Eniro henkilöhaku kirjaudu marianne kallio alastonkuvat

Luo haluamasi alue kartalle. Palautepalvelun kautta voit antaa palautetta kaupungin palveluista, toiminnasta ja päätöksenteosta, tai tehdä aloitteen kunnan toimintaa koskevissa asioissa. Siirry palautepalveluun napsauttamalla Siirry palautepalveluun -kuvaketta ikkunan vasemmassa reunassa.

Luo linkki valitsemaasi kohteeseen, kartan pisteeseen tai kartan alueeseen. Voit jakaa linkin myös sosiaalisen median palveluissa.

Napsauta ja valitse Tulosta. Tulostettava näkymä aukeaa uuteen ikkunaan. Kirjaudu sisään palveluun voidaksesi tallentaa ja tarkastella omia kokoelmiasi. Sivupalkin Ajankohtaista-välilehdellä voit tarkastella kaupungin ajankohtaisia ilmoituksia. Napsauta ikkunan oikeassa ylänurkassa. Sulje ilmoitus napsauttamalla uudelleen. Sivupalkin Yritystonttien haku -välilehdellä voit hakea vapaita yritystontteja.

Hakutulokset esitetään erillisellä listalla ja hakutulosta napsauttamalla voit tarkastella kohteen tietoja. Uusi ilmakuva julkaistu Omat kohteet Tulosta Karttalinkki Upota kartta. Omat kohteet Omat kokoelmat. Näytä kohteet kartalla Poista kaikki kohteet Kokoelman ominaisuudet.

Katusuunnitelmaehdotus pidetään julkisesti nähtävänä vähintään 14 päivän ajan. Nähtävänä olosta ilmoitetaan Kuopion Kaupunkilehdessä ja katuun rajoittuville kiinteistöille kirjeitse.

Osallisilla on oikeus tehdä muistutus ehdotuksesta. Muistutus on toimitettava kunnalle ennen nähtävänäoloajan päättymistä. Kuntalainen voi tutustua suunnitelmaluonnokseen kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa, Suokatu 42, sekä Kuopion kaupungin internet-sivuilla.

Mikäli suunnitelmaan ei määräaikaan mennessä ole jätetty muistutuksia, suunnittelujohtaja hyväksyy suunnitelman. Muussa tapauksessa suunnitelma menee kaupunkirakennelautakunnan käsiteltäväksi. Opiskelijalle kuuluvat vuosilomalain ja työehtosopimuksen mukaiset vuosilomat. Tietopuolisten opintojen lähipäivät rinnastetaan työssäoloon, eli myös niiltä päiviltä kertyy lomaoikeutta. Työnantaja arvioi opiskelijan osaamista ja sen perusteella päättää työtehtävistä.

Osaava ja kokenut oppisopimusopiskelija suoriutuu tehtävistä opintojen edetessä yhä itsenäisemmin. Lisäksi eri aloilla voi olla vaihtelua siinä, missä vaiheessa ja millaisissa tehtävissä oppisopimusopiskelija voi työskennellä itsenäisesti.

Oppisopimuksen voi purkaa koeaikana kumpi osapuoli tahansa. Koeajan jälkeen oppisopimuksen voi purkaa yhteisellä sopimuksella tai työnantaja tai opiskelija yksipuolisesti tietyin työsopimuslaissa määritellyin perustein. Kyllä, mutta vaihto edellyttää vanhan oppisopimuksen purkamista ja sen jälkeen uuden oppisopimuksen solmimista uuden työnantajan kanssa.

Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, joka ei sido määräajan päätyttyä kumpaakaan osapuolta. Usein uudessa työsuhteessa aloittanut työllistyy samaan työpaikkaan myös koulutuksen päätyttyä. Oppisopimusopiskelijoille ei järjestetä ollenkaan soveltuvuuskokeita. Työnantaja valitsee, kenet palkkaa työsuhteeseen. Jokaiselle oppisopimusopiskelijalle tehdään opintojen alussa henkilökohtainen opiskeluohjelma, jossa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen koulutus, työkokemus ja muu osaaminen.

Tämä voi vaikuttaa opintojen sisältöön ja kestoon. Kun oppisopimus on solmittu, oppisopimustoimisto hankkii opiskelijalle tietopuoliset opinnot oppilaitoksesta. Oppisopimustoimisto hankkii ja maksaa opiskelijan tietopuoliset opinnot ja tutkintotilaisuudet. Ne ovat opiskelijalle maksuttomia lukuun ottamatta tutkintotavoitteisessa koulutuksessa perittävää tutkintomaksua, joka on 58 euroa.

Oppimateriaaliin, työvälinehankintoihin ja erilaisiin lupakortteihin liittyvät kustannukset maksaa opiskelija tai työnantaja. Oppisopimustoimisto hankkii tietopuoliset opinnot parhaiten työnantajan ja opiskelijan tarpeisiin vastaavasta oppilaitoksesta. Pääsääntöisesti koulutus hankitaan läheltä opiskelijan asuinpaikkaa, mutta tarvittaessa myös kauempaa.

Tietopuolisen opetuksen määrä riippuu koulutuksen tavoitteista ja opiskelijan henkilökohtaisesta opiskelusuunnitelmasta. Oppisopimuskoulutuksessa valtaosa oppimisesta tapahtuu työpaikalla. Lähipäiviä on oppilaitoksessa esimerkiksi: Yleensä kesäaikana oppilaitoksessa on opiskelua vähemmän tai ei lainkaan. Ammattitaitoa voi kehittää opiskelemalla esim. Oppisopimus mahdollistaa tutkinnon suorittamisen myös uudelta alalta.

Oppisopimuskoulutuksessa valtaosa oppimisesta tapahtuu työpaikalla. Oppisopimuspaikaksi soveltuvat pienet, keskisuuret ja isot työpaikat yksityiseltä tai julkiselta sektorilta. Kuntalainen voi tutustua suunnitelmaluonnokseen kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa, Suokatu 42, sekä Kuopion kaupungin internet-sivuilla. Työnantaja nimeää työpaikalta oppisopimusopiskelijalle motivoituneen ja tehtävään sitoutuneen työpaikkakouluttajan, jonka kanssa opiskelija suunnittelee ja arvioi työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Oppilaitoksen opettaja ohjaa ja arvioi tietopuolista opiskelua. Kaupunkirakennelautakunta hyväksyy suunnitelman nähtävänä oloa varten.

Mikäli työnantaja ei maksa palkkaa oppilaitoksen lähipäiviltä, maksaa oppisopimustoimisto opintososiaalisia etuja, kts.

Työnantaja maksaa opiskelijalle vähintään alan työehtosopimuksen mukaista tai alalla käytössä olevaa palkkaa. Tarkempia tietoja alan palkkauksesta voi kysyä kyseisen ammattialan liitosta tai työsuojelupiiristä. Voimassa olevat työehtosopimukset löytyvät http: Jos matka opiskelijan kotoa oppilaitokseen on yli 10 km suuntaansa, voi opiskelija hakea matkakorvauksia.

Matkakulut korvataan halvinta matkustustapaa käyttäen. Oppisopimustoimisto maksaa työnantajalle koulutuskorvausta. Koulutuskorvauksen suuruus määrittyy oppisopimuskohtaisesti. Työnantaja voi hakea palkkatukea paikallisesta TE-toimistosta, mikäli palkkaa työttömän työnhakijan oppisopimuskoulutukseen.

Opiskelijalle kuuluvat vuosilomalain ja työehtosopimuksen mukaiset vuosilomat. Tietopuolisten opintojen lähipäivät rinnastetaan työssäoloon, eli myös niiltä päiviltä kertyy lomaoikeutta. Työnantaja arvioi opiskelijan osaamista ja sen perusteella päättää työtehtävistä.

Osaava ja kokenut oppisopimusopiskelija suoriutuu tehtävistä opintojen edetessä yhä itsenäisemmin. Lisäksi eri aloilla voi olla vaihtelua siinä, missä vaiheessa ja millaisissa tehtävissä oppisopimusopiskelija voi työskennellä itsenäisesti. Oppisopimuksen voi purkaa koeaikana kumpi osapuoli tahansa. Koeajan jälkeen oppisopimuksen voi purkaa yhteisellä sopimuksella tai työnantaja tai opiskelija yksipuolisesti tietyin työsopimuslaissa määritellyin perustein.

Kyllä, mutta vaihto edellyttää vanhan oppisopimuksen purkamista ja sen jälkeen uuden oppisopimuksen solmimista uuden työnantajan kanssa. Oppisopimus on määräaikainen työsopimus, joka ei sido määräajan päätyttyä kumpaakaan osapuolta. Usein uudessa työsuhteessa aloittanut työllistyy samaan työpaikkaan myös koulutuksen päätyttyä. Oppisopimusopiskelijoille ei järjestetä ollenkaan soveltuvuuskokeita.

Työnantaja valitsee, kenet palkkaa työsuhteeseen. Jokaiselle oppisopimusopiskelijalle tehdään opintojen alussa henkilökohtainen opiskeluohjelma, jossa huomioidaan aiemmin hankittu osaaminen koulutus, työkokemus ja muu osaaminen. Tämä voi vaikuttaa opintojen sisältöön ja kestoon. Kun oppisopimus on solmittu, oppisopimustoimisto hankkii opiskelijalle tietopuoliset opinnot oppilaitoksesta. Oppisopimustoimisto hankkii ja maksaa opiskelijan tietopuoliset opinnot ja tutkintotilaisuudet.

Ne ovat opiskelijalle maksuttomia lukuun ottamatta tutkintotavoitteisessa koulutuksessa perittävää tutkintomaksua, joka on 58 euroa. Omat kohteet Tulosta Karttalinkki Upota kartta.

Omat kohteet Omat kokoelmat. Näytä kohteet kartalla Poista kaikki kohteet Kokoelman ominaisuudet. Lisää omia kohteita piirtämällä tai valitsemalla Lisää omiin kohteisiin hakukohteen tiedoista.

Kirjautumalla palveluun voit tallentaa omia kohteita kokoelmiksi, joita voit myöhemmin muokata. Aineistohaku Aluehaku Yritystonttien haku. Tällä haulla voit etsiä tontteja. Hakutulokset tulevat erilliseen listaan. Hakutulosta napsauttamalla saat kohteesta lisätietoja. Tällä haulla voit etsiä, mihin alueeseen antamasi sijainti kuuluu.

Valitse kartalla näkyvät tiedot. Ajankohtaista Kivenlahdentien liikennejärjestelyt Espoonlahden liikennejärjestelyt Palveluun liittyviä linkkejä Kaupunkimittaukset kartta-aineistot Käyttäjätilastot Vahvistetut asemakaavat ja kaavamääräykset Ohje: Muita linkkejä Avoimet rajapintapalvelut eAsiointi - sähköinen asiointipalvelu eCity Arska - aineistojen myyntipalvelu.

Ohje Kartalla liikkuminen Karttanäkymän valitseminen Aineistojen näyttäminen kartalla Navigointikartan käyttäminen Oman sijainnin näyttäminen Etäisyyden mittaaminen Kohteiden hakeminen Hakutulosten poistaminen kartalta Aineistohaun käyttäminen Oman pistemäisen kohteen luominen Oman viivaketjun luominen Oman alueen luominen Hakutuloksen lisääminen Omiin kohteisiin Oman kokoelman tallentaminen Palautteen antaminen Karttalinkin luominen Tulostaminen Kirjautuminen sisään Ajankohtaista Yritystonttien hakeminen Kartalla liikkuminen.

Hakutuloksen lisääminen Omiin kohteisiin. Mistä vain Kohteen nimestä Kohteen selityksestä Hakuluokan nimestä Kohteen linkistä. Hae vain kartan alueelta. Kaupunkirakennelautakunta hyväksyy suunnitelman nähtävänä oloa varten. Katusuunnitelmaehdotus pidetään julkisesti nähtävänä vähintään 14 päivän ajan. Nähtävänä olosta ilmoitetaan Kuopion Kaupunkilehdessä ja katuun rajoittuville kiinteistöille kirjeitse.

Osallisilla on oikeus tehdä muistutus ehdotuksesta. Muistutus on toimitettava kunnalle ennen nähtävänäoloajan päättymistä. Kuntalainen voi tutustua suunnitelmaluonnokseen kaupunkiympäristön asiakaspalvelussa, Suokatu 42, sekä Kuopion kaupungin internet-sivuilla.

Mikäli suunnitelmaan ei määräaikaan mennessä ole jätetty muistutuksia, suunnittelujohtaja hyväksyy suunnitelman.

0 thoughts on “Eniro henkilöhaku kirjaudu marianne kallio alastonkuvat

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *