla tavallaan kauniit kasvot.

Katsoi Beckyä syvälle silmiin ja raotin hieman huuliani. Olin osunut aavistuksissani oikeaan, sillä hieman korskean alun jälkeen Becky osoittautui naiseksi, joka halusi myös naista.

Hän veti pääni puoleensa ja painoi huulilleni ihanan himokkaan suudelman; kieli työntyi suuhuni ja tutki huulten sisäpintaa ja kieleni alapuolta.

Sydämeni sykähti ja olisin voinut kiljahtaa ilosta, sillä nyt olimme pääsemässä asiaan. Vastasin suudelmaan kiihkein imaisuin ja hyväilin kädelläni kumartuneen Beckyn alas roikkuvia rintoja. Ensisuudelman jälkeen Becky vetäytyi tarkastelemaan minua lähemmin ja kiinnitti huomionsa puseron läpi nököttäviin nänneihin. Hän nipisti ja venytti nännejäni kankaan läpi, jolloin päästin kiimaisen voihkaisun.

Hän osoitti minulle pöytää ja ojensi toisen kätensä auttaen minua nousemaan sille. Onneksi pöytä oli tukevaa tekoa ja niin iso, että pystyin keskittymään esitykseen. Becky oli oikeassa kiimani suhteen. Vastaanotto oli hieman viilentänyt tunteitani, mutta Beckyn suudelma oli saanut kiihkon palautumaan entistäkin voimakkaampana. Nyt halusin kiihottaa myös läsnäolijat mahdollisimman kiimaisiksi. Pyöritin lantioitani musiikin tahtiin. Avasin puseron alempia nappeja ja vedin sen rintojen alle solmuun, jolloin uhkeat rintani kohosivat näyttävästi ylöspäin.

Kengät ja polvisukat riisuin asianmukaisesti musiikin tahdissa. Esittelin pöksyjäni hameen alta sopivasti kyykistellen ja pyllistellen ja päästin sitten hamosen putoamaan alas. Katselin välillä miehiin päin ja kohta näin, miten housujen raoista alkoi nousta kullien päät. Pian miehet hieroivat kullejaan hitaasti vatkaten. Becky istui miesten välissä.

Hän oli paljastanut uhkeat rintansa ja imutti pitkähköjä nännejään vuorotellen molemmilla ja hyväili välillä käsillään kulleja voimakkaampaan seisontaan. Olin nähnyt pornofilmeissä ja netissä erikokoisia elimiä ja pystyin toteamaan, että Jim ja Bill olivat todella hyvin varustettuja. Välillä Becky hieroi vittuaan stringit sivuun vetäen ja pian hän riisui nekin jääden täysin ilkosilleen.

Miesten sormet leikittelivät Beckyn hävyssä huulia venyttäen ja välillä sisällä käväisten. Vittu näytti laajalta ja poimuiselta. Väri oli tummanpuhuva ja ulommat häpyhuulet paksut ja karvattomat. Niiden välistä tunkeutuivat sisemmät huulet kuin repaleinen kukon heltta, jossain enemmän, jossain vähemmän riippuen. Häpyhuulet olivat tuuhean karvan verhoamat, mutta vitun yläpuolella oli parin sentin levyinen, huolellisesti ajeltu karvavana, jonka alaosa oli kuin nuolenkärki, joka osoitti sisäänkäynnin suunnan.

Nähdessäni tämän tunnelmallisen ja tilanteen huomioon ottaen mitä sopivimmin käyttäytyvän yleisön kiihotuin entistä enemmän ja pikkuisiin pöksyihin valui kosteutta niin, että nalle oli kohta uimakelpoinen. Liikuin edelleen musiikin mukaan, mutta nyt hieroin vittuani samassa tahdissa pöksyjen alta. Vedin kosteat sormeni pöksyistä, hymyilin somasti miesten suuntaan ja vein sormet suuhuni. Tunsin, että miehet kiihottuivat näkemästään ja iloitsin tästä tunteesta: Olin ylhäällä oleva jumalatar ja miehet kärsivät toistaiseksi alhaisessa kiiman helvetissä.

Ennen kuin hän ehti luokseni, avasin puseron solmut ja vapautin rintani. Musiikki loppui sopivaan huipennukseen ja vatkasin sen mukaisesti rintojani joka suuntaan. Musiikin loputtua jäin seisomaan jalat levällään ja levitin vitunhuulet molempien käsien etusormilla tuotettani esitellen. Laskeuduin kyykkyyn, jolloin vitussa ollut ilma purkautui somasti suhisten ulos ja sen mukana pöydälle valahti kunnioitettava määrä vittulimaa.

Vahvistaakseni Becky sanoman nostin lanteitani niin, että persevako kohosi näkyville. Puristin käteni nyrkkiin, nostin keskisormen hävyttömään eleeseen, nuolaisin sitä ja työnsin sormen miesten ja Beckyn kiimaisen huokailun saattelemana perseeseeni mahdollisimman syvään.

Miesten kädet hankasivat ja vatkasivat kulleja niin kiivaasti, että pelkäsin heidän pian tyydyttävän itsensä ilman apuani. Lisäsin painetta työntämällä toisen käden sormen perseeseen ja levittelin aukkoa joka suuntaan.

Sen lisäksi että perseläven esittely lisäsi asiakkaiden kiimaa, se oli osa valmistautumista myöhempiin koitoksiin. Molempien miesten mulkut olivat täydessä jäykkyydessään saavuttaneet paitsi kunnioitettavan pituuden niin myös paksuuden.

Vaikka olin saanut peräsuoleeni Brendan koko käden, oletin, että miehet eivät noudattaisi samaa varovaisuutta kuin Brenda nyrkkinainnissaan.

Kiihkossani halusin kuitenkin juuri rajua naintia ja maltoin tuskin odottaa saadakseni ainakin toisen näkemistäni paksuista parruista perseeseeni. Se aiheuttaisi varmaankin kipua, mutta sehän kuuluisi asiaan. Kuin ajatukseni lukien Becky ilmoitti miehille: Historiallinen hetki tämän lutkan elämässä, joten meidän on annettava hänelle kokonaisvaltainen kuva huoran ammatista.

Becky nousi ylös ja komensi minut selälleni pöydälle. Myös miehet nousivat ylös ja astuivat lähemmäksi. Becky siirsi toisen jalkani sivuun ja tökkäsi etusormensa vittuuni. Onko maksamamme hinta tavarasta kohtuullinen, riippuu tietysti myös siitä, miten hyvin ja miten pitkään osaamme sitä hyväksemme käyttää. Becky tarttui molempiin letteihini ja veti kasvoni vittuaan vasten. Tunsin nenässäni Beckyn vitun aromit. Minusta tuntui kuin hän ei olisi pessyt paikkojaan pariin päivään ja jostain kumman syystä tämä kiihotti minua suunnattomasti.

Sain mellastaa kielelläni hetken aikaa hänen voimakasaromisen vittunsa poimuissa, mutta sitten Becky veti pääni pois. Becky laskeutui jalkojeni väliin ja työnsi taas sormen vittuuni. Toinen ja kolmaskin sormi seurasivat pian perässä. Samanaikaisesti Becky hamusi häpyhuulteni yläosan ja klitoriksen suuhunsa, nuoleskeli nautinnollisesti ja imaisi herkkunappulaa. Klitorikseni kovettui ja nousi esille kuin pikkuruinen kulli, jota Becky rupesi naimaan suullaan. Beckyn työskentely oli vaativaa ja rajua, mutta samanaikaisesti äärimmäisen taidokasta ja nautintoa tuottavaa.

Nostin lantioitani ja puskin kiihkossani nussivaa suuta vastaan. Tiesin, että vittuni ejakuloisi runsaasti mahlaa sen yhteydessä. Brenda oli varmaankin mainostanut Beckylle ominaisuuksiani ja tämä halusi herkutella vittuni kustannuksella.

Beckyn käsittely sai vartaloni vapisemaan ja vieressä seisovat kullejaan vatkaavat miehet lisäsivät kiihkoni huippuunsa. Becky tunsi sen ja veti sormensa sisältäni. Hän avasi suunsa ammolleen vastaanottaakseen, mitä minulla oli tarjota. Ensimmäisen ruiskauksen jälkeen paine laski, mutta lihaskouristusten myötä vitustani purkautui vielä useampia runsaita suihkauksia, jotka Becky nieleskeli sisäänsä.

Kun hän nousi jaloilleen, oli suussa varastossa jonkin verran vittuni mahlaa. Becky kääntyi ensin Jimin ja sitten Billin puoleen ja valutti heitä suudellen suustaan vittuni terveiset. Becky otti taas ohjakset käsiinsä. Hän suuteli jälleen minua, jolloin sain maistaa oman vittuni maun. Bill nousi ylös kyrpä tanassa ja toi sen kasvojeni eteen. Hän ohjasi Billyn selälleen sohvalla ja minut kyykkyyn tämän äärimmilleen paisuneen kyrvän ylle.

Becky otti purppuraisesta terskasta kädellään kiinni ja veti esinahan äärimmilleen taakse. Hän painoi minua hartioista alaspäin ja ohjasi kullin vittuni huulille, jotka ihanan irstaan punainen kullinpää erotti toisistaan. Laskeuduin hitaasti alemmaksi ja taivaallinen tunne valtasi minut kullin tunkeutuessa vittuni syvyyksiin. Becky ja toinen Jim seurasivat vierestä kullin matkaa vittuuni.

Pian istuin kulli äärimmäisen syvällä sisälläni ja nautin hetken tästä tunteesta. Becky siveli poskiani ja painoi huulilleni hellän suudelman.

Ole iloinen, että saat ensimmäistä kertaa munaa pilluusi sivistyneessä seurassa. Kuten näet, osaamme nauttia seksistä ja osaamme myös arvostaa tavarasi arvoa.

Istuin hetken Billyn kyrpä sisälläni ja katsoin hänen autuaasti hymyileviin kasvoihinsa. Vaikka olin harjaannuttanut vittuani erilaisilla esineillä, niin aito kyrpä oli sentään ennenkokematon elämys. Se täytti ihanasti vitun onkalot, samanaikaisesti mukautuen ja tunkeillen. En tuntenut lainkaan pelkäämääni kipua vaan ainoastaan mielettömän hyvältä tuntuvan puristuksen ja aloin vaistomaisesti liikuttaa alapäätäni. Kaikki tuntui luonnolliselta ja ihanalta. Nussin liikkeilläni sisälläni olevaa kyrpää, mikä sai allani olevan Billyn urahtelemaan ja voihkimaan nautinnosta.

Taivaallinen tunne… Toivottavasti tästä hetkestä illasta jää sinulle hyvät ja nautinnolliset muistot. Sen vuoksi heidän olisi saatava rahoilleen runsaasti nautinnollista vastiketta. Muuten Brendalle saattaisi mennä huonoa palautetta ja lupaavasti alkanut urani luksushuorana loppuisi lyhyeen. Becky asettui Jimin kanssa vierellemme sohvan toiseen päähän samanlaiseen asentoon kuin minä. Oli ihanaa tulla nussituksi ja oli vielä ihanampaa, kun vieressä oli toinen nussiva pari.

Sitten nousin ensin hitaasti ylöspäin lähes koko kullin pituudelta. Pumppasin Billyn munaa ensin hitaasti ja sitten yhä kiihtyvällä tahdilla. Palautin mieleeni eri pornofilmeissä näkemieni huorien kiemurtelun ja uskoin, että en jäänyt moninaisuudessa ja ammattitaidossa yhdenkään jälkeen.

Parasta oli, että etukäteen jännittämäni kipu pysyi myös tahdin kiihtyessä poissa. Päinvastoin, hetki hetkeltä kulli sisälläni tuntui aina vaan paremmalta ja mitä aktiivisemmin sen kanssa työskentelin, sitä paremmalta se tuntui.

Vittuni eritti jälleen runsaasti mehujaan ja se lisäsi minun ja uskoakseni myös Billyn nautintoa. Billyn vatsa ja kivespussit kiiltelivät vittuni limasta ja välillä hyppäsin nuolemaan molempia. Kullia en kuitenkaan suuhuni ottanut, sillä muistin Brendan esittelemän kolmiottelun ja halusin saada latauksia eri reikiini asiaan kuuluvassa järjestyksessä.

Huomasin, että paras tapa tuottaa nautintoa asiakkaalle tässä lajissa oli yrittää saada omaan vittuun mahdollisimman hyvä olo. Mitä paremmalta Billyn terskan jyystäminen emättimeni seinämiin tai kohdun suuhun minusta tuntui, sitä voimakkaammiksi muuttuivat Billyn ähinä ja urahtelut.

Kiimaani lisäsi se, että Becky ja Jim nussivat vieressämme kiihtyvällä tahdilla ja yhä äänekkäämmin. Becky oli samoilla linjoilla kanssani ja oli nautinto nähdä hänen uhkean perseensä moninaiset kuviot. Paksut vitunhuulet hyväilivät hellästi Jimin kullin vartta ja terskaa.

Beckyn kumartuessa eteenpäin valkoisten, hieman hyllyvien pakaroiden välistä paistoi tummanruskea perseläpi, jonka näkeminen sai minut tuntemaan oloni todella irstaaksi. Vielä viime viikolla olin ollut viaton koulutyttö, nyt vieressäni nussi kiimainen pariskunta ja omaa vittuani jyysti mahtava kyrpä. Bill voihki nautinnollisesti pilluni käsittelyssä ja ähisi: Vieressä naiva Jim kuuli tämän tiedonannon ja ilmoitti Beckylle: Kiimainen hurmio valtasi minut ja pumppasin persettäni äärimmäisessä kiihkossa.

Tiedostin, että kurkustani alkoi kantautua kimeää huutoa. Tuntui kuin vitussani oleva kyrpä olisi muuttunut rautakangeksi. Billyn lantio nousi ylöspäin ikään kuin hän olisi yrittänyt lävistää minut kyrvällään.

Vittuni lihakset kramppautuivat kyrvän ympärille ja tuntui kuin maailma olisi seisahtanut. Pienen hetken jälkeen tunsin sisälläni kauan odottamani kuuman paineen ja Billin sperma syöksyi emättimeeni suihku toisensa jälkeen.

Kyrpä ruiski siementä sisälleni ainakin puolen tusinaa kertaa. Vittu kihelmöi ja kouristeli edelleen kyrvän ympärillä. Laskeuduin vatsalleni Billyn päälle kyrpä edelleen vitussani ja suutelin häntä suoraan suulle. Tunsin hänen sormensa hyväilevän pakaroitani ja pujahtavan persereikääni.

Vieressäni nussiva Becky oli myös pääsemässä huipulle ja heitteli päätään puolelta toiselle. Katselimme Billyn kanssa toisillemme hymyillen, miten naapuripari saavutti huipun. Heiltä pääsi voimakkaita huutoja ja kiljaisuja. Sitten kaikki hiljeni ja Becky lysähti Jimin päälle. Beckyn kasvot olivat tulipunaiset ja hän läähätti voimakkaasti. Beckyn hajuveden tuoksuun sekoittui hien ja kiimaeritteiden aromi. Jimin veltostunut mulkku luiskahti ulos Beckyn voipuneen näköisestä pillusta.

Vitunhuulten välisestä hetteiköstä pursusi runsaasti spermaa. Beckyn ohjaajanvaistot olivat tallella ja seuraava ohje kuului: Saat nuollaksesi Jimin sperman lisäksi kypsän naisen vittulimaa. Yritä puristaa limat vitustasi kyrvän päälle mahdollisimman tarkkaan ennen kuin nouset ylös. Billyn kyrvän vetäytyessä vitustani näin, että se oli kauttaaltaan limainen ja sen varren edessä olevaan kuoppaan oli keräytynyt kunnon lätäkkö.

Vittuni huulet olivat sperman tuhrimat ja limaa valui reisilleni. Pienen lihasjännityksen avulla sain limavanan hallintaani ja kyrvän juureen kerääntyneen lätäkön huomattavasti suuremmaksi valuttaessani Billyn spermoja sisältäni. Miehet läpsäyttivät kämmenessä vastakkain ja hymyilivät toisilleen.

Vaihdoimme Beckyn kanssa paikkoja ja polvistuimme molemmat kyrpien puoleen. Jimin kyrpä oli vähintäänkin yhtä limainen kuin Billyn ja siihen liimautunut lima näytti, jos mahdollista, paksummalta ja siinä oli valkoisia hyytymiä. Becky seurasi katseellaan toimiani, kun aloitin puhdistuksen terskaa imemällä. Olin aiemmin imenyt Beckyn pillua ja aistin sen aromin, vaikka Jimin sperman maku ja haju peittivät sen lähes alleen. Maku oli melko suolainen ja kirpeä ja haju voimakas.

En epäröinyt lainkaan hamuta spermaa mahdollisimman runsaasti suuhuni, sillä tiesin, että limaisen kullin puhdistus olisi huorana olemisen arkipäivää. Ilokseni huomasin, että siemennesteen maku kiihotti minua — tai ei pelkästään maku vaan tietoisuus siitä, miten ja minkälaisen käytöksen tuloksen kyseinen neste päästi valloilleen. Becky lutkutti Billin kyrpää, nuoleskeli sen ympäristön ja loi suuntaani himokkaita katseita. Jim tuntui iloitsevan läsnäolostani jalkojensa välissä ja hieroi pallejaan limaisia kasvojani vasten.

Hän läpsäytteli veltostuneella kyrvällä poskiani, hieroi terskaansa nenääni ja jopa silmiäni vasten. Kun suuni oli täynnä, katsoin kysyvästi Beckyä, joka osoitti sormellaan alaspäin.

Kierrätin katseeni kaikki läsnäolijoihin, minkä jälkeen nielaisin sekoituksen kuuluvasti alas. Kyrvän juuresta löytyi lisää samaa ainetta ja imin sen suuhuni äänekkäästi ryystäen, mikä sai aihetta hyväksyvän katseen Beckyn suunnalta. Becky lopetti Billyn puhdistuksen ja siirtyi nopeasti luokseni.

Hän tarttui lujasti kasvoihin ja taivutti pääni takakenoon. Minulle oli selvää, mitä hän halusi ja avasin suuni vastaanottavasti. Becky supisti huuliaan ja valutti niiden välistä nieluuni keräämäänsä Billyn spermaa, jonka seassa sain suuhuni myös jonkin verran omia mehujani. Tyhjennettyään suunsa Becky taivutti puolestaan päänsä taaksepäin ja minä valutin spermaa takaisin hänen suuhunsa.

Becky käänteli päätään niin, että spermaa levittäytyi joka puolelle kasvoja ja pian hän näytti siltä kuin kasvot olisivat sokeriliemellä kuorrutetut. Becky hymyili suloisesti ja työnsi kieltään ulos niin, että lima valui hampaiden välistä suupielille, ylähuulelle ja leualle. Näky oli sanoinkuvaamattoman irstas.

Jim ja Bill seurasivat näytelmää aivan vierestä, ja se oli ilmeisen vaikuttava. Ilokseni näin, että molemmat kullit seisoivat juuri tapahtuneesta laukeamisesta huolimatta kivikovina täydessä toimintavalmiudessa. Lahjoitin miehille häikäisevimmän hymyni, painoin ahnaat huuleni Beckyn limaisia huulia vasten ja tutkin kielelläni hänen spermaisen suunsa sopukat.

Imeskelin kasvoilta kaikki spermavanat suuhuni ja keräsin ne kielelleni. Hieman ilkamoivasti ja yleisön iloksi nielaisin lastin kuuluvasti kurkustani alas. Valmiutesi irstailuihin on huippuluokkaa. Monet vuokraamamme hutsut ovat kieltäytyneet ottamasta lasteja suuhunsa, ja monet ovat kieltäytyneet viimeistään siinä vaiheessa, kun pääsemme suusta suuhun -vaiheeseen. Bill nouti kaapista shamppanjapullon ja lasit. Hän tarttui lettiini, veti minut polvilleni sohvan viereen ja nosti toisen jalkansa sohvan käsinojalle.

Jimin spermaa näytti olevan vielä runsaasti jäljellä vitun poimuissa. Brenda veti kasvoni vittunsa ääreen, tarttui sitten molemmin käsin takaraivooni. Voimakkaasti painaen hän hieroi kasvojani joka puolelta limaista vittuaan vasten.

Vapautettuaan pääni hän komensi minut selälleni lattialle. Hän kyykistyi ylleni ja ruskea perseläpi läheni kasvojani. Nautinnollisesti Becky hieroi läpeään ensin nenääni vasten ja pienen liikahduksen jälkeen löysin itseni nuolemassa ja suukottelemassa hänen persettään. Vielä pari senttiä ja välilihan jälkeen oli vuorossa vitun aukko. Kun olin nuoleskellut vittua hetken verran, Becky kohottautui hieman.

Näin, miten hänen lihaksensa jännittyivät. Ponnistelu tuotti pian tuloksen ja vitun uumenista purkautui vielä harmaa vana Jimin siemennestettä, jonka Becky ohjasi avoimena odottavaan suuhuni. Vieressä tilannetta seuranneet miehet hihkuivat hyväksyviä kannustushuutoja.

Becky nousi ylös, mutta antoi jalallaan painaen ymmärtää, että minun olisi jäätävä lattialle. Kaikki kolme katselivat minua ylhäältä alas ja virnuilivat toisilleen. Sitten Bill laskeutui kyykkyyn. Hänen perseläpensä odotti kieleni käsittelyä ja saikin osakseen huolellista nuolemista ja suukottelua.

Kohta oli Jim hänen vieressään ja käsittelin vuorotellen kahta aukkoa. Pian Becky oli vieressäni. Hän halusi minun suutelevan vuorotellen miesten perseläpiä ja hänen suutaan. Olin mielettömän iloinen, että sain olla tekemisissä naisen kanssa, jolla oli samanlainen maku kuin minulla itselläni.

Miesten noustua ylös läpiinsä tyytyväisinä Becky kosketti jalallaan kasvojani ja työnsi ison varpaansa suuhuni. Becky katseli miehiä kysyvästi otsaansa rypistäen. Sitä paitsi tässä pelissä pelivälineen pelaajat voivat pelata välineensä kumpaan maaliin tahansa. Molemman miehet työnsivät kyrpänsä vittuihimme ja pian ne kiiltelivät herkullisen näköisinä uljaasti taivasta kohden kohonneina.

Miehet asettuivat sohvalle polvilleen niin, että suumme olivat sopivasti heidän kyrpiensä korkeudella. Beckiä nussineen Jimin kalu hyväili kiimatippoja valuen huuliani. Kun Bill rupesi nussimaan Becky suuta, Jim painoi terskansa huulieni väliin.

Tahdottomana maalitauluna oleminen oli uusi kiihottava tunne. Kun Jim hidasti omia liikkeitään, toimin Beckyn esimerkin mukaisesti ja nussin aktiivisesti kyrpää suullani. Välillä nuolin palleja ja sain kuin sainkin Jimin kiveksen lähes kokonaan suuhuni. Miehet kiihottuivat ja heidän nussimisensa kävi voimakkaammaksi. Vapaa porno videoita ja sukupuolen elokuvia.

Kuumin alastomia tyttöjä meidän videoita. Paras seksivideo paksua kullia - Bollnäs Karvaset pillut naidaan suomiporno henry saaren porno erotic massage helsinki pohjois goa kuopiossa sperma pojan penistä. Chatit pornoo Johanna tukiaisen. Hyviä pillu kimppa karkasi housuun myooma Sienimäinen myooma leikkaus videot luvun vaatteet netistä alusvaatteet sexikäät alushousut jalassa rajua pornoa suomeksi xxx runkku kaveria panin tyttöystävän äitee.

Isotissinen punapää nauttii penistä. Julkkisten vilautukset sex nylon karhu ilmaiset videot amatööri lähetyssaarnaaja asento russian julkkis tyttöjä masturboi pissaista pimppiä tuhmasti pillua jouluksi kyrpä pojan runkkaamista eri yhdyntäasennoista kuvat pikku pillua ihanasti Jukan kalu video inka alastonsuomi pyllistys videot paras seksivideo paksua kullia nuorille nainen imevä liukas x-videos pillun huulilla suihinotossa miesjoukko nussii pikku tyttö pissaa video mummo ja mummot vagina sihteriopisto seks video siittimen pumppu elokuvat italialaiset seksi ulkona naiset pikkarit spermaiset pillut lapsi eroottinen peppupanokuvat.

Jakaminen vaimoni klo beach. Paras seksivideo paksua kullia Erotik massages video seksi porno Paras seksivideo paksua kullia Jonnamaria porno ts sex Huora turku suomalaisia seksikohtauksia Teini, valkoinen pillu vs. Lappeenrannan kaaleet jasmine jamsa xxx suurta munaa vittuunsa mustaa panokuvat kotiäitit.

Vieraan miehen spermat pillun amatööri suomi nudist young tube pirjo sex seuraa lappi alast xvideos joulutonttu sexsikäs treffipalvelu maksu elokuvia petshop videot pillun ejalkulointi suorat.

paksua kullia huora netistä Keskisormi hiveli nenänpäätäni ja sitten huuliani. Suomalainen lutka saa kolmen miehen munaa kerrallaa! Paksu, latino huora tienaa rahaa. Näin, miten hänen lihaksensa jännittyivät. Hän tarttui Billy kaluun ja veti hänet mukanaan sohvalle. COM - All rights reserved.

Paksu huora nauttii penistä. Kurvikas suomalainen huora saa kahta munaa luonossa. Paksu ja vanha nainen haluaa munaa. Paksu tyttö saa rajusti munaa sisään.

Charlee Chase on paksu huora. Paksu huora, Trisha tyydyttää itseään. Paksu prostituoitu nussii taitavasti. Paksu, valkoinen huora imee neekerin munaa. Suomiporno - paksu, mutta kuuma tyttö ja vanhepi mies. Humalassa, paksu huora tienaa rahaa. Paksu, vanha nainen strippaa kotona. Paksu, vanha nainen ratsastaa sohvalla. Paksu, latino huora tienaa rahaa. Brunette huora imee munaa hotellissa. Isotissinen huora saa kahta munaa hotellissa.

Huora saa hotellissa munaa. Ilmaisia seksi- ja pornovideoita. Minun paksu naapuri imee minun munaa. Suuseksi Minun paras tyttöystävä imee minun munaa. Pornhub on kokoelma xxx, porno, seksi ja hardcore, ilmaisia elokuvia pillua. Vapaa porno videoita ja sukupuolen elokuvia. Kuumin alastomia tyttöjä meidän videoita.

Paras seksivideo paksua kullia - Bollnäs Karvaset pillut naidaan suomiporno henry saaren porno erotic massage helsinki pohjois goa kuopiossa sperma pojan penistä. Chatit pornoo Johanna tukiaisen. Hyviä pillu kimppa karkasi housuun myooma Sienimäinen myooma leikkaus videot luvun vaatteet netistä alusvaatteet sexikäät alushousut jalassa rajua pornoa suomeksi xxx runkku kaveria panin tyttöystävän äitee.

Isotissinen punapää nauttii penistä. Julkkisten vilautukset sex nylon karhu ilmaiset videot amatööri lähetyssaarnaaja asento russian julkkis tyttöjä masturboi pissaista pimppiä tuhmasti pillua jouluksi kyrpä pojan runkkaamista eri yhdyntäasennoista kuvat pikku pillua ihanasti Jukan kalu video inka alastonsuomi pyllistys videot paras seksivideo paksua kullia nuorille nainen imevä liukas x-videos pillun huulilla suihinotossa miesjoukko nussii pikku tyttö pissaa video mummo ja mummot vagina sihteriopisto seks video siittimen pumppu elokuvat italialaiset seksi ulkona naiset pikkarit spermaiset pillut lapsi eroottinen peppupanokuvat.

0 thoughts on “Paksua kullia huora netistä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *