Vanhempi nainen etsii nuorta miestä kypsää seuraa

Näin helposti nuori nainen kaatuu kypsän miehen charmin edessä. Miesten mielestä tilanteessa ei ole mitään outoa. Aikuinen, charmikas mies niittää heidän mukaansa nuoria naisia kuin kypsää kauraa! Jossakin vaiheessa alkoi kiinnostusta tulla. Kun on töissä naisvaltaisella alalla, pikkujoulut ja kaikki kemut pitää kulkea seinävieriä pitkin. Hyvätapainen, hauska, koulutettu ja fiksu mies kyllä kelpaa vaikka vähän ikäeroakin olisi.

Asiallisesti hoidettu koti, mukavat lapset, pärjääminen työelämässä ja pitkä parisuhde ovat ikään kuin hyvän CV: Vaimo tietää asiasta ja ymmärtää tilanteen. Onneksi meillä on keskenämme asiat hyvin ja rouva on paras ystäväni. Myös yhteisiä hetkiä ja yhteisiä mielenkiinnon kohteita löytyy riittävästi. Niinpä ei ole mitään syytä langeta houkutuksiin. Terkkuja vaan kaikille upeille naisille. Ei se ole teistä kiinni. Kotona vain on jo joku. Varsinkin fysiikka pelaa ja sitä naiset arvostavat.

Tuntuu että nuoret naiset v arvostavat kokemusta miehessä. Ja ei se jää siihen yhteen kertaan se yhteinen hauskanpito vaan kun numeron antaa niin sitä hauskanpitoa jatkuu eka tapaamisen jälkeenkin. Mut ei nuorempien miesten kannata loukkaantua. Kyllä seurustelukumppanina kelpaa varmaan se "omaa ikäluokkaan" oleva naiselle mutta siihen "hauskanpitoon" tarvitaan kokeneempaa - ja kyllä se mulle sopii. Olen kymppinen itseni keskimääräistä paremmassa kunnossa pitänyt ukko ja joka kerta kun baariin jaksaa raahautua, niin vientiä olisi ollut välillä useammankin henkilön kanssa.

Naisilla kun ei ole muuta kuin, hyvin pienet, aivot. Voi voi, minä itsevarma, kaunis ja menestyvä nainen 56v olen seurustellut 23 vuotiaan älykkään opiskelijapojun kanssa jo neljä vuotta. Medän piti olla vain ystäviä, mutta alusta asti ihastuimme toisiimme.

Nyt meillä on yhteinen koti, yritys ja vauva joka tässä iässä saatuja on jo lottovoitto. Sairastin jo meidän tavattua parantumatonta sairautta, jonka vuoksi palkkasin itselleni kävelyttäjän hymy. Rahattomuuskaan ei ole vienyt meiltä onnea. Tämä on onnea ja rakkautta jonka soisi kaikkien kokevan. Jätin rakastuessani huippujuristin, upeat veneet, kesämökit, kaivarin luxus asunnot ja nyt olen löytänyt aidon elämän ja rakkauden joten muutos kannatti.

Exäni sanoi että sain pojun kauneudellani on niin tai näin yöllä väliä. Minusta viisi vuotta nuorempi ei ole näin nelikymppisenä enää mikään varsinaisesti nuorempi mies.

Kymmenen vuotta vähintään, ja silloin voi ruveta tosissaan nuoremmasta puhumaan. Itselle kyllä ikä ei hirveän tärkeä ole, monenkin ikäisissä on huippuyksilöitä. Enkä tarkoita ulkonäköä, se on aikalailla sivuseikka minulle.

Itse en etsi baareista, koska en en niissä käy, ja ajatus muutenkin on vähän vastenmielinen. Netissä tutustuu paremmin ja rennommin itse tyyppiin. Rentous, huumorintaju, älykkyys ei tarvitse huippuälykäs olla, mutta jotain tasoa , kohteliaisuus Kiinnostaako kehonrakentaja nuori jätkä? En tiedä mitä "etsin" ennen kuin se kolahtaa kohralle. Iän, ulkonäön, habituksen, itsensä kantamistavan, esiintymisen, olemisen, olomuodon kaikkineen pitää olla Vastaa alkuperäiseen viestiin Kun vanhempi nainen etsii nuorta?

Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi. Viesti rikkoo tai kehottaa rikkomaan Suomen lakia, tai sisältää loukkaavaa sisältöä. Viesti sisältää lapsilta kiellettyä materiaalia. Ei koske tutkimuskutsuja sekä osto- ja myynti-ilmoituksia. Viesti on mainos tai massapostitus. Vuoden tai parin heitto tuosta ei haittaa juurikaan. Olen pääkaupunkiseudulta, mutta kauempaakin saa ottaa yhteyttä mieluusti.

Itsellä ei ole tapaamispaikkaa, mutta olen ajatellut hotellia parhaana paikkana tavata, jos sänkytouhuihin päädytään. Voidaan sähköpostitse sitten puhua tarkemmin tietenkin asioista ja katsoa miten edetään. Rohkeasti saa siis pistää viestiä.

Jos yhtään epäilet, niin kokeile rikkoa rajasi ;. Kirjaudu sisään nähdäksesi myös mitä olen kertonut olemuksestani, tyylistäni ja arjestani sekä vastaukseni 6 muuhun kiinnostavaan kysymykseen itsestäni. Lähetä minulle viesti Flirttaa Lisää suosikiksi.

Oletko varma, että haluat jatkaa? Asiakaspalvelu Digipalvelut 09 Painettu lehti 09 Avoinna ma—pe 8—17 Sähköposti asiakaspalvelu otavamedia. Ikäihmisten päivätansseja järjestetään myös ainakin Malmin Työväentalolla, Wanhan tanssikellarissa ja Espoossa Kirstin koululla. Enkö ottaisi vastaan elämän antaman lahjan? Ero naisten ja miesten määrässä alkaa näkyä vuotiaista ylöspäin. Ei, luo uusi käyttäjätili. Jos työpäivät on lähes 12 tuntisiin, eipä seksichat prostituutio hinnat jää paljon aikaa vonkaamiselle.

Vanhempi nainen etsii nuorta miestä kypsää seuraa -

Nuoret miehet hakevat teistä sellaista puumanaista joka vie heidät sänkyyn ja opettaa ties mitä. Miehillä se on paljon helpompaa, luultavasti siksi, koska miehillä on päässäkin jotakin. Tapasin nuoren miehen hän oli 30v. Ylipainoisten pitäisi saada tulla tuntia myöhemmin töihin. Kukaan ei tule ajatelleeksikaan että vanha nainen voisi olla hyväksikäyttäjä siinä missä vanha mies nuorta naista kohtaan. Näistä syistä Sirpa ei saisi enää uutta teemuselännettä, mutta Teemu löytäisi jonkun nuoren kaunottaren. Hanki salasuhde netistä näin Miten pääsen eroon sinkkuudesta?

Ei kokemuksien tuomia ongelmia itkettävänä. Seksi oli niin paljon monipuolisempaa ja rohkeampaa. Täytyy sanoa että ite parikymppisenä en ollut lähellekään noin rohkea ja avarakatseinen kun tuo nainen. Harmi kun tulevaisuuden haaveet ja tarpeet oli niin erilaiset että jouduttiin muuttamaan rakkaus ystävyydeksi. Me oltiin niin hyvät kaverit toisillemme että oikein harmittaa kun kaikki päättyi.

Onneksi on muistot ja ystävyys jäljellä ;. Valitse siis sopiva sana otsikoon! Tuskin naiset etsii alaikäistä nuorta itselleen.

Korkeintaan saatte jonkun elämäntapa luuserin, elätettäväksenne. Olkaa onnellisia jos satutte saamaan, edes saman ikäisen. Miehillä se on paljon helpompaa, luultavasti siksi, koska miehillä on päässäkin jotakin. Naisilla kun ei ole muuta kuin, hyvin pienet, aivot. Voi voi, minä itsevarma, kaunis ja menestyvä nainen 56v olen seurustellut 23 vuotiaan älykkään opiskelijapojun kanssa jo neljä vuotta. Medän piti olla vain ystäviä, mutta alusta asti ihastuimme toisiimme. Nyt meillä on yhteinen koti, yritys ja vauva joka tässä iässä saatuja on jo lottovoitto.

Sairastin jo meidän tavattua parantumatonta sairautta, jonka vuoksi palkkasin itselleni kävelyttäjän hymy. Rahattomuuskaan ei ole vienyt meiltä onnea. Tämä on onnea ja rakkautta jonka soisi kaikkien kokevan. Jätin rakastuessani huippujuristin, upeat veneet, kesämökit, kaivarin luxus asunnot ja nyt olen löytänyt aidon elämän ja rakkauden joten muutos kannatti. Exäni sanoi että sain pojun kauneudellani on niin tai näin yöllä väliä.

Minusta viisi vuotta nuorempi ei ole näin nelikymppisenä enää mikään varsinaisesti nuorempi mies. Kymmenen vuotta vähintään, ja silloin voi ruveta tosissaan nuoremmasta puhumaan.

Itselle kyllä ikä ei hirveän tärkeä ole, monenkin ikäisissä on huippuyksilöitä. Enkä tarkoita ulkonäköä, se on aikalailla sivuseikka minulle.

Itse en etsi baareista, koska en en niissä käy, ja ajatus muutenkin on vähän vastenmielinen. Kirjoittelen ja tapaan vain yhtä kerrallaan. Tällä hetkellä ei kontakteja millään muotoa. Pitihän tääkin joskus tapahtua mitä on pelänny että nyt tätäkin vanhaa kunnon iskuria ollaan "uudistamassa" eli mitä ilmeisimmin pilaamassa.. MIKSI pitää korjata kun vikaa ei ole: Syy jonka kertovat sivulla, haiskahtaa tekaistulta s.

No itse en aio jatkosaakaan maksaa millekään treffipalstalle mitään. Eli minnekähän nyt sitten jos ja kun tuokin palsta pilataan, ja sama on tehty jo Suoli Vai voikohan tässä jo heittää kirveen kaivoon kaiken seuranhaun osalta.. Onko suomi24 treffit palstalla botteja? Uudenmaan naisilta satelee "flirttejä" ja itse en edes asu lähimaillakaan. Toisin sanoen sain 4 flirttiä, minkä miesten mittapuulla ajattelen olevan lähes mahdottomuus. Aloin epäilemään joutuneeni heti ensimmäisenä päivänä bottien uhriksi.

D Käytin jopa pari arvokasta viestiä niihin. Nyt kiinnostaa muiden kokemukset. Oletteko saaneet mihinkään johtamattomia flirttejä tai onko kyseisellä palstalla ylipäätään botteja?

Etsi Toggle navigation Valikko. Keskustelu24 Suhteet Nettideittailu Nuoremmat miehet ja vanhemmat naiset Nuoremmat miehet ja vanhemmat naiset Pallero49 Mietin monta kertaa, sitä että mikä meissä ns.

Nuoret miehet tyrkyttää seksiä ja kuvia itsestään, ei toki kasvokuvia vaan ihan siitä mikä keikkuu jalkojen välissä. Mistä te miehet ootte saaneet päähänne, että me kypsät naiset haluamme kuvan siitä osastosta?

Minä haluan nähdä miehen kasvot ja silmät, en munan kokoa. Teillä ilmeisesti on hieman väärä käsitys siitä mitä naiset arvostaa, ei se ole yleensä se koko, vaan minkälainen ihminen sitä käyttää ja mihin käyttää. Tokihan valehtelisin, jos sanoisin etteikö se itsetuntoa hivele kun parikymppiset ja siitä ylöspäin tarjoilee palveluksiaan, mutta tässä iässä haluaa jo muutakin kuin pelkkää fyysistä nautintoa.

Kuinka paljon olette käyneet treffeillä nettideittailun myötä ja missä ajassa? Kaikelle löytyy tykkääjänsä, mitä sitä nyt ihmettelemään? Osa miehistä tykkää itseään vanhemmista naisista, mitä sitä ihmettelemään.

Sehän on vaan hyvä, että tarjontaa löytyy, kun kysyntääkin on, luulisin: Ja ei mua haittaa, jos tulee kuvaa siitä "alaosastosta", sehän vaan päivää piristää, ei sitä niin kuolemanvakavasti tarvi ottaa. Onhan se mieheltä aika rohkea teko lähettää kuva peniksestään. Tällaiset tarjoukset voinee ohittaa huumorilla, eikä alkaa vaatimaan, että kaikki miehet olis samoilla motiiveilla liikkeellä Miksi ei miesten kuvia, kun naisetkin laittaa kuvia intiimipaikoistaan nettiin Nettiin laittaminen on eri asia kuin henkilökohtaisesti s-postissa laittaminen.

Eikä peniksen kuvan laittaminen ole mikään rohkea teko. Rohkeaa on esitellä omat kasvonsa, että on tunnistettavissa. Mieshän voi laittaa vaikka sadalle naiselle kikkelikuvan ja jos kukaan ei vastaa, niin eipä tarvitse pelätä että kulmilla hirnutaan että "sinä epätoivoinen tyyppi tuputat itseäsi sadalle akalle", koska ei kukaan häntä voi tunnistaa mistään kikkelin kuvasta! Tässä nuorempi mies vanhempi nainen -kombinaatiossakin voidaan taas kerran halveerata naista, ja sanoa että poitsut ottavat yhteyttä epätoivoisiin vanhoihin ämmiin jotka saavat miestä niin harvoin tai ainakin saavat harvoin komeaa miestä että näiltä naisilta takuulla saa.

Kukaan ei tule ajatelleeksikaan että vanha nainen voisi olla hyväksikäyttäjä siinä missä vanha mies nuorta naista kohtaan. Kaikki seksiin liittyvät asiat aina käännetään niin päin että nainen on vain idiootti joka tekee mitä miehet haluavat. Vähänkin itsevarma nainen yritetään heti tallata maan tasalle.

Minä vanhoilla päivinä työpaikalla ihastuin kesä duunariin. Siitä lähti puumanaisen sekoilu. Kun katseli rintojani 56v niin rupesin availemaan paitaa ja housuja, kun oli alasti olin ihan kiihkossa kun seiso kovana.

Kyllä kannatti kokeilla ja moneen kertaan, kun tuli kipeeksi niin rasvattiin kunnolla että homma luisti. Jos täällä voivottelee sitä että oman ikäiset 40 miehet eivät ole kiinnostuneita, koska haluavat pitkien parisuhteidensa jälkeen olla villejä ja vapaita, eli pelkkää seksiä, niin ilkutaan.

Viikonloput on asia erikseen. Tämä mies on niin kaunis ja komea, ettei hänen tarvitse vongata. Naiset kaatuu jo hänet nähdessään wauu!

Voin kuvitella miten nuoret naiset noin parikymppiset, ehkä ovat ihan lääpällään kun minäkin olen mutta tämä herra sanoi, sen ikäisten kanssa ei voi oikein puhua mistään. Mutta jos tilanne on päinvastoin, jo löytyy moralisoijia? Ja sitä ihmettelenkin, miksi? Miksi ihmisillä ei ole oikeutta valita seuralaistaan ihan oman mieltymyksen mukaan, eikö se ole meidän kaikkien oikeus? Jokainen nauttikoon elämästä parhaallaan katsomallaan tavalla, olipa sitten vanha tai nuori!!!! Olen samaa mieltä kanssasi ja tuosta kommentistasi voisi jättää kysymysmerkit tyystin pois.

Aikuisella ihmisellä on oikeus valita seuransa ja seuralaisensa oman maun ja mieltymystensä mukaan. Muitten tuomiot ovat turhaa. Ikään katsomatta, nautittakoon elämästä. Kohta lomalle , Olin vuotias kun lomalennolla vieressä istui vuotias rouva. Parin drinkin jälkeen alkoi kiva flirtti ja vietettiinkin todellinen unelmaloma. Niiden kolmen viikon aikana siinä hotellissa tuskin kukaan nukkui, niin äänekkäitä olivat öiset touhumme.

Lakanoista ei tullut lisälaskua vaikka niin arveltiin. Päivisin liikuttiin käsi kädessä rakastuneina suukotellen eikä huomattu eikä välitetty katseista. Nautitaan toisistamme , Kyllä viiskymppisiä viehättäviä naisia on pilvin pimein. Kokemusta ei ole henkkohtaisesti. Pitäskö alkaa kiinnostumaan ikäisistäni naisista,siis vanhoista akoista. Kuuskymppinen ukko haluaa ikäistänsä seuraa. SE on parasta silloin! Nuoret miehet suorastaan jumaloivat meitä kypsiä,kokeneita,nuorekkaita,muodokkaita naisia!

Nuorta seuraa on tarjolla tälläiselle kypsälle vuotiaalle pilvin pimein!! Valitsee vaan aina mielialaan sopivan ja se on siinä! Ne joilla ei ole kokemusta voivat aivan hyvin olla kommentoimatta mitään asiaan josta eivät mitään tiedä.

Menehän taape kotias fantasioimaan isin ja ätin sänkyyn päivä fantasioitas! Marika 44v , Marika miettii sitä jos haluaa. Olen saanut valtavasti ihailua itseäni kymmenen vuotta nuoremmilta miehiltä, vaikka olen jo nelikymppinen, rouva ja monen lapsen äiti.

Eräskin alta kolmikymppinen "poika" sanoi minulle, että hän haluaa minua niin paljon, että nuoret misut eivät tunnu sen halun rinnalla miltään. Minussa on kuulemma itsevarmuutta ja seksikkyyttä, ja olen siten paljon kauniimpi kuin nuoret naiset. Täytyy myöntää, että tällaiset sanat mairittelevat. En siis ihmettele yhtään, jos elämässään pettynyt nelikymppinen sortuu itseään reilusti nuoremman halutun miehen ihailuun ja haksahtaa nuoreen mieheen.

Hyvännäköinen nelikymppinen ,

0 thoughts on “Vanhempi nainen etsii nuorta miestä kypsää seuraa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *