Tallinna seksi se on suihinotto

tallinna seksi se on suihinotto

UUS neiu Katja 25a pikkemat kasvu cm 65kg ootab endale kulla mehi. Beautiful girl wait in privt place. I think we spend goodtime,only you and me. I wait you in the center of city. Todella pitkä tyttö on kyllä. Osaa puhua todella hyvin englantia, viron ja venäjän lisäksi. Runko on todella hyvä, hoikka, rinnat b kokoa. Suihinotto on todella huippuluokkaa. Nussia saat kaikissa asennoissa niin kuin tahdot.

On kyllä tämän rahan arvoista. Tosta hinnasta voi kyllä tinkiä jos haluaa. Nussia voi kaikissa asennoissa. Ootan vaid sind, minu tiigrike! Rinnat isohkot B - kupit tai C, tummat hiukset. Tekee suihinottoa, panoa, myös anaaliseksiä HUOM!

Aidot kuvat löytyy tuolta: Originally Posted by Jake Thread Tools Show Printable Version. BB code is On. All times are GMT. Ai niin, täällä kun yrität iskeä jonkun hehkeän niin ei ole toivookaan, mutta siellä nainenkin kunnioittaa miestä ja antaa edes mahdollisuuden jutella kun taas täällä hehkeät naiset on yleensä mokkien perään!!!!!

Jos vaimo ei pysy "kuosissa" isäntä maksaa kauneusleikkauksen tai vaihtaa nuorempaan. Vaimolla on statussymboli samalla tavalla kuin auto.

Niin, ja tämä ei ole "suomi-lutkan" katkeraa tilitystä. Näin ovat kertoneet eestin tytöt. Niitäkin on, mutta vähemmistö. Tai voithan aina lähettää Carmen Kassille kuvan lompakostasi ja huomaat nopeasti, miten vähän häntä kiinnostaa. Tässä on totuus Kaikki naiset hakevat elättäjää, useimmat eivät sitä vain tunnusta. Minulla on talous niin hyvin, oma kämppä ja mökki. Matkustan paljon ja vietän vapaa-aikaani juuri niiden ihmisten kanssa joiden kanssa haluankin.

Miksi ihmeessä pitäisi mies saada "elättämään" minua ja määräilemään tähän, hyi hitto, ajatuskin puistattaa! Ehkä osuutta on silläkin, että lapsia en halua myöskään. Omat kuviot ovat parhaat kuviot! Stalin piti huolta, ettei alkuperäisiä asukkaita jäänyt Viroon, Latviaan eikä Liettuaan. Tai vaikka jos vietät aikaasi itseksesi, niin oletko tehnyt omaisuutesi itse? Sun historian tietämys on suoraan IKL: Ihan tosi, olet vapaan maailman toivo.

Älä koskaan uskostasi luovu Ihan tulee tippa linssiin vanhalle SS- miähelle. Eikö ihan tavallinen nainen kelpaa tavalliselle miehelle? Mikä yliihminen luulet olevasi, että sulla pitää olla joku viimoisen päälle viritetty emäntä? Oletko muuten käynyt muualla Virossa kuin Tallinassa?

Siinäkin maassa löytyy ja on ihan tavallisia ihmisiä. Talinna ei nyt anna muuta kuvaa itsestään kuin sen mitä sinä näet kullillasi. Metkaa, että suomalaisia naisia huoritellaan, mutta sitä pimppaa sanojesi mukaan irtoo Tallinassa ihan helposti.

Siinä taas oikein kunnon sovinistisian ja erittäin tyhmän miehen kommentointia!! Miten muuten ilkesitkin avautua täällä!! Lähetäpä vaimo ostoksille tai kauneushoitolaan, ja lähde itse oluselle tuohon pubiin. Pubin toisen puolen ei kaudulle ovesta tulet takapihalle, jossa onkin sitten sellainen baari, jossa on privaattia, saunaa ja ihan "perushoitoa" tarjolla Sitten palaat irkkupubiin odottelemaan vaimukkaa posket helottaen: Kyllä on pitänyt isossa jaossa paljosta vaille jäädä jos mokomastakin pitää rahaksi ruveta.

Kaikenlaista sitä saa täältäkin lukea. Annetaan ukkomiehille ohjeita, mistä maksulliset naiset löytää. Onko joillekin miehille seksi ainoa tärkeä asia maailmassa ja mistään muusta ei osata edes puhua. Yläpää ei ajattele mitä alapää tekee.

Eivät ymmärrä edes hävetä ja kasvattavat lapsensakin samanlaisiksi. Lisäksi tuodaan taudit tullessaan.

Nainen on tälläiselle vain esine ja käyttökalu. Onneksi kaikki miehet eivät ole tuollaisia sikoja. Kyllä siinä tanakat, määräilevät ja tyylittömät suomi-naiset jäävät toiseksi!!! Tallinnan tytöt tykkäävät kuulemma suomalaisista asiakkaista,ei kestä kauan ja ei tule paikat kipeeksi. Kun vielä olisivat selvempiä ja siistimpiä niin olisi helpointa rahaa. Virossa ja Thaimaassa seksilomilla käyvät miehethän ovat kaljamahaisia, rumia, juntteja ja juoppoja, jotka eivät kotimaista naista saa.

Miksi teitä siis pelottaa tautien leviäminen? Taas tänne ilmestyy näitä naisia, jotka ovat heittäneet läppää thaimaalaisten naisten ja baarityttöjen kanssa. D Ihan varmasti joo Luotettava matkanvetäjä kertoi viimeksi kolmenkymmenen ukon seikkailuista.

Yks ei koskaan nähnyt naista alasti kun sammui jo alkumatkasta ja kannettiin sänkyyn. Eräs toinen mies sit otti maksullisen naisen ja kun oli pesuhuoneessa niin tuli joku, joka tyhjensi kerralla kukkaron.

Siinä meni samalla kello sekä kännykkä. Muutama känniläinen totesi, että Tamara oli huonessa, mutt ei muista sen kummemmin oliko mitään saanut. Viina se vie voiton. Ei niillä naisilla tarvi paljon sormia sotkea kun äijä nukkuu ja rahat otettuaan katoavat lisää pyydystämään suomalaisia kännikaloja, eminnäkseen ukkomiehiä.

Vain aniharva siis muistaa mitään Näitä tapauksia on niin paljon, että ei riittäis sivut No työpaikan reissulla tallinnaan aihetta titenkin käsiteltiin. Juttuja kuunneltiin ja naureskeltiin. Mukana oli noin 50 eri ikäistä ukkoo. Tallinassa sitten kierreltiin ja pitihän sellasta paikkaa kattomassa käydä. Sitten kun tultiin tarjoomaan poistuttiin takavasemmalle.

Koko porukasta varmuudella vain yksi kävi talossa hoidossa. Jos joku muu käväisi se ei siitä kehuskellut.

Eli kokemusten mukaan aika harva kuitenkin hoidoissa käy. Jonkin asteen matkahumallassa oltiin kaikki. Leena nousi päältäni spermaa jälleen valuen ja kömpi toisella sivulla olevan miehen päälle. Isorintainen virolaisnainen tuli päälleni ja oli valmiiksi spermainen pillustaan ja reisistään. Aika alkoi ja nainen nytkytti päälläni jo vähän väsyneen oloisena ja hikisenä.

Nainen tuli makaamaan päälleni ja liikutti vain lantiotaan. Mahojemme välissä tuntui liukkaalta. Tunsin kuinka spermat ja muut eritteet liukastivat vartalomme, hänen häpykarvansa olivat turpean limaiset. Olin kuitenkin lauennut äsken, enkä ihan heti laukeaisi uudelleen ja pystyin samalla seurata vaimoni touhuja vieressä. Leenan ratsastus kiihtyi kiihtymistään ja hän voihki jo kovaan ääneen ja läiske kuului kun Leena pani parastaan.

Samalla Kadri julisti voittajan, se oli vaimoni Leena. Miehistä jäi vielä yksi laukeamatta, toisella puolella oleva Margus.

Sitten tuli pelin voittajien palkitseminen. Kadri sytytti valot huoneeseen ja ilmoitti, että Leena oli naisista taitavin kolmella bingolla. Margus taas kestävin, koska ei lauennut. Niinpä Leenan tehtäväksi tuli hoidella Margus laukeamaan kaikkien keskellä valaistus päällä.

Katselin muita ja kaikki olivat jossain määrin eritteissä ja sperman tahrimia, lakanoissa näkyi märkiä laikkuja. Vaimoni Leenan häpykarvat olivat niin tahmaiset kuin kuvittelinkin.

Sitten Kadri komensi Marguksen petiin selälleen. Margus oli hieman nuorempi, ehkä noin 30 kieppeissä, harmittavan kestävän ja urheilullisen näköinen mies. Keräännyimme viereen katsomaan, Margus makasi kalu puolikovana selällään ja Leena meni kontalleen hänen päälleen. Jollain tapaa sekä kiihotti että harmitti nähdä vaimoni toisen miehen kanssa petipuuhissa. Vaimoni kääntyi asentoon ja tarjoili herkkupimpsansa suoraan Marguksen nuoltavaksi.

Leena nuoli hitaasti kielellään Marguksen kullin vartta, joka alkoi jäykistyä enemmän ja enemmän. Olin ihan vieressä muiden tavoin ja seurasin touhua. Eräs virolaismies runkkaili hissukseen kulliaan ja katseli kun vaimoni pillu oli avoinna Marguksen kielen ulottuvilla. Lopulta vaimoni imaisi Marguksen kullin suuhunsa ja aloitti määrätietoisen suihinoton. Näin miten vaimoni nautti kun hänen pilluaan nuoltiin niin taitavasti mitä Margus teki.

Välillä hän työnsi kielensä vaimoni peppureikään, jolloin hän aina inahti. Hetken imemisen jälkeen vaimoni asettui kullin päälle ja upotti sen pikku hiljaa pilluunsa, vaimoni ei edes huomannut minua vaikka olin aivan hänen vieressä. Vieressä olevat naiset ja etenkin miehet taputtivat ja kannustivat heitä. Näin vaimoni silmistä, että hän oli aivan toisessa maailmassa, kuin ekstaasissa, ja aloitti hitailla lantionliikkeillä edestakaisin. Seurasin takaapäin vaimoni liikehdintää, ja näin miten joka työnnöllä kulli upposi syvemmälle vaimoni turpeaan pilluun.

Vaimoni voihki ja hieroi nännejään silmät lähes kiinni. Liikkeet alkoivat nopeutua ja pian vaimoni tikitti todella nopeaan tahtiin reidet läiskyen Marguksen reisiä vasten. Tahtia kesti jonkin aikaa, kunnes vaimoni painautui Marguksen rintakehää vasten ja he alkoivat suudella kiimaisesti.

Seurasin läheltä, miten vaimoni nosti lantionsa hitaasti aina niin ylös, että kulli tuli melkein pois, kunnes vaimoni kuuman kostea luola jälleen laskeutui tuon ison kullin sisäänsä ahmaisten. Jälleen vaimoni nousi istumaan ja aloitti lantiokeinunnan nopeutuvalla tahdilla, pian Margus alkoi huohottaa yhä kovemmin ja äänekkäämmin. Marguksen lantio alkoi tehdä myös liikkeitä ja molemmat voihkivat nyt siihen tahtiin että kohta jompikumpi laukeaa.

Lopulta Margus työnteli voimakkaita työntöjä aivan vaimoni pohjaan asti, kunnes liikkeet hidastuivat ja harventuivat. Vaimoni lysähti Marguksen päälle ja oli hetken paikallaan, kunnes huomasin vaaleanharmaata nestettä valuvan vaimoni pillusta Marguksen kalun vartta pitkin. Vaimoni nousi ylös ja pitkä vaalea liemi valui runsaana hänen pillustaan lakanoille. Vaimoni otti vielä Marguksen kalun suuhunsa ja nuoli sen puhtaaksi. Kadri hymähti ja sanoi että sitten siirrytään seuraavaan vaiheeseen.

Nyt pariskunnat saisivat hetken aikaa hyväillä toisiaan sängyillä ja käyttää suutaan apuvälineenä. Menimme vaimoni kanssa sänkyyn ja sanoin että voin aloittaa ensin. Vaimoni meni selälleen haarat levälleen ja asetin pääni hänen jalkoväliin. Aromit tulvahtivat voimakkaasti ja monenlaista tahraa oli hänen ihossaan. Pillusta valui spermanoro ja raotin häpyhuulia edelleen, vaimoni pyysi minua nuolemaan hänet puhtaaksi. Tein työtä käskettyä ja nuolin hänen vaossaan olevaa spermaa, se maistui oudolta, mutta olin sanomattoman kiihottunut tilanteesta ja työnsin kieleni syvälle pillun sisään.

Sitten vaimoni otti hetkeksi aikaa kaluni käsittelyynsä ja imi sitä sisään ja ulos suuhunsa. Muut puuhastelivat samoja asioita ja katselivat toisten touhuja samalla.

Jonkin ajan kuluttua Kadri sanoi että siirrytään eteenpäin. Olimme ensi kertaa tämän ryhmän joukossa, joten olimme ns erikoisvieraina. Niinpä Kadri päätti että annetaan vieraille loppuhuipennukseksi ryhmäsessio, jossa kaikki ovat mukana. Minun piti mennä selälleni ja kaikki naiset tulivat nuolemaan minua, jokainen imi vuorollaan kaluani ja suuteli minua.

Sitten vaimoni asettui päälleni ja upotti kaluni pilluunsa. Samassa kaikki miehet kerääntyivät ympärillemme ja tarjoilivat seisokissa oleviaan kalujaan vaimoni suuhun.

Vaimoni imi kaluja vuorotellen ja teki samalla lantionliikkeitään päälläni. Vaimoni pillu souti päälläni ja samalla katselin kun miesten kalut olivat vierekkäin jonottamassa hänen suuhunsa. Lopulta miehet alkoivat runkata kalujaan vallattomasti ja vaimoni nytkytti päälläni lantiolla kiemurrellen.

Sitten kolme miehistä alkoi ruiskutella spermojaan vaimoni kasvoille, rinnoille, hiuksiin ja osa lensi minunkin mahalleni. Vaimoni rintamus valui näiden miesten spermoja, hän levitti valuvaa spermaa mahastaan minun mahalleni ja lopulta vielä yksi miehistä ruiskautti siemenensä suoraan vaimoni auki olevaan suuhun.

Vaimoni ei niellyt valtavaa spermamäärää, vaan oli posket pullollaan. Hän kumartui suulleni ja valutti hieman vahvan valkoista spermaa suupieliini. Sitten vaimoni nousi hetkeksi päältäni pois ja asettui suullaan lähemmäs kaluani.

Hän pullautti kaikki suussa olevat spermat kaluni päälle ja otti sen saman tien suuhunsa. Spermaa valui karvoilleni, persevakooni, kiveksilleni, joka paikkaan alapäähän. Kullini oli vahvan syljen ja sperman peitossa, kunnes vaimoni asettui uudelleen päälleni, upottaen spermaisen kaluni takaisin pillun sisään.

Tunsin kuinka vieraan miehen sperma lillui vaimoni pillussa ja valui joka työnnöllä. Enää ei tarvinnut odotella, vaan laukesin täristen vaimoni ihanaan pilluun. Tämän jälkeen vaimoni nosti vain hieman lantiotaan ja kaluni pulpahti pois.

Suutelimme hetken vaimoni minun päällä maaten. Pian tunsin kuinka joku miehistä tuli taakse, ja alkoi vielä työntymään vaimoni sisään. Tunsin miehen jalat jalkojani vasten ja tunsin miten kivespussit hipoivat omiani. Vaimoni alkoi hytkymään päälläni miehen työntöjen tahdittamana. Suutelimme ja samalla vaimoni ynisi ja voihki.

Tunsin litistyväni alimmaiseksi, kun mies suunnilleen makasi vaimoni päällä, jyystäen viimeisiä mehujaan. Tunsin miten mies siirtyi ylemmäksi ja joku hipelöi kaluani. Tummatukkaisen naisen hiukset näkyivät miehen takaa, ja hän viritteli kaluani kovemmaksi. Nainen pyysi miestä hieman hengähtämään ja yritti samalla saada kaluani sopimaan samaan reikään. Vaimoni sanoi hiljaa että ei se sovi. Mutta yhtäkkiä kaluni pää muljahtikin sisään. Tunsin aluksi puristavaa tunnetta ja toisen kalun ihan omassani kiinni.

Mies työnsi varovasti omaansa sisäänpäin, jolloin omanikin luisui perässä. Yritin vain pitää oman kalun pohjassa, lantiotani ylöspäin pitäen. Vaimoni voihkaisi kipeästi ja irvisti hieman. Mies alkoi työntelemään kaluaan pikkuhiljaa, ja omani pysyi suunnilleen paikallaan. Yllätyin miten nopeasti vaimoni pillu venyi, enkä tuntenut enää puristavaa tunnetta ja vaimonikin ilme muuttui nautinnollisemmaksi.

Vaimoni voihki suoraa huutoa ja mies tykitti nopealla tahdilla vaimoani, kunnes lopulta työnsi pari pitkää työntöä. Tunsin saman tien miten kuuma sperma suihkusi miehen kalusta vaimoni pillun perukoille ja valui pikkuhiljaa kalujemme välistä pois. En enää itse lauennut, vaikka olisin halunnutkin. Mies vetäytyi pois ja oma kullini jäi vaimoni sisään spermojen kyllästämänä.

En tuntenut aluksi pillun seinämiä kunnolla, niin paljon se venyi äskeisessä touhussa. Sitten vaimoni nousi päälleni asentoon ja otti jo puoliksi lerpahtaneen kaluni suuhunsa. Nyt näin miten ammollaan vaimoni pillun aukko olikaan, pillun pohjaan näki omin silmin auki olevasta raosta, spermaa oli vielä sisälläkin jonkin verran. Nuolin vaimoni pillua ja hän leikki kielellä kalun varttani pitkin kiusoitellen.

Itselleni seksi maistuu myös, olenhan mies parhaassa iässä, 37v. Oli toukokuu ja vaimoni oli saanut virolaiselta ystävältään Kadrilta kutsun privaattibileisiin Tallinnaan.

Bileiden teemana oli parinvaihto. Meillä piti olla myös mukana lääkärintodistus taudittomuudesta. Emme olleet aikaisemmin kokeilleet mitään tällaista isolla porukalla tapahtuvaa. Pari kertaa aiemmin ollaan toki harrastettu tuttavapariskunnan kanssa seksiä samassa makuuhuoneessa, kuitenkin vain oman partnerin kanssa toistemme touhuja katsellen.

Nyt tiedossa oli kuitenkin todelliset orgiat joihin osallistui 6 miestä ja 6 naista. Porukka oli väliltä ja virolaisia kaikki paitsi me. Matkustimme laivalla Tallinnaan ja Leena puki ylleen haarakiilattomat sukkahousut, tiukan lyhyen hameen sekä anteliaan topin.

Tapaaminen alkoi isolla rantahuvilalla drinkkitarjoilulla ja vapaalla jutustelulla, en tosin ymmärtänyt ihan kaikkea mitä virolaiset puhuivat, vaikka vähän viroa osaankin. Jonkin aikaa ihmiset tutustuivat toisiinsa jutellen ja drinkkejä siemaillen. Vähän ajan kuluttua valaistusta hämärrettiin ja isossa oleskeluhuoneessa alkoi soida hitaita tanssikappaleita.

Illan emäntänä toimiva Kadri jakoi erivärisiä rannenauhoja. Sain vihreän nauhan ja Leena sinisen. Tarkoitus oli siis tanssia samanvärisen nauhan omistajan kanssa jonkin aikaa hitaita.

Hakeuduin samanvärisen nauhan omaavan vaaleakutrisen neidon seuraan, jolla oli upeat rinnat. Leena löysi tanssiseurakseen tummatukkaisen virolaismiehen, ja pian kaikilla oli tanssipari. Virolaisneito tuoksui hyvälle ja olimme aika lähekkäin tanssiessa, kuitenkin vielä korrektin neutraalisti. Katselin samalla kuinka virolaismies piti toista kättään Leenan takamuksen kohdalla hivellen.

Pian kaikkien piti vaihtaa nauhoja vierustoverin kanssa, ja tätä jatkettiin niin kauan että kaikki olivat tanssineet kerran toistensa kanssa. Leena tanssi intiimisti miesten kanssa, välillä kadotin hänet kun keskityin tanssikaverini muotoihin.

Lopuksi kaikki tanssivat vielä oman vaimonsa kanssa, ja tunnelma alkoi siten latautua yhä eroottisemmaksi. Kaikki olivat jonkinasteisessa kiimassa, kun pääsivät vaimoaan tanssittamaan. Leena suuteli minua kiihkeästi ja tunsin miten hän janosi jo seksiä. Laitoin käteni hameen alle ja tunnustelin kuinka märkä Leena jo oli, hänellä ei ollut alushousuja lainkaan, ja sukkahousujen iso aukko antoi mahdollisuuden hipelöidä vapaasti.

Leena kuiskasi kuinka eräs virolaismies oli jo edellisessä tanssissa hieman sormeillut häntä pillusta ja oli siksi niin kostea. Lopulta tanssi päättyi ja Kadri ohjasi kaikki isoon huoneeseen, jossa oli 6 sänkyä ympyrän muodossa. Makuuhuoneessa oli lähes pilkkopimeää, ikkunoissa oli pimennysverhot ja oli jo iltahämärä muutenkin. Sen verran näin sisään mentäessä että huoneessa oli 6 sänkyä ympyrän muodossa.

Sitten ovi meni kiinni ja Kadri ohjasi jokaisen miehen omalle sängylle. Hän kertoi että pelin nimi on bingo. Miesten tehtävä oli maata sängyllä. Naisten tehtävä oli vaihtaa kiertävällä järjestyksellä sänkyä 5: Kolme bingoa kerännyt nainen olisi voittaja. Miehistä taas voittaja olisi se, joka laukeaisi viimeisenä. Makasin sängyllä kun Kadri kertasi vielä pelin kulkua, kondomeja ei käytetty pelin luonteen vuoksi. Viimein joku naisista tuli päälleni ja Kadri ilmoitti että aika alkaa nyt.

Minulla ei vielä alussa seisonut kunnolla ja nainen hipelöi kulliani juhlakuntoon. Kului jonkin aikaa kunnes nainen sai survottua kullini sisäänsä ja aloitti ratsastamisen.

Yritin olla nauttimatta, etten olisi ensimmäisten joukossa. Oli kuitenkin varsin ekstaasimainen olo kun ei tiennyt yhtään kuka oli päälläni, Leena se ei ollut, ja ainahan se vieras tuntuu nautittavalta.

Huone täyttyi jo voihkinnasta ja huokailusta. Sitten Kadri sanoi että 5 minuuttia täys, sitten piti olla paikallaan hetken aikaa kunnes Kadri antoi luvan vaihtaa paikkaa. Nainen nousi päältäni siirtyen seuraavalle pedille. Näin sen verran että tumma hahmo pitkine hiuksineen tuli päälleni ja upotti kullini pilluunsa. Pillu oli jo valmiiksi kostea edellisestä ja alkoi tuntua huumaavan hyvältä, nainen oli todella taitava päälläni.

Vierestä kuului massahduksia ja voihkintaa, huoneessa tuoksui kiima. Nautin ja samalla toivoin että aika tulisi täyteen, että pääsisi vähän hengähtämään. Lopulta aika tuli täyteen ja pienen hetken jälkeen nainen nousi hitaasti päältäni. Seuraava tuli pian päälleni, kunnes Kadri sanoi jälleen että aika alkaa nyt. Paikkojen vaihto tapahtui melko nopeasti, eikä kauaa ehtinyt hengähtää.

Tämän naisen pillu oli vähän väljempi mutta sitäkin märempi. Joku oli siis lauennut. Hetken päästä pareja vaihdettiin jälleen. Heleä-ääninen virolaisnainen tuli päälleni ja viereiseen petiin tuli Leena, sen verran silmä oli jo tottunut pimeään. Hän imaisi suullaan pari kertaa ja istui sitten päälleni kun kello alkoi käymään. Hän ratsasti rytmikkäästi päälläni ja voihki jotenkin heleästi.

Vierestä kuului myös Leenan voihkinta ja litinä. Näin sumeasti miten Leena ratsasti viereisellä pedillä miehen päällä. Olin jo lähellä laukeamista, mutta sain pidäteltyä. Juuri kriittisellä hetkellä Kadrin kello pelasti tilanteen ja nainen lopetti liikkeensä.

Seurasin kuinka Leenakin lopetti jo ratsastamisensa. Mies laukesi vaimoni pilluun, vaikka he olivat jo tovin paikallaan, oli ilmeisesti ollut niin hilkulla.

Sitten Kadri antoi luvan jälleen paikanvaihtoon. Samassa tunsin kuinka edelliset spermat tippuivat reisilleni ja mahalleni. Hän hinkkautui pillullaan mahaani pitkin ylöspäin kohti kasvojani ja istuutui pillullaan suoraan suuni päälle. Leenan pillu oli aivan valuvan vahvassa spermassa ja sitä valui suuhun ja nenäänikin.

Tunsin vaimoni liisterimäiset ja runsaat häpykarvat suussani. Minuutin jo mentyä hän upotti kullini pillunsa uumeniin, sieltä pursusi lisää liisterimäisen paksua spermaa.

Vaimoni pillu oli venynyt ihanan luolamaiseksi ja oli älyttömän liukas, voihkinta ja litinä täytti huoneen ja en voinut enää pidätellä vaan laukesin vaimoni sisään ison määrän spermaa sykkien. Sitten pienen odottelun jälkeen taas vaihtokaupat. Leena nousi päältäni spermaa jälleen valuen ja kömpi toisella sivulla olevan miehen päälle.

Isorintainen virolaisnainen tuli päälleni ja oli valmiiksi spermainen pillustaan ja reisistään. Aika alkoi ja nainen nytkytti päälläni jo vähän väsyneen oloisena ja hikisenä. Nainen tuli makaamaan päälleni ja liikutti vain lantiotaan.

Mahojemme välissä tuntui liukkaalta. Tunsin kuinka spermat ja muut eritteet liukastivat vartalomme, hänen häpykarvansa olivat turpean limaiset. Olin kuitenkin lauennut äsken, enkä ihan heti laukeaisi uudelleen ja pystyin samalla seurata vaimoni touhuja vieressä. Leenan ratsastus kiihtyi kiihtymistään ja hän voihki jo kovaan ääneen ja läiske kuului kun Leena pani parastaan.

Samalla Kadri julisti voittajan, se oli vaimoni Leena. Miehistä jäi vielä yksi laukeamatta, toisella puolella oleva Margus. Sitten tuli pelin voittajien palkitseminen. Kadri sytytti valot huoneeseen ja ilmoitti, että Leena oli naisista taitavin kolmella bingolla. Margus taas kestävin, koska ei lauennut. Niinpä Leenan tehtäväksi tuli hoidella Margus laukeamaan kaikkien keskellä valaistus päällä. Katselin muita ja kaikki olivat jossain määrin eritteissä ja sperman tahrimia, lakanoissa näkyi märkiä laikkuja.

Vaimoni Leenan häpykarvat olivat niin tahmaiset kuin kuvittelinkin. Sitten Kadri komensi Marguksen petiin selälleen. Margus oli hieman nuorempi, ehkä noin 30 kieppeissä, harmittavan kestävän ja urheilullisen näköinen mies. Keräännyimme viereen katsomaan, Margus makasi kalu puolikovana selällään ja Leena meni kontalleen hänen päälleen. Jollain tapaa sekä kiihotti että harmitti nähdä vaimoni toisen miehen kanssa petipuuhissa. Vaimoni kääntyi asentoon ja tarjoili herkkupimpsansa suoraan Marguksen nuoltavaksi.

Leena nuoli hitaasti kielellään Marguksen kullin vartta, joka alkoi jäykistyä enemmän ja enemmän. Olin ihan vieressä muiden tavoin ja seurasin touhua. Eräs virolaismies runkkaili hissukseen kulliaan ja katseli kun vaimoni pillu oli avoinna Marguksen kielen ulottuvilla.

Lopulta vaimoni imaisi Marguksen kullin suuhunsa ja aloitti määrätietoisen suihinoton. Näin miten vaimoni nautti kun hänen pilluaan nuoltiin niin taitavasti mitä Margus teki. Välillä hän työnsi kielensä vaimoni peppureikään, jolloin hän aina inahti. Hetken imemisen jälkeen vaimoni asettui kullin päälle ja upotti sen pikku hiljaa pilluunsa, vaimoni ei edes huomannut minua vaikka olin aivan hänen vieressä.

Vieressä olevat naiset ja etenkin miehet taputtivat ja kannustivat heitä. Näin vaimoni silmistä, että hän oli aivan toisessa maailmassa, kuin ekstaasissa, ja aloitti hitailla lantionliikkeillä edestakaisin.

Seurasin takaapäin vaimoni liikehdintää, ja näin miten joka työnnöllä kulli upposi syvemmälle vaimoni turpeaan pilluun.

Vaimoni voihki ja hieroi nännejään silmät lähes kiinni. Liikkeet alkoivat nopeutua ja pian vaimoni tikitti todella nopeaan tahtiin reidet läiskyen Marguksen reisiä vasten. Tahtia kesti jonkin aikaa, kunnes vaimoni painautui Marguksen rintakehää vasten ja he alkoivat suudella kiimaisesti.

Seurasin läheltä, miten vaimoni nosti lantionsa hitaasti aina niin ylös, että kulli tuli melkein pois, kunnes vaimoni kuuman kostea luola jälleen laskeutui tuon ison kullin sisäänsä ahmaisten. Jälleen vaimoni nousi istumaan ja aloitti lantiokeinunnan nopeutuvalla tahdilla, pian Margus alkoi huohottaa yhä kovemmin ja äänekkäämmin.

Marguksen lantio alkoi tehdä myös liikkeitä ja molemmat voihkivat nyt siihen tahtiin että kohta jompikumpi laukeaa. Lopulta Margus työnteli voimakkaita työntöjä aivan vaimoni pohjaan asti, kunnes liikkeet hidastuivat ja harventuivat. Vaimoni lysähti Marguksen päälle ja oli hetken paikallaan, kunnes huomasin vaaleanharmaata nestettä valuvan vaimoni pillusta Marguksen kalun vartta pitkin.

Vaimoni nousi ylös ja pitkä vaalea liemi valui runsaana hänen pillustaan lakanoille. Vaimoni otti vielä Marguksen kalun suuhunsa ja nuoli sen puhtaaksi. Kadri hymähti ja sanoi että sitten siirrytään seuraavaan vaiheeseen. Nyt pariskunnat saisivat hetken aikaa hyväillä toisiaan sängyillä ja käyttää suutaan apuvälineenä. Menimme vaimoni kanssa sänkyyn ja sanoin että voin aloittaa ensin. Vaimoni meni selälleen haarat levälleen ja asetin pääni hänen jalkoväliin. Aromit tulvahtivat voimakkaasti ja monenlaista tahraa oli hänen ihossaan.

Pillusta valui spermanoro ja raotin häpyhuulia edelleen, vaimoni pyysi minua nuolemaan hänet puhtaaksi. Tein työtä käskettyä ja nuolin hänen vaossaan olevaa spermaa, se maistui oudolta, mutta olin sanomattoman kiihottunut tilanteesta ja työnsin kieleni syvälle pillun sisään. Sitten vaimoni otti hetkeksi aikaa kaluni käsittelyynsä ja imi sitä sisään ja ulos suuhunsa.

Muut puuhastelivat samoja asioita ja katselivat toisten touhuja samalla. Jonkin ajan kuluttua Kadri sanoi että siirrytään eteenpäin. Olimme ensi kertaa tämän ryhmän joukossa, joten olimme ns erikoisvieraina. Niinpä Kadri päätti että annetaan vieraille loppuhuipennukseksi ryhmäsessio, jossa kaikki ovat mukana. Minun piti mennä selälleni ja kaikki naiset tulivat nuolemaan minua, jokainen imi vuorollaan kaluani ja suuteli minua.

Sitten vaimoni asettui päälleni ja upotti kaluni pilluunsa. Samassa kaikki miehet kerääntyivät ympärillemme ja tarjoilivat seisokissa oleviaan kalujaan vaimoni suuhun. Vaimoni imi kaluja vuorotellen ja teki samalla lantionliikkeitään päälläni. Vaimoni pillu souti päälläni ja samalla katselin kun miesten kalut olivat vierekkäin jonottamassa hänen suuhunsa. Lopulta miehet alkoivat runkata kalujaan vallattomasti ja vaimoni nytkytti päälläni lantiolla kiemurrellen. Sitten kolme miehistä alkoi ruiskutella spermojaan vaimoni kasvoille, rinnoille, hiuksiin ja osa lensi minunkin mahalleni.

Vaimoni rintamus valui näiden miesten spermoja, hän levitti valuvaa spermaa mahastaan minun mahalleni ja lopulta vielä yksi miehistä ruiskautti siemenensä suoraan vaimoni auki olevaan suuhun. Vaimoni ei niellyt valtavaa spermamäärää, vaan oli posket pullollaan.

Hän kumartui suulleni ja valutti hieman vahvan valkoista spermaa suupieliini. Sitten vaimoni nousi hetkeksi päältäni pois ja asettui suullaan lähemmäs kaluani. Hän pullautti kaikki suussa olevat spermat kaluni päälle ja otti sen saman tien suuhunsa. Spermaa valui karvoilleni, persevakooni, kiveksilleni, joka paikkaan alapäähän. Kullini oli vahvan syljen ja sperman peitossa, kunnes vaimoni asettui uudelleen päälleni, upottaen spermaisen kaluni takaisin pillun sisään.

Tunsin kuinka vieraan miehen sperma lillui vaimoni pillussa ja valui joka työnnöllä. Enää ei tarvinnut odotella, vaan laukesin täristen vaimoni ihanaan pilluun. Tämän jälkeen vaimoni nosti vain hieman lantiotaan ja kaluni pulpahti pois. Suutelimme hetken vaimoni minun päällä maaten.

Send us email and ask for help if needed: Olethan lukenut foorumin säännöt, netiketin ja moderaattoreiden ilmoitukset jotta viestintä foorumilla olisi mahdollisimman sujuvaa.

Osoite Amburi 11 sijaitsee Koplissa. Oven tuli avaamaan yllättävän mukavaa nuori nainen. Huoneisto oli kyllä aikamoinen läävä Kysyi 25 eur puolesta tunnista vastaan.

Aloitti jonkinlaisella hieronnalla, sitten jatkoi BJ: Seksi oli myös suht hyvä, mutta tyttö ei oikein tykännyt ratsastaa Kaikki asennot käytiin läpi. Puhtaan pyyhkeen antoi ja yleisvaikutelma tytöstä oli hyvä. Asenne oli positiivinen, tyttö oli itse mukava, mutta vatsa oli vähän edessä. Täytyy nyt sanoa vierailtuani Tallinnassa, että olen erittäin tyytyväinen siellä tapahtuneeseen kokemukseeni, jonka koin maailman mukavimman ja lumoavimman neidin kanssa.

En voi enää kuin muistella hänen tuoksuaan, sileää ihoaan ja kauniita mustia hiuksiaan, jotka juuri ylettyi puoleen selkään Kauniin tummat silmät joita olisi voinut tuijottaa loppu elämän ja ne vartalon muodot Kauniisti ruskettunut vartalo mukavan kokoisilla silikoni rinnoilla ja täydellinen peppu, joista muodostoi täydellisen muotoinen vartalo.

Minä voisin kyllä sen maksaa uudestaan. Mitä nyt pari kertaa olen Tallinnassa reissannut, niin aika haluttomia ovat monet esim. Joillekin riittää jo se, että sössötät huonoa eestiä niin lyövät luurin kiinni. Ja kaikki ne pelkät kuppikoot ilmoittavat tuntuvat olevan venäläisiä lähinnä.

Sen lisäksi feikkejä on liikkeellä jonkin verran, varsinkin kyseisellä sivustolla ilmoituksen perusteella himohinkkinen Victoria oli aivan kauhea pakastin, ja käännyin kyllä saman tien ovesta ulos. Pitää vaan itse osata sanoa mitä haluaa, ettei homma mene liukuhihnailuksi.

Joku tuolla toisessa threadissa manaili Vera-nimellä ilmoittanutta mimmiä kiirehtimisestä, ja sama pimu on siis kyseessä. Multa ei sentään ole id-korttia kysynyt Samalla sivulla ilmoittanutta Anzelaa kävin myös testaamassa, 50 e oli tunnin mättö.

Kyseessä melkoisen lihava tapaus, mutta jättitissit ja suhteellisen himokas asenne saivat aikaan jättimenestyksen. Plussaa vielä pehmotiikeristä olohuoneessa. Jossain vaiheessa voisi mennä uudestaan paikan päälle, ainakin täällä mainostettu Ksenija olisi hyvä käydä testaamassa.

Myös se Lana kuulostaa hienolta, mutta en jaksa säätää hotellihuoneiden kanssa. Myös Vikin kävin testaamassa jossain kohtaa, kiva ja nätti likka mutta tissit olisivat saaneet olla hiukan isommat. Hinta oli samaa luokkaa kuin kahdella edellisellä, eli 50 e taisi olla tunti. Kaikki kolme puhuivat hyvää englantia. Yleisenä itsestään selvänä vinkkinä: Kannattaa kysellä hintaa jo puhelimessa, vaikka monella sivustolla niitä ilmoitellaankin.

Jos ekan kerran kyselet paikan päällä, lyödään automaattisesti kymppi pari lisää. Ja vaikka hinnat ovatkin Suomea merkittävästi halvempia, on tinkimisen ja vänkäämisen vaikutus sama, eli kannattaa miettiä mistä kohtaa haluaa sen kympin pihistää. Kyllä se vittuuntuneisuus näkyy sihteerissä vaikka kuinka ammattimainen olisi.

Jos joku tietää isotissisiä englanniksi haastavia sihteereitä, niin voi mielellään kertoa tänne tai privaan. Tuli kokeiltua tälläistä tyttöä. Osoite Paekaare 24, hinta 40 euroa. Pyöreämmistä muodoista ja isoista tisseistä pitäville uskaltaisin suositella, tyttö on yleisesti mukavan muodokas, eikä läskiä ole yhteen ruumiinosaan kertynyt. Suihin 4 Pano 4 pillu mukavan kireä Asenne 5 Peseytymismahdollisuus jättää hieman toivomisen varaa, sillä asunnossa on vanha neuvostoliiton aikainen kylpyamme.

Julia samassa asunnossa on myös välillä töissä Zhanna niminen tyttö. Ovella otti vastaan tummaksi hiuksensa värjännyt tyttö. Erittäin ystävällinen ja hyvä asenne. Pesulle annetaan puhdas pyyhe.

Niinpä Leenan tehtäväksi tuli hoidella Margus laukeamaan kaikkien keskellä valaistus päällä. Hän toi suunsa kasvojeni lähelle ja valutti spermat pitkin kasvojani, suutelimme spermaisilla suillamme jonkin tovin. Click here and follow instructions. Sen lisäksi feikkejä on liikkeellä jonkin verran, varsinkin kyseisellä sivustolla ilmoituksen perusteella himohinkkinen Victoria oli aivan kauhea pakastin, ja käännyin kyllä saman tien ovesta ulos. Klicka här och följ instruktionerna. Tää oli minusta hyvä.

0 thoughts on “Tallinna seksi se on suihinotto

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *