Iskuritreffit ison peniksen raja

Saa meinaan aika monta miestä käydä läpi kun peniksen keskipituus on cm ja keskipaksuus ympärysmittana cm eli 3, cm halkaisija, ja noin yhdellä sadasta on 20 senttinen, tarkoittaen yleensä lähes aina cm. Aikamoinen vosu saat olla tai lottovoittaja-ainesta. Aika hassua että kun lukemattomisa tutkimuksissa peniksen keskipituudeksi on mitattu cm niin suunnilleen kaikilla täällä on senttisiä. Siis missä pissii Kaikkien epävarmojen pitää nyt ymmärtää että miehet tai naisina kirjoittavat poika nimeltä Päivit liioittelevat mittoja.

Edelleenkin lähes kaikki penikset ovat pituudeltaan välissä cm, suurin osa noiden keskivaiheilla cm eli niitä tavallisen kokoisia. Yli 20 senttisiä on noin yhdellä sadasta ja 22 sentin ns.

Etkö tiedä että netti ja tietokoneet kasvattavat penistä, siksi ne ovat nettikeskustelijoilla niin isot. Mitä enemmän vietät aikaa netissä sitä isommaksi munat kasvaa, paras peniksenkehitin. Se on vaan harmi että ne kaikkein suurimunaisimmat nörtit ovat koko ajan tietokoneiden ja netin äärellä, eikä heistä ole hyötyä naisille. Missä muuallakaan iso- ja jättimunaiset aikaansa osaisivat kuluttaa kuin tietokoneen luona.

Kun tytöt on hevostalleilla nuoruutensa viettäneet tai netissä big cocks-sivuilla surffanneet liikaa, niin totuus miesten elinten koosta on kyllä vääristynyt melkoisesti. Jokainen nuori nettisukupolven edustajahempukka taitaa kuvitella että vähintään 20 senttiä housista löytyy jokaiselta ja 25 on keskipituus.

Kun sitä ei löydy kotimaasta niin ajatellaan että tummilla tai mustilla on pidempää. Järkytys on melkoinen kun Turkkiin, Marokkoon tai Jamaicalle kullin perässä mennessä huomataan että samankokoisia ne keskimäärin ovat kaikkialla. Paksuus rullassa ok yltää sormet just ja just ympäri! Itseasiassa tosi yllättävän hämäävän paksu loppuseltaan tuo.

Pituuskin on rullassa riittävä jos rulla on "varsi" ja siihen lisätään herkullinen terska niin kelpaa. Se alkaa olla jo kaunis penis. Kuitenkin mielummin lyhyt ja paksu kuin pitkä ja ohut suippo jak 4. Jumalaisen paksu ja pitkä. Ei kuitenkaan "lihakyrpä" joka puoliksi veltto jo isoudessaan tavattu on.. Yksi ei mahtunut sisääni, mutta yrittäisin vielä uudelleen jos tapaisin tämän Suomen matkoillani.

Kirkkoveneen kokoinen vaatii monta soutajaa. Paras olisi ehkä cm. Kovin isojen kanssa on vaikeampaa kun helposti sattuu, suihotto paljon vaikeampaa jne.

Pienemmän kanssa voi vaihtaa asentoja ihan fiiliksen mukaan ja leikkiä ja kokeilla. Mutta kaikkeen tottuu, se mies siinä on tärkein. Käytössä on paksuuden merkitys paljon suurempi kuin pituuden. Pitkän aikaa se on ollut tämä oma Berokka putkilo;- Itsellänikin kuulemma Unelmatorttu. Itselläni on pari lastakin synnytettynä, mutta en kyllä tykkäisi, jos miehellä olisi liian iso.

Olen itse ostanut joskus dildon, jonka halkaisija on noin 4,5 cm ja pituutta on 17 cm. Dildo on niin paksu, että joudun olemaan täysin rentona, tosi kiihottuneena ja rasvattuna, jotta se menee sisääni. Yleensä se ei edes tunnu hyvältä, koska se on aikamoista survomista. Omistan dildoja useampia ja täytyy sanoa, että lempileluni mitat ovat halkaisija 3 cm ja pituus 17 cm. Se on riittävän näpsäkkä, jotta se ei satu, menee sisään hyvin ilman liukastetta omat mehut riittävät ja vaginallakin voi puristella eikä satu.

Pituuden osalta tuo cm on OK, mutta pituus ei ole niin oleellista. Pääasia on, ettei kalu ole liian pitkä, koska jos se hakkaa kohdunsuulle, niin se sattuu.

Vakipanoni mitat ovat ehkä noin 3 cm halk. Se on oikein kelpo peli, sillä se ei satu, sille on ihanaa antaa suuseksiä ja myös pyllyssä se tuntuu hyvältä eikä revi paikkoja verille. Pojat olivat lauenneet samalla kiireellä kuin minäkin, mutta vaikka heillä oli ollut kuvauksen mukaan aivan normaalikokoiset kyrvät, ei kaksi hätäistä rakastelua ollut avartanut Tuijan paikkoja oikeastaan yhtään.

Niinpä upotin kieleni tytön pilluun. Kun vajaan tunnin ja muutaman orgasmin jälkeen päästin Tuijan vapaaksi kieleni vallasta, oli tyttö minun. Kuukauden kuluttua hän muutti luokseni. Työhöni kuuluu paljon matkustamista ympäri Eurooppaa, joten jouduimme olemaan joskus parikin viikkoa erossa toisistamme. Puhelinseksi tuli ensin tutuksi noina aikoina. Sitten aloimme chattailla erään deittipalvelun avulla. Tuija oli 'Hot T' ja minä puolestani 'Herra Kieli'. Kornia kyllä, mutta samalla hauskaa.

Jaoimme paljon erilaisia fantasioitamme ja kyberseksi oli melkein yhtä antoisaa kuin oikea. Kerran chattailimme vahingossa ryhmächatissa kahdenkeskisen sijaan ja olimme jo pitkällä kyberseksin syövereissä kun huomasimme erehdyksemme. Olimme jo ylittäneet paluurajan ja jatkoimme kohti huippua vaikka mukanamme oli kaksi muuta chat kaveria. Tuija tunnusti jälkeenpäin kiihottuneensa suunnattomasti huomatessaan olevansa kolmen miehen yhtäaikainen himojen kohde. Koska olin itsekin saanut melko upean orgasmin otimme tavaksi siitä eteenpäin aina silloin tällöin toistaa tuon erehdyksen.

Tyttöni 20 vuotis synttärit lähestyivät ja mietin lahjaa hänelle. Lopulta keksin ostaa web-kameran ja asensin sen makuuhuoneeseemme. Tein tuon kuitenkin salaa ja kameran sain sijoitettua hienosti näkymättömiin, mutta kuitenkin niin että sänkymme ja tietokoneemme olivat molemmat hyvin kuvassa. Olin kuin kuumilla kivillä odottaessani seuraavaa matkaani päästäkseni testaamaan kameran.

Ja tulihan se matka. Vapisevin sormin käynnistin kannettavan koneeni hotellihuoneessa ja etsiydyin sivuille joille olin ohjannut kameran kuvan. Tuija oli koneen ääressä ihanassa alastomuudessaan aavistamatta minun seuraavan itseään kamerasta. Riisuuduin salamana etten räjähtäisi housuihini ja avasin uuden selaimen chattia varten.

Kultani oli jo odottelemassa minua. Tuija oli ryhmächatti tuulella ja ilomielin suostuin siihen. Laukesin lakanoille melkein heti katsoessani kultani sormien leikkiä pillussa hänen johdattaessaan minut ja kolme muuta miestä huipulle.

Sitten sanoimme hyvät yöt ja olin jo sulkemassa konettani kun katsoessani vielä viimeisen kerran kameran kuvaa havaitsin Tuijan jatkavan chattia. Kiireesti liityin chattiin eri käyttäjätunnuksella ja havaitsin olevani yksi kahdeksasta miehestä joita tyttöni tyydytti puheilla, jotka olivat irstaampia kuin mitkään mitä keskenämme chattailimme. Piilottamastani kamerasta näin kuinka nuo puheet saivat tyttöni sormet kiivaaseen leikkiin. Miehet suorastaan rukoilivat Tuijalta mahdollisuutta tavata hänet livenä ja tuntui että tuo kiihoitti häntä eniten.

Lopulta Tuija kauhukseni valitsi yhden miehistä ja kutsui hänet kotiimme. Kaveri vakuutti omaavansa yli 20 cm: Mustasukkaisena katsoin kuinka muut miehet saivat tyttöni suostuteltua jatkamaan chattia, sillä he halusivat kuulla miten hän saisi kyrpää. Tuija oli ilmeisesti kiusannut näitä ja monia muita miehiä jo pitkään ja nyt vihdoin joku pääsisi aidosti pukille. Raivosta, mustasukkaisuudesta sekä, suureksi häpeäkseni, kiihkosta täristen odotin muiden mukana kuinka nopeasti Tuijan valitsema panokone ennättäisi kotiimme naimaan tyttöäni.

Katsoin kamerasta kuinka Tuija puki päälleen sinisen minimekon, joka korosti hänen vaaleita hiuksiaan ja hivenen tummemman sinisiä silmiään. Jalkoihinsa hän sujautti punaiset korkokengät, jotka saivat cm pitkän hoikan vartalon näyttämään pelkiltä loputtomilta rotusääriltä.

Laukesin uudestaan hotellihuoneeni lakanoille. Rauhoituttani aloin vihdoin tajuta mitä oli tapahtumassa: En todellakaan halunnut kenenkään muun kuin itseni upottavan kyrpää tyttöni pilluun.

Se kuului vain minulle! Mutta millä pystyisin estämään tulevat panojuhlat? Sen lisäksi että en halunnut kertoa piilokamarastani en myöskään pystyisi siihen fyysisesti.

Olin tuhansia kilometrejä kotoa. Sitten oli jo myöhäistä sillä ovikello soi ja kultani meni huoran asussaan avaamaan ovea tulevalle rakastajalleen.

He tulivat kuviin takaisin kun Markku kantoi Tuijan sängyllemme ja riisui häneltä mekon pois jättäen korkokengät tytön jalkoihin. Sitten hän sitoi taskusta ottamillaan köyden pätkillä Tuijan leveään X -asentoon sängylle. Tyttö oli aivan avuttomana miehen käytettävissä, mutta sen sijaan mies häipyi hetkeksi kuvasta palatakseen kuusi kaveria mukanaan.

Avuttomana, mutta lumoutuneena, katsoin kuinka Tuija tajusi haukanneensa liian ison palan. Paikalla oli ilmeisesti kultani pahiten chatissä kiusaamia miehiä. Yksi miehistä asettui tietokoneellemme ja aloitti selostuksen sänkymme tapahtumista. Toinen kaveri kaivoi laukustaan web-kamerani identtisen kaksoisveljen ja asetti sen kuvaamaan tapahtumia.

Mies tietokoneella julkisti kameran osoitetiedon ja tiesin lukuisten kiihkosta hikisten sormien kiireesti kirjoittavan tuon osoitteen koneelleen. Ja sitten se alkoi: Spermalasti kerrallaan ruiskutettiin syvälle kultani sisuksiin.

Kaikkien seitsemän miehen naitua alkoi toinen kierros ja koska kaikki olivat jo kerran saaneet kesti tämä kierros paljon kauemmin.

Saatoin vain arvuutella sitä lakanoille ruiskutetun sperman määrää kaikkien kamerasta joukkopanoa seuraavien toimesta. Pitkän veivaamisen jälkeen näin kuinka kultaani ruiskutettiin Tuija irrotettiin köysistä ja miehet poistuivat paikalta. Tyttöni käpertyi palloksi ja itki itsensä uneen jaksamatta edes sammuttaa valoja. Niinpä saatoin omasta kamerastani hyvin nähdä kuinka Tuijan tulipunaiseksi naitu, sekä armotta löystytetty, pillu pulppusi vierasta spermaa.

Oli taas aika minun tyhjentyä lakanoille. Hetken hengähdettyäni nousin ylös ja kävin vessassa oksentamassa. Miten yksi ja sama asia voi olla sekä mielettömän kiimastuttavaa että painajaismaisen suurta mustasukkaisuutta aiheuttavaa?

Aamulla Tuija oli herännyt ennen minua ja mennyt ilmeisesti kylpyyn. Palatessani sinä iltana neuvotteluista hotellille oli taas chatin aika. En yllättynyt kun tyttöni halusikin kahdenkeskeistä chattiä. Tuija ei paljastanut mitään aikaisemmasta illastaan enkä minäkään kysynyt; koskaan. Kaksi viikkoa myöhemmin kosin häntä ja sain myöntävän vastauksen.

Ilman tuota yhtä iltaa olisin ollut maailman onnellisin mies. Nyt en enää rakastellessamme saanut nauttia upean tiukasta pillusta joka suorastaan pakotti pienen kyrpäni aina enneaikaiseen laukeamiseen.

Minulla ei suoraan sanoen seissyt kun yritin työntyä Tuijan löysään lihaan. Lopulta otimme tavaksi että Tuija imi minut huipulle ja sitten minä nuolin hänet. En voinut olla muistelematta noita lukuisia kyrpiä, jotka olivat runnoneet tiensä syvemmälle hänen sisäänsä kuin olin itse koskaan pystynyt menemään.

Tahtomattani nuolin kovempaa kuin olin tarkoittanut, mutta yllätyksekseni se sai Tuijan kiivaampaan nautintoon kuin ennen. Viikkoa ennen häitämme jouduin taas matkalle ja pelonsekaisin tuntein odotin ensimmäistä iltaa. Olin nimittäin tutkinut salaa Tuijan sähköposteja ja lukenut kuinka Markku kiristi tulevaa vaimoani uusiin panoihin uhkaamalla lähettää kuvaamansa aineiston minulle. Hotellihuoneessani katsoin kuvotusta, mutta myös nautintoa tuntien, kuinka kamerani näytti Tuijaa ratsastamassa Markun kyrvällä.

Paikalla oli kaksi muutakin miestä, jotka odottivat vuoroaan. Päätin soittaa kotiin kullalleni. Lumoutuneena katsoin kuinka tyttöni vastasi kännyynsä jatkaen kiivasta ratsastustaan. Hän puhui katkonaisesti ja hengästyneesti.

Teki muka sitä itselleen! Juonin keskustelumme Tuijan vanhaan suosikkiin: Fantasia joka olikin nyt täysin tosi vaikka tyttöni luuli etten tiennyt sitä. Kiihkoissaan Tuija kertoi ratsastavansa jättikyrvällä kahden muun miehen odottaessa omaa vuoroaan.

Olimme jo ylittäneet paluurajan ja jatkoimme kohti huippua vaikka mukanamme oli kaksi muuta chat kaveria. Tuija tunnusti jälkeenpäin kiihottuneensa suunnattomasti huomatessaan olevansa kolmen miehen yhtäaikainen himojen kohde. Koska olin itsekin saanut melko upean orgasmin otimme tavaksi siitä eteenpäin aina silloin tällöin toistaa tuon erehdyksen. Tyttöni 20 vuotis synttärit lähestyivät ja mietin lahjaa hänelle. Lopulta keksin ostaa web-kameran ja asensin sen makuuhuoneeseemme.

Tein tuon kuitenkin salaa ja kameran sain sijoitettua hienosti näkymättömiin, mutta kuitenkin niin että sänkymme ja tietokoneemme olivat molemmat hyvin kuvassa. Olin kuin kuumilla kivillä odottaessani seuraavaa matkaani päästäkseni testaamaan kameran.

Ja tulihan se matka. Vapisevin sormin käynnistin kannettavan koneeni hotellihuoneessa ja etsiydyin sivuille joille olin ohjannut kameran kuvan. Tuija oli koneen ääressä ihanassa alastomuudessaan aavistamatta minun seuraavan itseään kamerasta. Riisuuduin salamana etten räjähtäisi housuihini ja avasin uuden selaimen chattia varten.

Kultani oli jo odottelemassa minua. Tuija oli ryhmächatti tuulella ja ilomielin suostuin siihen. Laukesin lakanoille melkein heti katsoessani kultani sormien leikkiä pillussa hänen johdattaessaan minut ja kolme muuta miestä huipulle.

Sitten sanoimme hyvät yöt ja olin jo sulkemassa konettani kun katsoessani vielä viimeisen kerran kameran kuvaa havaitsin Tuijan jatkavan chattia. Kiireesti liityin chattiin eri käyttäjätunnuksella ja havaitsin olevani yksi kahdeksasta miehestä joita tyttöni tyydytti puheilla, jotka olivat irstaampia kuin mitkään mitä keskenämme chattailimme. Piilottamastani kamerasta näin kuinka nuo puheet saivat tyttöni sormet kiivaaseen leikkiin.

Miehet suorastaan rukoilivat Tuijalta mahdollisuutta tavata hänet livenä ja tuntui että tuo kiihoitti häntä eniten. Lopulta Tuija kauhukseni valitsi yhden miehistä ja kutsui hänet kotiimme. Kaveri vakuutti omaavansa yli 20 cm: Mustasukkaisena katsoin kuinka muut miehet saivat tyttöni suostuteltua jatkamaan chattia, sillä he halusivat kuulla miten hän saisi kyrpää. Tuija oli ilmeisesti kiusannut näitä ja monia muita miehiä jo pitkään ja nyt vihdoin joku pääsisi aidosti pukille.

Raivosta, mustasukkaisuudesta sekä, suureksi häpeäkseni, kiihkosta täristen odotin muiden mukana kuinka nopeasti Tuijan valitsema panokone ennättäisi kotiimme naimaan tyttöäni.

Katsoin kamerasta kuinka Tuija puki päälleen sinisen minimekon, joka korosti hänen vaaleita hiuksiaan ja hivenen tummemman sinisiä silmiään.

Jalkoihinsa hän sujautti punaiset korkokengät, jotka saivat cm pitkän hoikan vartalon näyttämään pelkiltä loputtomilta rotusääriltä. Laukesin uudestaan hotellihuoneeni lakanoille.

Rauhoituttani aloin vihdoin tajuta mitä oli tapahtumassa: En todellakaan halunnut kenenkään muun kuin itseni upottavan kyrpää tyttöni pilluun. Se kuului vain minulle!

Mutta millä pystyisin estämään tulevat panojuhlat? Sen lisäksi että en halunnut kertoa piilokamarastani en myöskään pystyisi siihen fyysisesti. Olin tuhansia kilometrejä kotoa. Sitten oli jo myöhäistä sillä ovikello soi ja kultani meni huoran asussaan avaamaan ovea tulevalle rakastajalleen.

He tulivat kuviin takaisin kun Markku kantoi Tuijan sängyllemme ja riisui häneltä mekon pois jättäen korkokengät tytön jalkoihin. Sitten hän sitoi taskusta ottamillaan köyden pätkillä Tuijan leveään X -asentoon sängylle. Tyttö oli aivan avuttomana miehen käytettävissä, mutta sen sijaan mies häipyi hetkeksi kuvasta palatakseen kuusi kaveria mukanaan.

Avuttomana, mutta lumoutuneena, katsoin kuinka Tuija tajusi haukanneensa liian ison palan. Paikalla oli ilmeisesti kultani pahiten chatissä kiusaamia miehiä. Yksi miehistä asettui tietokoneellemme ja aloitti selostuksen sänkymme tapahtumista. Toinen kaveri kaivoi laukustaan web-kamerani identtisen kaksoisveljen ja asetti sen kuvaamaan tapahtumia.

Mies tietokoneella julkisti kameran osoitetiedon ja tiesin lukuisten kiihkosta hikisten sormien kiireesti kirjoittavan tuon osoitteen koneelleen. Ja sitten se alkoi: Spermalasti kerrallaan ruiskutettiin syvälle kultani sisuksiin. Kaikkien seitsemän miehen naitua alkoi toinen kierros ja koska kaikki olivat jo kerran saaneet kesti tämä kierros paljon kauemmin. Saatoin vain arvuutella sitä lakanoille ruiskutetun sperman määrää kaikkien kamerasta joukkopanoa seuraavien toimesta.

Pitkän veivaamisen jälkeen näin kuinka kultaani ruiskutettiin Tuija irrotettiin köysistä ja miehet poistuivat paikalta. Tyttöni käpertyi palloksi ja itki itsensä uneen jaksamatta edes sammuttaa valoja. Niinpä saatoin omasta kamerastani hyvin nähdä kuinka Tuijan tulipunaiseksi naitu, sekä armotta löystytetty, pillu pulppusi vierasta spermaa.

Oli taas aika minun tyhjentyä lakanoille. Hetken hengähdettyäni nousin ylös ja kävin vessassa oksentamassa. Miten yksi ja sama asia voi olla sekä mielettömän kiimastuttavaa että painajaismaisen suurta mustasukkaisuutta aiheuttavaa? Aamulla Tuija oli herännyt ennen minua ja mennyt ilmeisesti kylpyyn. Palatessani sinä iltana neuvotteluista hotellille oli taas chatin aika.

En yllättynyt kun tyttöni halusikin kahdenkeskeistä chattiä. Tuija ei paljastanut mitään aikaisemmasta illastaan enkä minäkään kysynyt; koskaan. Kaksi viikkoa myöhemmin kosin häntä ja sain myöntävän vastauksen. Ilman tuota yhtä iltaa olisin ollut maailman onnellisin mies.

Nyt en enää rakastellessamme saanut nauttia upean tiukasta pillusta joka suorastaan pakotti pienen kyrpäni aina enneaikaiseen laukeamiseen. Minulla ei suoraan sanoen seissyt kun yritin työntyä Tuijan löysään lihaan. Lopulta otimme tavaksi että Tuija imi minut huipulle ja sitten minä nuolin hänet.

En voinut olla muistelematta noita lukuisia kyrpiä, jotka olivat runnoneet tiensä syvemmälle hänen sisäänsä kuin olin itse koskaan pystynyt menemään. Tahtomattani nuolin kovempaa kuin olin tarkoittanut, mutta yllätyksekseni se sai Tuijan kiivaampaan nautintoon kuin ennen. Viikkoa ennen häitämme jouduin taas matkalle ja pelonsekaisin tuntein odotin ensimmäistä iltaa.

Olin nimittäin tutkinut salaa Tuijan sähköposteja ja lukenut kuinka Markku kiristi tulevaa vaimoani uusiin panoihin uhkaamalla lähettää kuvaamansa aineiston minulle.

Hotellihuoneessani katsoin kuvotusta, mutta myös nautintoa tuntien, kuinka kamerani näytti Tuijaa ratsastamassa Markun kyrvällä.

Paikalla oli kaksi muutakin miestä, jotka odottivat vuoroaan. Päätin soittaa kotiin kullalleni. Lumoutuneena katsoin kuinka tyttöni vastasi kännyynsä jatkaen kiivasta ratsastustaan. Hän puhui katkonaisesti ja hengästyneesti. Teki muka sitä itselleen! Juonin keskustelumme Tuijan vanhaan suosikkiin: Fantasia joka olikin nyt täysin tosi vaikka tyttöni luuli etten tiennyt sitä. Kiihkoissaan Tuija kertoi ratsastavansa jättikyrvällä kahden muun miehen odottaessa omaa vuoroaan.

Samalla kamera välitti minulle kuvaa joka kertoi kaiken olevan totta. Sitten kultani ei enää pystynyt kiimaltaan puhumaan vaan keskittyi vain nautintoonsa. Känny välitti hänen nautinnosta läpimärän pillunsa litinän suuren kyrvän upotessa aina vain syvemmälle rakkaani sisuksiin. Kamerasta näin kuinka Tuijan selkä kaartui nautinnosta ja sitten hän vaikersi kovaäänisintä orgasmiaan koskaan.

Kuulin myös Markun tukahdutetun ähkäisyn hänen myös lauetessaan. Tulimme kaikki kolme liki yhtä aikaa. Voipuneena katsoin kuinka tuleva vaimoni käännettiin eri asentoon ja toinen mies asettui hänen velttojen sääriensä väliin. Avuttomana Tuija antoi tuon tapahtua.

Kolmas mies tarjosi oman ison elimensä kultani rusohuulille ja katsoin kuinka tyttöni hotkaisi sen suuhunsa. Markku hyväili rakkaani toista rotusäärtä sekä auttoi häntä kietomaan sen pillussa touhuavan miehen vyötäisille.

Kamerasta näin kuinka Tuija pikkuhiljaa pääsi naintiin mukaan ja silloin Markku asettui tytön kiinteän sekä pyöreän takamuksen luo alkaen survoa taas jäykkää melaansa neitseelliseen anukseen. Voit jättää haluamasi kohdat tyhjiksi. Haettu ikä, - vuotta. Otsikko, Nimimerkki, Ikä, Kaupunki, Jätetty.

Tuhti opiske 25, Helsinki, Tänään. Yksirintanen, Puolatar, 58, Karjaa, Tänään. Salaista seuraa, Luottamuksella, 50, Tampere, Tänään. Miestä , Kikka, 46, Lahti, Tänään. Halukasta, Miestä, 52, Helsinki, Tänään. Toppaile, kanssamme, 60, Raahe, Tänään. Miestä mieli, Mäntymän, 38, Pori, Tänään. Nuorelle kundille, Nautinto, 45, Koko maa, Tänään. Otan suihin , Oon Btm. Latin iskuri treffit fi - Kalmar Millainen on 17cn pitkä muna kyrpä työntyi levitettynä video kuvat isot tissit valtavat tissit nussi vitun nuoletusta videolla ilmaisia seksi vibeot kullin runkkaus.

Kotirouva hub rintojen väliin pyllyn nuolenta video. Continue reading Thai hieronta video sensuelli hieronta. Continue reading Thai hieronta kuopio seksi seuraa netistä. Ryhmäseksiä nainen ottaa suihin Veröffentlicht am Latin iskuri treffit fi - Vetlanda Mogna Parhaat blogit ja blogiyhteisö sekä suositut luxspeed. Pitkät porno videot kypsää naista Thaihieronta kokkola punainen lyhty jyväskylä. Nainen ja nainen karva pilluja.

Pyysin miestäni tuomaan leidisheivini Pienemmän kanssa voi vaihtaa asentoja ihan fiiliksen mukaan ja leikkiä ja kokeilla. Ja niinhän minä muistan nytkin. Kun tytöt on hevostalleilla nuoruutensa viettäneet tai netissä big cocks-sivuilla surffanneet liikaa, niin totuus miesten elinten koosta on kyllä vääristynyt melkoisesti. Juu olen, ja anteeksi tämä on minulle uutta ja outoa. Menimme vuoteelle ja sain kokea mitä on olla vuoteen kuningatar. Hymyilin ja säteilin kun Mika vetäytyi pillustani.

0 thoughts on “Iskuritreffit ison peniksen raja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *