Sinkut kuopio etsin miestä

sinkut kuopio etsin miestä

He ovat heikkoja ihmisiä, säälin heitä siitä. Mikäli kuitenkin haluat löytää itsellesi kumppanin, kehottaisin sinua kirjoittamaan aloituksessasi olevan tekstin kahteen suureen plakaattiin, jonka asetat eteesi ja taaksesi, ja itse olet plakaattien välissä kuin makkara hot dogissa.

Kun plakaatti on tiukasti kehosi ympärillä molemmin puolin, lähdet kävelemään kaupungille plakaattineisi, ja taatusti saat haluamaasi huomiota sinkkumiehiltä ja muiltakin miehiltä. Biologinen pommikello tikittää kohti nollaa ja äkkiä pitäisi löytää jostain Ihmemies hätiin Haluan rakkautta ja elämänkumppanin. Rytmini on varmasti perinteisestä poikkeava ajoittain työni vuoksi.

Suomen vanhin synnyttäjä oli vuotta. Tälläkin hetkellä 54vuotias on raskaana eli se siitä kellosta. MacGyrver yritä ylläpitää sitä erektiota. Ite oon miettiny et mistäs N38 löytäs, kun ei tuolla kadulla ole näkynyt, ei kaikilta kehtais kysellä ootko N38? Mielelläni lähtisin live tapaamiseen.

Itse olen kuukausi sitten 40 vuotta täyttänyt sinkkumies. Olen tullut siihen tulokseen sinkkuudesta, että vikaa löytyy itsestä, omista valinnoista kuin myös naisten mahdottomuudesta. Pahin moka on ollut se, että olen asunut suurimman osan elämästäni maaseudulla. Se on korjattu ja olen nykyisin kuopiolainen. Kuopiokin on aika ärsyttävä ympäristö. Ihmisiä vilisee ympäriinsä, mutta toisen ihmisen kohtaaminen tuntuu harvinaiselle. Katseet kohtaa mutta kaikki vaan ovat menossa ja tulossa jonnekin vaihtamatta sanaakaan toisten ihmisten kanssa.

Maaseudulla pyöriminen vaikutti negatiivisesti työurankin kehittymiseen. Toisekseen koulutusputken käyminen loppuun on venynyt. Elämässä on ollut hienompaa tekemistä ja olen kokenut aineellisen elintason riittävän hyväksi. Alempi korkeakoulututkinto sentään löytyy taskusta. Moni nainen odottaa miehen olevan opiskelujen sijaan pelkästään työelämässä ja vakiotyöpaikassa. Ne eivät tajua, että parisuhteessakin jo oleva ja työssäkäyvä voi joutua työttömäksi.

Sen sijaan miehelle pitää olla ok, että nainen itse on työtön tai pätkätöissä. Kolmikymppiseksi asti tuli vapaa-ajan sosiaalisissa tilanteissa ryypiskeltyä.

Takana on nyt noin vuosikymmen raittiutta ja tupakkaa en tietenkään polta. Ehkä sitä alkoholia tuli otettua arjen ilon lisäksi jännittämisenkin takia. Ujous on vuosien myötä vähentynyt ja olen terveellä tavalla itsevarma. Nykyisin ymmärtää myös sen, että nainen ei välttämättä tykkää humalaisista lähestyjistä tai ylimielisistä paskiaisista. Miehen näkökulmasta tuossa lähestymisestä puhuttaessa on se dilemma, että mies voi etsiä yhtäaikaa elämänsä rakkautta kuin myös pelkkäää seksiseuraa viettiensä takia.

Yritä siinä sitten esittää naiselle asia niin, että on aidosti kiinnostunut vakavasta suhteesta kuin myös pelkästä paneskelusta. Miehelle tietty se seksin harrastaminen luonnistuisi jopa ensi tapaamisella. Mikäli sitä erehtyy ehdottamaan niin naisen näkökulmasta se tulkitaan siten, että mies ei etsi seuraa vakavalla mielellä. Lapsena sitä jotenkin osasi olla luonteva naapurintyttöjen kanssa. Sitä pystyi muitta mutkitta soittamaan tytölle ja kysymään, että lähdetäänkö leikkimään ja missä tavataan.

Aikuisuus pilaa tämän totaalisesti. Naisten kanssa ei jaksa mitään teeskentelyjä ja pitkäkestoisia pelejä. Naisten suustaan möläyttämä termi "kunnollinen mies" kulminoituu usein tuntemieni naisten mielessä siihen mitä hyötyä miehestä on naiselle.

Kun mies todetaan hyödylliseksi nainen antaa itselleen luvan rakastua mieheen. Miestä ei etsitä ensisijaisesti siksi, että löytyy toinen ihminen josta aidosti pitää ja viihtyy seurassa. Itse näen asian niin, että kestävässä suhteessa on kyse aina sydämen sympatioista. Yksikään mies ei voi koskaan aidosti pitää naisesta joka on laskelmoiva miestä kohtaan. Ne on aina tavalla tai toisella kulissisuhteita.

Nuoremmat naiset ovat onneksi niin kokemattomia, että se tulee heistä nopeasti esiin. Ravintolassa joku nuori nätti nainen tuli juttusille ja alkoi kaulailemaan jo 5 minuutin sisällä.

Lopulta se tunnusti, että hän kusettaa miehiä saadakseen heidät tarjoamaan juomisensa. Naurettiin sitten molemmat yhdessä asialle. D Tämä oli alkeistason esimerkki. Mieskin voi olla liiallisen teennäinen etsiessään ulkoisesti mahdollisimman viehättävää naista, mutta suhteen arkitodellisuus lopulta kertoo millaista elämä toisen persoonan kanssa on.

Persoonallisuus ratkaisee lopulta kenen kanssa myötä- ja vastamäessä jaksaa. Naiset etsivät pitkää miestä. Tällainen cm pätkä kelpaa aika harvalle. Naisen tavat mittailla miestä sopivaksi suhdekumppaniksi vaikuttavat usein varsin ailahteleville. Parisuhteen rakentaminenhan ei pääse edes alkuun mikäli kiinnostunut nainen on ailahteleva tyylii: Minä ainakin ymmärrän naisesta, että samaan ihmiseen voi mahtua niin hyviä kuin pahojakin asioita.

Musta olisi tosi mukavaa saada joku kouluja käynyt, itseään kehittävä, viihtyvyydestä ja hyvästä olosta nauttiva virkeä nainen rinnalle. Itsellä on kehittäviä nörttiharrastuksia ja terveyttä arvostavana tulee lähdettyä 10 kilsan kävelylenkillekin ilman kenenkään houkutteluja. Myös vegaaniruoka maistuu usein.

Monien naisten lisäksi kummallisesti myös työnantajat eivät tunnu arvostavan kunnostaan huolta pitävää elinikäistä oppijaa. Työnantajiin suhtaudun nykyään kuin vähä-älyisiin. Naisiin en ole onneksi katkeroitunut. Paljon puhutaan koulutettujen naisten jäämisestä lapsettomiksi.

En tiedä ilmiön todenperäisyydestä, mutta lopulta se on kuitenkin evoluutio joka jyllää ja olemassaolon jatkumossa se voittaa joka jatkaa sukua. Mikäli en tässä lähivuosina löydä kuvauksen ideaalinaista rinnalle niin etsin sitten jotain muuta ja teen hänen kanssa lapsia.

Mielellään minä myös tapailisin naisia livenä. Vain silloin tietää miten toiseen suhtautuu. Eihän sitä tiedä jos se vaikka haisee pahalle tai jotain. Naisetkaan eivät jaksa pidätellä pieruaan loputtomiin.

Enkä minäkään ala seksihommiin ennenkuin torvi on soinut. Ihan sellainen perinteinen , sosiaalidemokraattinen, tasa-arvoinen, toveri-pohjainen parisuhde. Usein siinä vaan käy niin että muodostuukin ihan sellainen perinteinen neuvostoliittolainen, kommunistinen, tasa-arvoton, toveri-pohjainen miliisi-hallintoalamainen -suhde jossa miehelle langetetaan rangaistukseksi koirankoppia heti jos mies osoittaa kiinnostusta joihinkin omiin harrastuksiin.

Minulle "kunnollinen mies" tarkoittaa rehellistä ja suorapuheista. Suorapuheisuus ei tarkoita sitä, että puhuu törkeästi ja loukkaa toista, vaan sitä, ettei pelaa pelejä ja kertoo reilusti missä mennään ja mitä tahtoo.

Kunnollisuus ei tarkoita minulle myöskään hyötymistä. Itselläni on asiat kunnossa, en tarvitse enkä halua hyötyä kenestäkään, siten kuin hyöty yleensä negatiivisesti ajatellaan. Minulla on hyvä korkea koulutus, useampikin, vakituinen työ ja palkka, jolla tulen erinomaisesti toimeen, koti, ystäviä ja harrastuksia. Kaikki muut puitteet on hyvin, mutta mies, joka on siinä vierellä tilanteessa kuin tilanteessa, ja jolle voisin tehdä samoin, puuttuu. Olen tavannut miehiä, jotka hokevat miten uskomaton, ihana ja kaunis olen ja kuitenkaan nämä samat miehet eivät tiedä mitä oikeasti tahtovat, etsivät jatkuvasti jotain mistä eivät itsekään tiedä.

Ikävintä, etteivät kerro tuota suoraan, vaan valehtelevat ja pelaavat pelejä. Miksi on niin vaikea sitoutua yhteen naiseen kerrallaan? Minulle riittää se yksi mies. Yksi kunnollinen tapaus, joka arvostaa naista an. Myös silloin kun tämä ei ole läsnä. Eli lapselliset, itsekkäät ilkimykset ei kiinnosta. Missä on naistaan huomioivat, rehelliset miehet, jotka eivät pelkää parisuhdetta ja tietävät mitä elämältä tahtovat ja haluavat jakaa tuon elämän ihanan naisen kanssa?

Onkohan nimimerkki N38 ylläoleva vuodatus ihan todellista? Vai onko kyseessä jokin hupivedätys? Ainakin tuntuu varsin koomiselta kirjoitukselta. Ehdottomasti N38 ei halua Matti Nykäsen kaltaista miestä joka kysyy: Ilmeisesti nainenkin tietää sitten missä mennään kun mieskin tietää että missä sitä nyt oikein ja todellakin mennään.

Siis oleellista N38 on se, että tiedetään missä mennään. Jos mies tahtoo esim. Kun mies tietää mitä tahtoo, on naisenkin siis hyvä tietää mitä mies tahtoo. On myös hyvä, jos nainen on päässyt sille tasolle, ettei hänen tarvitse hyötyä miehestä muuten kuin rakkauden osalta. Paljon onkin sellaisia epäkelpoja naisia, jotka haluavat hyötyä miehestä kaikin muun tavoin, kuin rakkauden osalta, etenkin taloudellisesti. On myös plussaa, kun N38 on todettu virallisesti miesten keskuudessa "uskomattomaksi vai oliko se uskottomaksi?

Perusasiat ovat siis kaikinpuolin kunnossa N38 kohdalla. Miesten kohdalla on tavallista kuten naistenkin että he valehtelevat ja pelaavat pelejä monella miehellä on hallussaan Playstationin jokin versio väliltä Vaikea siis todellakin löytää miestä, joka ei valehtele tai pelaa pelejä ainakin joskus. N38 haluaa siis miehen, joka on vieressä "tilanteessa kuin tilanteessa ja voisi tehdä samoin" Siis tehdä mitä "samoin"?

N38 haluaa siis miehen "Yhden kunnon tapauksen, joka arvostaa naistaan, silloinkin vaikka nainen ei ole läsnä". Pitääkö naista arvostaa vaikka hän olisi 10 km päässä miehestä?

Aion arvostaa itseäni ja lähimmäisiäni ja olla ylpeä siitä mitä olen elämässä saavuttanut.. Näihin asioihin nojaten odotan uudelta suhteelta paljon,vaadin paljon mutta olen myös Good day my dear friend. I am very glad of our correspondence. I wake up in the morning with hope and happiness. So happiness is the small moments of happiness. Kisses, hugs, words and deeds are happy. I am able to on its own initiative to a new depth and independent matters.

I do all the Tämä sivu käyttää evästeitä. Käyttäessäsi sivujamme hyväksyt evästeiden käytön. Tosi rakkautta hakemassa Tosi rakkautta hakemassa Mies Varkaus ,  Suomi.

Etsin naista Etsin naista Mies Kuopio ,  Suomi. Salaseuraa Salaseuraa Mies Kuopio ,  Suomi. Paluumuuttaja Paluumuuttaja Mies Kuopio ,  Suomi. Mies Kuopio ,  Suomi.

sinkut kuopio etsin miestä

Sinkut kuopio etsin miestä -

Petosenhan piti olla jo vuosia sitten rakennettu mutta ihan pyörönkaaren vieressä on kolme tonttia raivattu ja yhtä rakennetaan jo. Yksi kunnollinen tapaus, joka arvostaa naista an. Miesten kohdalla on tavallista kuten naistenkin että he valehtelevat ja pelaavat pelejä monella miehellä on hallussaan Playstationin jokin versio väliltä Eihän naiset puhu edes mitään Erään tarinan mukaan savolaiset ovat niin kieroja, että naulan nielaistuaan se tulee mutterina ulos.

: Sinkut kuopio etsin miestä

Pano kiinnostaa panovideo ilmainen 722
Suoni porno viru tallinna Thai massage tampere nainen etsii miestä seksiä
Suomalaiset pornolehdet bi cum Samaistun tosi paljon sinuun, mutta täältä ei löydy fiksua miestä. Hihhulit tuijottivat minua eivätkä sanoneet mitään saatika liikkuneet. Hän etsii miehiä ystäviksi. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ehkä sinun kannattaisi heittäytyä töistä pois vaikka johonkin vapaa-ehtoistyöhön ja näytellä vähän tyhmempää jotta mies saisi tuntea olevansa edes jotakin sinuun verrattuna. Viikonloppuisin K20, mutta keikkailtoina K
Video sex escort oslo Lahti finnkino turku
I do all the Mikäli kentän laidalta huutelu ei ole sinun juttusi, kannattaa kokeilla kuntosalia tai sen tanssikurssin aloittamista. Naisiin en ole onneksi katkeroitunut. Kuntosali, kuntonyrkkeily tai jokin muu liikuntamuoto, jossa näkee uusia kasvoja. Vaikuttaa näiden viestien perusteella siltä, että miehet pelkäävät koulutettuja menestyviä naisia. Kumppaninvalinnassa tärkein asia on niiden kemioiden kohtaaminen ja syvällisen yhteyden luominen.

0 thoughts on “Sinkut kuopio etsin miestä

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *