Ystävähaku kirjeenvaihto

ystävähaku kirjeenvaihto

Lehdet ovat päivittäin varoituksia netin vaaroista. Pedofiilit, murhaajat, ryöstäjät ja muut hirvitykset haravoivat täältä itselleen uhreja. Ihan hyvä vain, että varoittavat. Ellit-klubi jäi pari talvea sitten aikomuksen asteelle. Miksi ette voisi sopia tapaamisesta vaikka Kampin Rouge-kahvilaan. Sovitte jonkun kulmapöydän johonkin kellonaikaan. Työkaverini oli käynyt Tallinnassa. Viru-hotelli on kuulema uusittu ja kaikki oli siellä halpaa.

Mitäpä, jos palstan Ellit menette yhdessä päiväksi sinne ostoksille. Tämän jälkeen mummu kaveerasi oman siskonsa kanssa, mutta hänkin kuoli muutama vuosi sitten. Nyt pariin vuoteen mummulla ei ole ollut yhtäkään kaveria ja itsekin seurallisena ihmisenä en voi olla ajattelematta hänen murhettaan päivittäin. Mummu ei ole niin sairas, että kotipalvelu tms kävisi katsomassa.

Hänen poikansa vierailee joka viikko kerran, me lapsenlapset harvemmin, kun olemme eri paikkakunnilla. Mummu ei soittele, koska ei jotenkin pidä puhelimista. Hän ei osaa käyttää tietokonetta saati internettiä. Hän vierastaa suuresti uusia ihmisiä, suhtautuu epäluuloisesti ja on arka. Tämä on sinänsä ymmärrettävää, jos on vähän "nykymaailman kelkasta pudonnut" olo hänellä itselläänkin. Hän ei katsele TV: Hän ei myöskään lue, koska ei näe tarpeeksi hyvin.

Äänikirjoja ei voi kuunnella väkivaltaisten ja erottisten kohtausten pelossa. Ulkona hän käy kaupassa ja jokapäiväisellä kävelylenkillä, mutta ei poistu kotikaupunginosastaan erilaisten pelkojen takia. Hän ei voi harrastaa mitään liikuntaa kuten uintia jalkavaivojen takia, eikä käsitöitä sorminivelten ongelmien takia. Hän vierastaa kaikkia kerhoja, koska niissä on kuulemma sisäänpäinkääntynyt tunnelma. En tiedä onko oikeasti. Seurakunta ei myöskään käy, koska hän ei ole uskonnollonin ja kokee uskonnollisen toiminnan ahdistavana.

Toisin sanoen mummuni istuu päivät pitkät yksin kotona puhumatta kenellekään ja tekemättä mitään. Mistä ihmeestä tällaisia todellisia moniongelmaisia vanhuksia voisi löytää?

Mitään väliä ei olisi sillä, onko henkilö mies vai nainen. Mummu ei huoli kauppaamiani SPR: En tunnu löytävän tälläisiä oikeita vanhuksia, jotka olisivat samalla tavoin vähän kelkasta pudonneita, muttei kuitenkaan vielä vanhainkotiin siirtyneitä. Kaikki vinkit aktiviteettien tai ystävien löytämiseksi ovat tervetulleita!

Minä olin kirjeenvaihdossa 60 -vuotiaaksi olettamani naisen kanssa,kun hän yhtäkkiä useamman kirjeen saatuaan sanoikin olevansa mies! Hedonisti Simon Spieskin keksi tarjota halpoja matkoja, joille kuka tahansa kadunmies kehtasi lähteä. Spies väitti, että 'otti itselleen vain yhden Tanskan kruunun yhdestä matkasta'. Parhaimmillaan Heikki Huhtamäki aloitti kulkukauppiaana - päätyi suureksi makeistehtailijaksi, ja lahjoitti omaisuutensa, Huhtamäki-Yhtymän, Suomen Kulttuurirahastolle.

Joiltakuilta jää vain yritysluomus ja tuhlaajalapset. Vierastan 'Bostonin teekutsujen' Amerikasta levinnyttä yksinkertaistusta, shareholder-value -ajattelus, että yritys olisi olemassa pelkästään tuottaakseen rahaa omistajilleen. Yritys on olemassa palvellakseen asiakkaitaan, tarjotakseen työtä ja mahdollisuuksia työntekijöilleen johtoa myöten, toimiakseen yhteiskunnassa vastuullisena veronmaksajana, ollakseen hyvä asiakas tavarantoimittajilleen ja pankilleen, JA näiden ohessa ollakseen hyvä sijoitus osakkailleen.

Hän nimittäin narisee verotuksestaan. Kinnusen mielestä Suomessa kaikista tehdään tasaisen köyhiä, kun verotus on niin ankaraa. Luonnonvarojen rajallisuudesta Kinnunen ei puhu.

Hän ei haluaisi maksaa paljon veroja ' Muutama muukin on Kinnuseen ärsyyntynyt mielipide-palstoilla: Nyt olet itse rikas, niin mikset maksa verojasi". Yrittäjä-järjestön naispuheenjohtaja neuvoi sarkastisesti, että "Olet hinnoitellut työsi liian alas. Ei hän voi laskuttaa mitä vain, tai hänet vaihdetaan toiseen, halvempaan. Hän raapii tulonsa suureen tarpeeseensa ahertamalla minkä jaksaa. Katsoo tekevänsä 3 ihmisen verran töitä. Kuten vitsailtiin Kansallispankkimme lopulta Ruotsiin menettäneelle pääjohtaja Voutilaiselle, voisi sanoa Kinnusellekin: Hommaan ei vaadita enempää kuin että osaa narista.

Enpä edes tiedä naisten nimiä? Heidät pitäisi varmaan mainita Yrjö-Sakarin ja Unon rinnalla, että saisivat jälkikäteen kunniaa. Sibeliukseenkin ainakin Suomessa yhdistetään vahvasti Aino Järnefelt Kun nuori Jean muistetaan boheemina juoppona 'Symposionista', olisi voinut jäädä teosluettelonsa paljon vajaammaksi ilman Ainon talouden- ja huolenpitoa.

Kari Suomalainen on ivaillut Aino Sibeliusta siitä, kun tämä oli korostanut puutarhatöitään ja valittanut, että "Jannesta ei ollut taaskaan mitään apua! Nainen kun haluaa kaiken, eikä voisi olla ikinä tyytyväinen. Vaimot ansaitsisivat enemmän kunniaa, mutta vaikka eivät saisikaan, paljon ovat muutkin ihmiset tehneet toisten hyväksi kaipaamatta mainetta. Helsingin Sanomissa haastateltiin intialaista ay-aktiivi-miestä.

Tämä sanoi, että hänen vaimonsa toivoisi, että hän käyttäisi aikansa oman perheen hyväksi eikä muitten ihmisten hyväksi! Intialainen vaimo kuulostaa itsekkäältä? Mutta ehkäpä mies laiminlyö liikaa perhettään? Mikä olisi hyvä kompromissi? Olkoon vaikkapa 'Piukat paikat' hyvä ilman Marilyniäkin, niin kuitenkin se on Monroen ansiosta monta kertaa suositumpi ja parempi? Elämä on kuohuvaa ja värikästä ja rosoista.

Kirjoitukseltaankin voi vaatia liikaa täydellisyyttä, eikä tahdo saada valmiiksi, kun olisi korjattavaa ja lisättävää.

Tai antaa mennä, kokeilee, tuli mikä tuli. Täytyisi olla madon tikapuuhermosto voidakseen olla onnellinen tässä maailmassa! Vain idiootti on onnellinen, vain tylsämielinen on tasapainoinen. Paavo Haavikko on sanonut, että vain nainen voi käyttää tuollaista käsitettä, kukaan mies ei koskaan haluaisi hemmotella itseään!

Eli omakuvansa on, että hän kyllä taistelisi itsensä läpi harmaan kiven, jos olisi tarpeen, vaikka nyt näinä päivinä lojuukin vain heinikossa poltellen tupakkaa. Jos joltakulta jäi tekemättä oma luova työ, koska tuki toista, huono juttu. Mutta ellei omaa luovaa työtä ollut, niin hyvä vaihtoehto tukea toisen luovuutta uhrauksinkin. Ei pitäisi surra kärsittyinä vaivoina ja vastuksina, vaan ihailla pontevuutena ja vahvuutena.

Tylsin vaihtoehto olisi haluta helppoa elämää, nautinnollista arkea. Mutta mahdollisten tekojen viesti ei välity toiselle yhtä hyvin kuin jokin sanallisempi ilmaisu Nainen voi arvostaa pikkuasioiden somuutta, jonka luulee yhtä tärkeäksi miehellekin, vaikka mies saattaa suorastaan inhota somistuksia harmillisena kruusailuna.

Liittäisin rakkauden enemmän itsen ulkopuolella oleviin asioihin. Voisiko leikkisästi sanoa jopa, että ihminen on jäävi rakastamaan itse itseään? Yli sivun tiiliskivi, ja jatkoa vastaaville tiiliskiville "Sun lapsuutes" ja "Pispalan enkeli", sekä jatkuu vielä 4.

Tässä päähenkilö pyrkii pirunmoisesti pois lapsuuden köyhyydestä JA panee itsensä likoon, osallistuu kaikkeen, politiikkaan taistolaisena. Lopussa lähdetään lentsikalla Tansaniaan kehitysmaata kehittämään, kehittämään, osassa 4, "Naaraan aika".

Viideskin osa myöhemmin, kehitysmaissa työskentelystä Aasiassa. Niinhän yleensä käy - että jokainen puheenvuoron käyttäjä osaa omaa asiaansa paremmaksi valottaa. Omassa kirjassaan jokainen tekee hieman paremman vaikutuksen kuin muulloin. Paavo Väyrynen ja Heikki Kinnunen, joihin suhtauduin entistä kielteisemmin luettuani heidän kirjansa!

Tavallani olen etsinyt oman polveni Päätaloa. Jos mahdollista, vieläkin parempi kuin aiempi 'Nuoruuden yliopistot'. Elämäntarina jatkuu kallepäätalomaisesti jo Tiedonantajan ja Neuvostoliiton suosio tuntuu laskevan, päähenkilö Orvokki Dahl ei vielä luovu, mutta kuulee uutisia Koijärvestä, Pete Q: Vartti eroaa muista päätalomaisuudellaan.

Hänen kertomuksensa tuntuu konstailemattomalta. Puuttuu taiteellinen muotoon pakottaminen? Vartti kirjoittaa aidosti kuin päiväkirjaan, mutta sujuvammin kuitenkin. Kirjassa tapahtuu ihan riittävästi, ei pitkästytä.

Henkilöt elävät ja hengittävät. Heidän kokemuksistaan voisi oppiakin. Vartti pysyttelee kouriintuntuvan konkreettisena, mutta asiat painottuvat kuitenkin älykkäästi oleelliseen.

Joku toinen kirjoittaa joko a sisällökkäitä, mutta epäselkeitä henkilöitä, vaikkapa Anna-Leena Härkönen?

Kaikkea on henkilöiden sisällä, mutta siitä ei oikein saa otetta. Toivoin melkoista kavalkaadia kirjeitä ja tapaamisia Jokin kuvaus olemisen sietämättömästä keveydestä, päämäärättömyydestä, epävarmuudesta. Päähenkilö ei jotenkin pane itseään likoon, vaan aina pakenee. Mikään ei kosketa kovin paljon.

Hyvin henkilökohtaista oli, eli ei sitten yhteiskunnallista! Oskari Hiltunen oli kuulemma tunnettu kalliista hinnoistaan, kun taas hänen tyttärenpoikansa Seppo Hiltunen tunnetaan halvoista hinnoista.

Oskari Hiltunen oli kuuluisa epäystävällisyydestään, kun taas kasvattipoikansa Seppo Hiltunen tunnetaan ystävällisyydestään Ikkunassa vaihdettiin kirjoja viestiksi itämaan agenteille.

Kävin Teikolla lapsena ja varhaisteininä mielelläni, koska hinnat olivat hyvin halvat. Yksittäiset muurahaiset tekevät järjettömyyksiä, jos niitä tarkkailee, mutta silti järjellinen kokonaisuus kehittyy?

Minä kannan oman hintin korteni kekoon! Hyllyistäni löytyy yhä Vankileirien saaristo, Ivan Denisovitshin päivä Puskipa vasikka tammeen, Syöpäosasto, Ensimmäinen piiri, Lenin Zürichissä Kuka meistä olisi vapaa apinamaisesta laumahenkisyydestä ja henkisestä laiskuudesta , jonka vuoksi touhuammr sokeasti juttuja, jotka joidenkin muidenkin apinoiden mielestä on ajankohtaisia!

Joka ajalla omat hulluutensa. Koko ajan meitä eksytetään muoteihin ja tapoihin ja aatteisiin, kuin apinoita. Kansainvälisesti porvarien guru oli K. Maailma on lipunut minunkin ohitseni suuntaan ja toiseen. Tavallaan oma ymmärryskin laajentuu laidalta laidalle.

Kun valitaan kahdesta polusta tai vaihtoehdosta se, mikä näyttää paremmalta, ehkä suorastaan hyvältä, ja matkalla tuleekin odottamattomia vastuksia, niin kuvittelemme: Se toinen tie olisi sittenkin ollut parempi! Ruoho on vihreämpää aidan toisella puolella. Koettu osoittautuu arkiseksi, mutta kokematta jäänyt säilyttää toiveen lumoavat idealistiset mahdollisuudet olla parempi Francisco Alberoni on monessa kirjassaan hajanaisesti pohdiskellut ystävyyttä ja rakkautta.

Entä mistä kirjoitettu viihderomantiikka koostuu? Hän aina katselee sinua Ja he alkavat vilkuilla ja yllättävät toinen toisensa vilkuilemassa Syynä on miesten vaikeus tehdä useita asioita yhtä aikaa! Naisilla on kyky samanaikaisesti katsoa televisiota, jutella, kutoa, seurata mitä lapset puuhaavat taustalla ja huutaa heille neuvoja Jos katsoo televisiota ja nainen juttelee, miehen täytyy keskeyttää aivoissaan TV: Tai jokin lasten kirkuna havahduttaa, "mitä-mitä nyt", eikä samaan aikaan voi käsillään tehdä mitään, vaan yksi asia kerrallaan miehellä!

Mikseipä myös urheilu harrastus ja rakkaus, kaverit ja rakkaus. Kun uppoutuu työhön, ei muista rakkauteen liittyviä romanttisia asioita. Tai ajalla, jota työnarkomaani ei löydä milloinkaan. Kädet tekee työtä ja aivotkin, mutta samaan aikaan aivot käyvät myös muistamassa rakkauden merkkipaaluja.

Niinpä myös "Parhaat kokit ovat miehiä", vaikka keskimäärin naiset ovatkin taitavampia kokkeja. Alan parhaille homma on keskeinen elämäntehtävä, eikä vain yksi osa elämästä, kuten usein monipuolisille naisille. Sieluni silmin näin suomalaisen miehen, jonka harvahkot repliikit ovat järkeviä: Moinen luova liikeyritys lopetti pian. Jospa pitäisi olla hyväntuulinen, kiinnostunut, kommunikoiva? Kolmanneksi hän löysi viimein suhteen toisen naisen kanssa, täydellinen happy end, ainakin siihen asti mihin kirja riitti.

Onko väistämättä jommankumman sopeuduttava enemmän toisen ehtoihin? Miksi Meulenbeltin kaksi naista pystyivät sopeutumaan keskenään? Mikä oli sopunsa salaisuus? Etäisempi ystävyys on reilumpaa ja katsoo tasaisemmin yhteistä etua, ja että sulle-mulle -jako menee suht'koht' tasan? Tavallaan ystävillä on aina tilit tasan? Jos ystävyys ei tunnu hyvältä tällä hetkellä, otetaan vähän välimatkaa, kunnes löydetään jokin yhteinen intressi taas, että ystävyys kannattaa molemmille?

JA koska toinen on tärkeämpi kuin ystävä - menettämistä pelätään ja säilymistä vaaditaan tehtyjen uhrausten vuoksi. Pelkät ystävyyssuhteet ovat läpinäkyvän yksinkertaisia? Postimerkkimessuilla oli Mika-merkkejäkin, ja myös äitejä, jotka innostavat 8-vuotiastaan, että "Tuu kattoon, tuu ny kattoon, täällä on Mika Häkkinen, katso Mika Häkkinen-merkki Lasta voisi innostaa johonkin mielikuvitusta ja tiedonhalua kehittävään: Kovin halpa keino viihdyttää lapsia - jotka kuitenkin olisivat alttiita vaikka mille harrastuksille.

Johan vihainen isä soittaisi, että miksei meidän Ville-Valtteri saanut katsoa formulakisaa? Hassumpi on aikuinen fani. Lapsesta VOI tulla tulevaisuuden Mika tai Teemu Selänne, tai ehkäpä hän oppii tavoitteellisuuteen esikuvan myötä, mutta aikuisesta ei ehdottomasti tule enää kuin sivustakatsoja, "toisen elämän kautta" -eläjä. Ehkä se on kuin pään juominen täyteen. Odottaa sunnuntaita, ja asettuu TV: Ei itse tarvitse tehdä mitään, katsoo vain toisten ponnisteluja.

Voi taantua 'vauvan asteelle' Miksi ajomatka on pitkä, välitankkauksineen, jolloin mekaanikkojen hitaus voi muuttaa järjestystä - keinotekoista pitkitystä. Kun "kaikki" tietävät formula-tilanteen, siitä voi puhua "kaikkien" kanssa erotuksetta.

Varma hitti lahjakirjaksi, yhteiseksi jopa molemmille puolisoille! Muutamasta eri suosikkilajista aina pari nimekästä 'kaksintaistelussa'? Laajasti, mielikuvituksekkaasti, rajattomasti, rajoittumatta, kyllästymättä. Lehdessä miesarvostelija ihmetteli, kuten minäkin, että mitä, miksi? Ei minulla ainakaan ole tuollaista unelmaa? Esimerkki unelmasta kokea kaikkea? Naiset surivat ikätoverinsa kuolemaa, omaakin vanhenemistaan.

He pystyivät samastumaan Dianaan? Minulle Dianan merkitys oli sama kuin olisin lukenut lehdestä, että on kuollut joku lordi Raffelton Ihan sama, vaikka kuollut olisi ollut prinssi Philip, Charles, Andrew tai Edward.

En ole ikinä haaveillut voivani pukeutua prinssin housuihin, ei ole kiinnostanut. Moni nainen lienee kuvitellut millaista olisi ollut elää Dianan elämää? Naiset valitsevat laajemmin, kiinnostuksen ala laajempi! Siksi niin monelle naistenlehdelle riittää lukijoita.

Joka alalla on kutakin alaa harrastavia miehiä ja naisia, mutta suurempi määrä muodostuu monista aloista laaja-alaisesti kiinnostuneista naisista. Naiset haluavat 'uudet' asiat, mutta 'vanhojen' asioiden ohessa. Tyttö halusi erota armeijasta päästäkseen lähelle rakastettuaan, mistä tuli ongelma armeijan kurille ja järjestykselle.

Tyttö sanoi, että "täytyi laittaa asiat tärkeysjärjestykseen Tärkeysjärjestys on tosin yhä useammin naisillakin toinen, ohi parisuhteen. Kun miehen on pakko valita Ihmissuhteen tai Työn välillä, mies valitsee Työn. Kun naisen on pakko valita Ihmissuhteen tai Työn välillä, nainen valitsee Ihmissuhteen. Marilyn Frenchin kirjassa 'Naistenhuone' nainen rikkoo tavan, ja valitsee myös oman työnsä, eikä lähde miehensä ns.

Häirikköhän hakee huomiota ylimääräisillä möläytyksillä. Jospa 'tietämällä' jostakin ikiomasta aiheestaan hän saisi kunnollisen suunvuoron ja huomion osakseen, ja menestyskokemusta, kun hän ei myöskään joutuisi omassa asiassaan kilpailemaan toisten kanssa, joille hän on tottunut häviämään tiedollisesti läksyjenluvussa yhteisläksyjen aiheissa.

Ensin tunnustelin, ettei ole vain yksi pieni paperilappunen, vaan useampia arkkeja niin, ja postileima on Lahdesta! Kirjeesihän ei ollut kiireinen luettava, vaan mulle sopi nauttia siitä useampana eränä, sikin sokin, vähitellen, moneen kertaan.

Aikuisen rationaalisesti - ei pelkillä tunteilla voi elää. Kokemuksesta toki tietää, miten kirjeystävyys voi loppua herkästi minä hetkenä hyvänsä, varsinkin alussa. Mutta toisen kirjeesi saapumisen ja tämän kirjeen lähtemisen välillä olen ajatellut sinua joka päivä!

Olen rauhallinen mutta innostuva tyyppi, ja huumorintajua löytyy. Hei olen 52v mies oulusta Etsin naista ystävää kaveria Kävely kahviseuraa eräreissuja kävelyä Mukavaa huumorintajuista kiva mukava naista oulusta whatsapp tekstailu soita. Nykyään olen aika yksinäinen joten ystävät olisivat enemmän kuin tervetulleita. Etsin siis oululaisia v naisia ystävikseni. Omiin harrastuksiini kuuluu lähinnä lukeminen, pleikan pelaaminen ja ulkoilu.

Olisi mahtavaa jos olisit ulospäinsuuntautunut ja positiivinen. Saatan olla aluksi ehkä vähän ujohko, vaikkakin ennen olin todella sosiaalinen ja menevä. Mutta masennukseni sai minulle aikaan jonkinlaisen ujouden ja pienen sos tilanteiden kammon, olen kyllä iloinen ja elämänhalua riittää vaikka laiska saatankin olla; minulla oli ennen paljonkin kavereita mutta jotenkin tämä tämä kaikki vaikutti siihen ja olen nykyään aika yksinäinen.

Haluaisin tutustua uusiin ihmisiin, ja tehdä asioita esim vaikka käydä mikroautoilemassa, pelaamassa biljardia, syömässä, käydä risteilyllä tai ihan vaan hengailla ota ihmeessa yhteyttä jos yhtään herätti kiinnostusta! Aika puhelias kuitenkin saatan olla, jos löytyy samanhenkistä seuraa. Nyrkkeilysäkki löytyy pihalta ja sitä tulee hakattu kuntomielessä välillä. Oon vuotias tyttö Hämeenlinnasta ja olis tosi jees jos tätä kautta löytäis uusia ystäviä kenen kanssa vois sitten jopa nähdäkkin mikäli juttu luistaa.

Varsinkin näin kesän tullessa ois kiva, kun löytyis lisää niitä ystäviä miksei jopa sitä tosiystääväkin kenen kanssa sitten tehdä kaikenlaista. Sukupuolella ole väliä, mutta itse olen seurustellut pari vuotta, joten parisuhdetta en ole täältä hakemassa. Myös juttuseura käy oikein hyvin, jos asut kauempana Mutta joo jos yhtään kiinnostaa tutustua niin ota ihmeessä yhteyttä! Täällä vuotias,höpöttelevä ja nauravainen nuori nainen tutustuisi mieluusti uusiin kivoihin tyyppeihin: Kommentit pois päältä artikkelissa Perheestä haaveilevia?

Omia mietteitäni voi lukea: Moikka Löytyykö perheestä haaveilevia naisia ajatustenvaihtoon näin aluksi. Uusia ystävia ja tuttavuuksia Kommentit pois päältä artikkelissa Uusia ystävia ja tuttavuuksia Moikka! Etlä-Karjala , onnellisuus , uusi tuttavuuksia , Uusia ystäviä Comments: Kommentit pois päältä artikkelissa Uusia ystäviä: Kommentit pois päältä artikkelissa kauhava seinäjoki hei löytyykö muita ns yksinäisiä naisia kaveriksi toiselle joka muuttanut kauempaa yhdessä vois välillä käydä baarissa kahvilla lenkillä tai vaan jutella jne.

Kommentit pois päältä artikkelissa Bi miestä Nuori parikymppinen poika etsii ystäväksi bi miestä jonka kanssa jutella kaikesta mahdollisesta. Etelä-Pohjanmaa , hevoset , Ilmajoki , kissat , seinäjoki Comments: Kommentit pois päältä artikkelissa Homopoikaa Terve. Kingston walls tyyliin kans konsanaan!

Ystävähaku kirjeenvaihto -

Arton kuoltua kaveri aikoi heittää kortin tarpeettomaksi tulleena paperinkierrätykseen. Hei kaikille, halusin löytää ystävyys rakkaus avioliitto suhdetta, mutta minä epätoivossa https: Toverit ja toimittajat jäivät odottamaan, että kyllä takuulla mokaa taas Eikä ensimmäistäkään johtolankaa löytynyt! Tavallisia mimmejä on varmasti suurin osa. Hassumpi on aikuinen fani. Olen 84vm muutaman karvapallon yh. Eikä ensimmäistäkään johtolankaa löytynyt! Paavo Väyrynen ja Heikki Kinnunen, joihin suhtauduin entistä kielteisemmin luettuani heidän kirjansa! Etsi vain tästä viestiketjusta Etsi vain tästä osiosta Näytä hakutulokset viestiketjuina. Ihan hyvä vain, että varoittavat.

Ystävähaku kirjeenvaihto -

Hän ei myöskään lue, koska ei näe tarpeeksi hyvin. Tulee mukava olo lukiessa! ystävähaku kirjeenvaihto

0 thoughts on “Ystävähaku kirjeenvaihto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *