Mustan naisen pillu sanna

mustan naisen pillu sanna

Ei ollut oikein fiilistä. Silloin vain otin, enkä antanut. Siis sillä samalla suulla, jolla oli tuhonnut kanan, kysyn, ja koko naisporukka repeää nauruun. Sitten Mari vakavoituu hetkeksi. Mutta pitää kuunnella kehoa, ei mieltä. Annalla on paitapusero, suorat housut, hillitty meikki ja taakse kiinnitetyt hiukset. Anna on musiikkiuraa aloitteleva sairaanhoitaja, joka seurustelee parhaillaan mosambikilaisen nuoren miehen kanssa.

Anna on syntynyt ulkomailla mutta kasvanut pääkaupunkiseudulla. Hän arvelee, että monen naisen motivaatio etsiä ulkomaalaista seuraa on suomalaisten piirien pienuus. Maahanmuuttajat taas joutuvat todistelemaan itseään meille, kuinka hyviä rakastajia tai työntekijöitä he ovat. Ja kuinka puhtaita ihmisiä. Erilaisuuden kohtaamisen eroottisuutta on Annan mielestä turha vähätellä: Mutta menee se toisinkin päin.

Mulla on kaunis ja nuori poikakaveri, ja kun lähdemme ulos, suomalaiset naiset iskevät hänen perseeseensä kiinni. Kun Anna oli lapsi, naapurin mies käytti häntä seksuaalisesti hyväkseen. Jäi olo, että hyväksikäyttöasiat sälytetään ulkomaalaisille. Suomalainen mies on ihan yhtä paha hyväksikäyttäjä kuin musta mieskin.

Etkoilla suitsukkeen tuoksu sakene e ja reggae soi. Mistään ei hätkähdetä ja kaikesta saa puhua. Juuri kun olemme lähdössä bileisiin, tipahdan tuolilta. Lattialla temutessani tunnen itseni torakaksi, joka ei pääse ylös. Kun hihitys on tauonnut, joku naisista huudahtaa: Ilman niitä meistäkään ei olisi tullut mitään.

Mutta on siinä pointtikin. Mari ja Anna ovat tietoisesti asettuneet vaikeisiin tilanteisiin. Anna esimerkiksi on seurustellut yläasteella sekä romanipojan että skinheadin kanssa. Rasismin nimeen vannonut poikakaveri oli valmis keskusteluun. Se johti onnistuneeseen käännytykseen: Hipin merkit ovat selvät: Pitkät hiukset keskijakauksella, pyöreät silmälasit ja päällä mukavaa puuvillaa. Pannussa porisee vihreää luomuteetä ja makeutusaineena käytetään intiaanisokeria. Siinä on kuva maapallosta ja teksti: Tämä on meidän maa.

Tiinan itsenäinen elämä alkoi ulkomailla. Jo vuotiaana hän lähti Brysseliin vaihto-oppilaaksi ja tapasi siellä ranskalaisen miehen. Ei todellakaan mikään tumma pieni baskeripää.

Myöhemmin pariskunnalle syntyi lapsi ja naimisiin mentyään rakastavaiset muuttivat länsiafrikkalaiseen Togoon pitämään musa-baaria. Kun olot Togossa kävivät ulkomaalaisille hankaliksi, perhe muutti Ranskan kautta Suomeen. Seitsemän vuotta sitten pari erosi. Silloin Tiina tajusi, että tuntee tasan kaksi suomalaista miestä: Uusiin miehiin tutustuminen osoittautui vaikeaksi.

Ettei ole kelvannut suomalaisille. Kun ikäiseni nainen haluaa seksiä, on paljon helpompi iskeä mustia poikia.

Se on ihan no harm. Otat mitä haluat, ei soitella perään. Tulkkina työskentelevä Tiina onkin toiminut yhden naisen paritustoimistona, joka ei veloita palveluksistaan. Tunteehan hän jo työnsäkin kautta valtavasti afrikkalaisperäisiä miehiä Etelä-Suomesta. Homma toimii myös toiseen suuntaan: Siellä oli asiakkaana sellainen vanhempi intialainen kaveri, joka väitti olevansa selvännäkijä.

Yhtenä päivänä tämä pysähtyi lähtiessään käsi ovenkahvalla ja sanoi: Vahingossa hän eksyy kauppaasi ja sinä tunnistat hänet. Oli ihan jäässä siinä, hampaat kalisivat. Tiina tarjosi itäafrikkalaiselle teetä, ja tämä jäi kauppaan koko päiväksi. Seuraavana päivänä, nukuttuaan yön hostellissa, mies lähti Helsingistä, mutta alkoi soitella. Kun Tiina kertoi uudesta miesystävästään kavereilleen, onnittelujen sijaan hän sai tukun kysymyksiä: Kai olet tarkistanut että sillä on paperit kunnossa?

Kai olet sitten varovainen, koska niillähän on kaikenlaisia sairauksia? Mutta eikö ystävillä ollut oikeutta huoleensa?

Eikö kyseessä ollut selvä ranta-poikamainen hurmausyritys? Miesystävä on kertonut viettäneensä nuorena yhdeksän vuotta Lontoossa. Ja tietävänsä, millaista on pestä valkoisten oksennuksia rappukäytävistä ja elää sosiaaliavustuksilla. No siinäpä hyvä kysymys. Miksi Tiinakaan asuisi synkässä ja kylmässä, jos parempaakin on tarjolla ja lapsetkin ovat jo lähteneet pesästä? Tiinan kihlattu on vuotias entinen jalkapalloilija, jolla on kotimaassaan kukoistava bisnes, omakotitalo, kaksi laivaa, pari bussia ja muutama moottoripyörä.

Tavastian tupakkapaikalla hengailee mustia miehiä ja vaaleita naisia. Muutamalla mukaan eksyneellä valkoihoisella miehellä on iso pipo tai muu merkki, joka paljastaa heidät sydämeltään jamaikalaisiksi.

Olin herännyt jo aika aikaisin ja ajattelin lähteä aamu-uinnille läheiselle kaupungin uimarannalle. Poistuessani pihalta kadulle huomasin edelläni kävelevän tuon tytön, ilmeisesti uimaan menossa hänkin, koska pyyhe oli kainalossa. Mutta hän ei ihmetyksekseni kääntynytkään uimarannalle johtavalle hiekkatielle, vaan jatkoi eteenpäin. En saanut katsettani irti kävelyn tahdissa keinuvasta takamuksesta, vaan päätin seurata salaa häntä sinne, minne hän oli menossa.

Kun hän sitten kääntyi metsäpolulle, tiesin, että hän suunnistaisi lammelle, joka oli noin kilometrin päässä. Hiivin niin hiljaa hänen perässään, ettei hän huomannut minua. Kun tulimme lammelle, piilouduin ison kiven taakse ja seurailin sieltä tyttöä.

Hän meni veden rajaan ja riisui toppinsa, venytteli käsivarsiaan. Sitten hän riisui sortsit. Alta paljastuivat mustat pikkuhousut. Hetken päästä tyttö heitti pikkaritkin pois ja yllätyksekseni ei pukenutkaan uimapukua, vaan asteli suoraa päätä veteen. Uituaan kierroksen ja sukellettuaan kerran tyttö nousi vedestä. Olin niin lähellä, että näin hänen ihonsa olevan kananlihalla sekä hänen kovettuneet nänninsä, joista vesipisarat tippuivat, ja reisien yhtymäkohdalla mustan kiharan karvoituksen.

En kestänyt enää, vaan minun oli pakko ottaa kaluni esiin. Aloin kiihkon vallassa hieroa esinahkaa terskan päälle ja taakse. Tyttö venytteli jäseniään, levitti sitten pyyhkeen rantanurmelle ja kävi siihen istumaan.

Runkkasin yhä kiivaammin ja tunsin, kun kiihotukseni nousi nousemistaan. Minulta pääsi äänekäs huokaus. Silloin tyttö kuulosteli hetken ja huusi: Tytön epäilys oli kuitenkin herännyt ja katseltuaan ympärilleen hän nousi, kietoi pyyhkeen ympärilleen ja lähestyi kiveä, jonka takana olin.

Odotin sydän hakaten, mitä tapahtuisi. Olin jo valmistautunut haukkuihin ja tunsin itseni maailman noloimmaksi olennoksi. Väistämättömästi tyttö kurkisti kiven taakse ja huomasi minut. Toisin kuin odotin, hän ei kirkaissut eikä muutenkaan paljon näyttänyt säikähtävän. Hän sanoi vain iloisesti: Yritin olla mahdollisimman tyyni.

Sanna ei ujostellut yhtään, vaan laskeutui selälleen, pani käsivartensa niskan taakse ja sulki silmänsä. Ihailin hänen kullanruskeaa, kaunista ja solakkaa tytönvartaloaan. Rinnat olivat nyt melkein huomaamattomina kohoumina, nännit sen sijaan sojottivat punaisina pystyssä. Niiden ympärillä oli hiukan vaaleammanpunaiset ympyrät. Vatsa oli litteä, napa kuin koru. Alempana tummanruskeat kiharat karvat, vesipisaroista kosteat uinnin jäljiltä.

Tunsin kaluni alkavan kovettua nopeasti. En enää voinut hillitä itseäni, vaan hipaisin ihan kevyesti sormella Sannan toista rintaa. Hän värähti hieman, raotti silmiään ja huuliaan ja hymyili rohkaisevasti. Hänen suljettuaan silmänsä uudelleen lähestyin hitaasti hänen suutaan, raotin huuliani ja painoin ne hänen huulilleen. Hän raotti huuliaan enemmän, hipaisi kielellään huuliani ja hampaitani ja työnsi sitten kielensä syvemmälle suuhuni.

Leikittelin puolestani hänen suussaan kielelläni. Hän imaisi kieleni syvälle suuhunsa. Sanna levitti jalkojaan ja pyysi minua tekemään samoin. Reitemme koskettivat toisiaan ja kaluni oli melkein pystyssä. Sanna katseli sitä ihailevasti ja hymyili. Katselin Sannan pimppiä ja ajattelin: Häpyhuulet olivat vaaleanpunaiset ja kiilsivät kosteina.

Klitoris erottui selvästi vaon yläreunassa. Hivuttauduimme vieläkin lähemmäs, siten että pakaramme melkein koskettivat toisiaan. Sanna otti kaluni käteensä ja vei terskanpään vakoonsa.

Kosketus tuntui koko ruumiissani lämpimänä ja erittäin kiihottavana. Hän kuljetti kaluni päätä vaossaan edestakaisin ja painoi välillä sitä syvemmälle pillunreikäänsä.

mustan naisen pillu sanna

Mustan naisen pillu sanna -

Mutta menee se toisinkin päin. Image toukokuu Myöhemmin pariskunnalle syntyi lapsi ja naimisiin mentyään rakastavaiset muuttivat länsiafrikkalaiseen Togoon pitämään musa-baaria. Tunsin kaluni alkavan kovettua nopeasti. Miksi Tiinakaan asuisi synkässä ja kylmässä, jos parempaakin on tarjolla ja lapsetkin ovat jo lähteneet pesästä? Uu den Imagen voit lukea myös digilehtenä. Sen kunniaksi Tavastialla järjestetään perinteinen Reggae Snowsplash -tapahtuma, jonne suuntaamme myöhemmin illalla. Ja tietävänsä, millaista on pestä valkoisten oksennuksia rappukäytävistä ja elää sosiaaliavustuksilla. Se johti onnistuneeseen käännytykseen: Anna on syntynyt ulkomailla mutta kasvanut pääkaupunkiseudulla.

0 thoughts on “Mustan naisen pillu sanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *